Бански на райета от две части

Атрактивен дамски бански костюм от две части в морски стил

Баскетболен костюм Ленор от две части в закачлив ретро морски дизайн. Неподплатените чашки имат връвчица в горната част, която преминава в каишки. Завързва се отпред между чашките. Високо изрязаните бикини са подплатени с втори слой материал за бански костюми за по-голямо удобство.

Цена към момента на прегледа: 69,28 лв

Горнище за плуване с цветен дизайн

Плаващият горен край с шарен дизайн привлича погледите от пръв поглед. Сутиенът за бански с удобна и модерна кройка е проектиран да се връзва зад врата.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

Bonprix двустранен спортен бански от две части за жени

Универсални спортни бикини с презрамки на гърба и еластична талия.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Модерни триъгълни бикини с вечен дизайн

Избрахте ли бански костюм от две части? Търсите ли атрактивен модел, който да е удобен и непреходен? Предпочитате ли цветове? Тогава този бански костюм е уникален избор за вас.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Долнище на бикини Guess в червено и бяло

Коя жена или момиче не би намерила красиви дрехи, които да повишат самочувствието и да се почувства по-добре? Това важи и за тоалетите по бански. Няма значение дали използвате този атрактивен и висококачествен модел на почивка или някъде край водата. Можете да блеснете навсякъде с този красив елемент.

Цена към момента на прегледа: 83 лв

Стилен бански костюм от две части Medicine в неподвластен на времето раиран модел

Медицински бански костюм от две части. Модел, изработен от шарен материал. Модел с регулируеми връзки. Тънък, еластичен трикотаж. Декоративни детайли.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Лятото е в разгара си, а изборът на бански костюми от две части няма граници. Искате да се откроите от тълпата и да изглеждате специално? След това опитайте популярните и оригинални бански костюми от две части на райета или шарки. Райетата могат да направят чудеса, не вярвате ли? Правилните райета визуално изтъняват и изглеждат невероятно секси. Но внимавайте, само вертикалните ивици са тесни. Напротив, хоризонталните райета визуално увеличават деколтето, така че са подходящи за жени, които не са надарени от природата с пищни гърди.

Морските райета са наистина вечни и традиционно са едни от основните елементи на всяко лято. Комбинацията от бели и тъмносини райета с червени детайли създава много впечатляващ ансамбъл. Освен това райетата върху банските костюми са били популярни сред нашите предци. Потърсете ретро стил, който отива на почти всяка фигура. Ще бъдете наистина незабравими. Имаме и още един съвет за вас. Изглежда много добре, когато долната част на банския костюм е едноцветна, а горната е на райета.