Френски бански костюм за жени

Всичко елегантно, вкусно и оригинално идва от Франция. Не е така с френските дамски бански. Може да сте объркани, но истинските дами харесват истинските дами. Не са твърде вулгарни, осигуряват плосък корем и прикриват стрии и целулит. Жените с по-малки гърди не могат да си позволят романтични бикини с лицева опора с марково качество. Сутиенът bardotka предизвиква секси деколте и можете да използвате подвижни подплънки според размера на бюста си.

Елегантното червено-бяло бикини впечатлява с триъгълен сутиен с връзки за врата и долно разкроени бикини със странични връзки. Жълто-черният бански костюм от две части стои като ушит. Взискателните жени не могат да си позволят ексклузивен бански костюм от две части в метален дизайн. Изработени са от последващи плитки, френската кройка на бикините е нещо естествено. Дамските бански костюми във френския дух не са вулгарни, а изискани, романтични и преди всичко оригинални.

Бански боксерки за отслабване на корема

Боксерките по бански, с ефект на плосък корем, ще ви спечелят с кройка, материал и цвят. Боксерки, които пасват идеално, извайват хубави задни части, отпред са проектирани с ефективен стягащ тюл, така че няма нужда да дърпате корема и да се справяте с всякакви недостатъци, а да се наслаждавате максимално на престоя във водата и на сушата.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Стилен бански костюм от две части Medicine в неподвластен на времето раиран модел

Медицински бански костюм от две части. Модел, изработен от шарен материал. Модел с регулируеми връзки. Тънък, еластичен трикотаж. Декоративни детайли.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Спортен бански сутиен Blancheporte за по-голям бюст

Този сутиен за плуване отговаря на всички критерии на взискателните спортни клиенти. Поради тази причина той има достатъчно широк ластик под бюста, украсен с цветни ивици, а гърбът е с практична боксерска кройка. Презрамките не могат да се свалят, широки са и пълни. С изключение на цветните ивици, той е изцяло черен – универсален и вечен цвят. Така че можете да разчитате на все така модерна визия.

Цена към момента на прегледа: 31 лв