Бански от две части на точки

Модерен бански костюм от две части с леопардов принт

Бикини Lorin Tara с леопардови подплънки и бикини с бразилска кройка.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Горнище с модерна шарка на точки, изработено от удобен материал

Ретро принт на точки украсява този съблазнителен топ на танкини! Чаши с печат на точки. Връзка между чашите. Горна част с вграден сутиен и оформени чашки (без подобряващ ефект). Ластик под бюста. Регулируеми презрамки на гърба. Прав подгъв. Може да се пере в машина. Препоръчваме изплакване с чиста вода след всяка употреба. Устойчив на хлор и подходящ за басейн.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Любител ли сте на ретро стила? Тогава знайте, че хитът на това лято е бански костюм от две части на точки, който изглежда наистина вечен. Най-популярни са точките в комбинация с тюркоазено или романтично розово. Можете обаче да изберете и класическите цветове в черно или предизвикателно розово и младежко оранжево. Накратко, въображението ви няма граници. Банският на точки от две части е много красив аксесоар, който ще ви направи кралица на всеки плаж.

Точките като цяло са популярен елемент в модата от много години и не е по-различно при банските костюми. Точките наистина са много модерни. Ако обаче не обичате да сте прекалено ярки и пламенни, изберете неутрални цветове като черно, синьо или сиво. Бански на точки ще ви накара да изглеждате свежи и младежки. Освен това добре прилепналият бански на точки ще оформи фигурата ви. Точките са много характерен елемент, който привлича вниманието и скрива малките недостатъци.