Удобен бански с по-широки презрамки

Интересно е, че дамите с по-малки гърди също се влюбиха в удобните бански с по-широки презрамки. Предпочитат ги за плуване и други летни занимания. Удобните бански с по-широки презрамки са създадени специално за дами с палави по-големи гърди. Благодарение на тях предимствата им се установяват на място, презрамките се държат добре и не се режат.

Ретро цветовете са горещ хит това лято. Това важи и за жълтите бикини. Имат класически бикини и потник. Освен това дамите с килограм ще бъдат заслепени от бански от две части с класически бикини с по-широка талия и мек сутиен, който се предлага до размер F. Бански тип бразилски в жълто с предна декорация и подвижни подплънки за пуш-ъп са вързани зад врата. Те предлагат комфорт и изглеждат чисто женствени. Триъгълни бански с широка лента и бикини с тясна талия имат сок! Неподсиленият сутиен на точки и лък в класическа кройка ще задържи дори по-големите гърди на място. По-широките закачалки също ще помогнат.

Атрактивен бански костюм от две части в червено Astratex

Бански от две части Lilly VIII ще привлече вниманието към вас. Те се открояват не само с дръзкия си червен цвят, но и с фино структурираните си бански. Горната част с проста кройка е изцяло без кости, а подвижните подплънки улесняват оформянето на деколтето. Високо изрязаните бикини визуално удължават краката.

Цена към момента на прегледа: 73,99 лв

Син бански костюм от две части с шарки Astratex големи размери

Наблюдавате ли качествени неща? Предпочитате ли вечната мода? Искате ли да се сдобиете с привлекателен модел бански, без да се налага да се отказвате от комфорта? Нуждаете ли се от бански костюм, подходящ за по-пълни форми? Бански от две части Abstract е идеалният избор за дамите, които се гордеят с по-пълните си форми. Подходящ е за притежателките на по-пълен бюст.

Цена към момента на прегледа: 160,98 лв

XXL дамски бански от две части с боксерки

Откриването на перфектния бански костюм, който ласкае извивките ви, може да се окаже трудна задача. Но не се притеснявайте повече, защото дамският бански костюм от две части XXL с боксерки е тук, за да спаси положението. Тези удобни дамски бански костюми са специално разработени за жени с пълни форми, така че са създадени за по-големи гърди и дупета. Една от отличителните характеристики на този бански костюм са боксерките.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Модерен бански от две части със сутиен, подходящ за по-голям бюст

Избирате ли бански за почивката си? Искате ли да си вземете бикини с привлекателна и удобна кройка? Търсите ли подходящ бански костюм за по-пълни форми? Тогава повярвайте, че те са уникален избор. Подходящи са за всички, независимо от възрастта и типа на тялото. Бикините Brassiere са удобни, модерни, с високо качество.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Големи размери бански от две части с удобни широки презрамки

Лятото е тук и е време да отидете на плажа! За жените с размер плюс, които искат да се чувстват удобно и уверено в банския костюм, банският костюм от две части с удобни широки презрамки е идеалният избор. Те са не само удобни, но и атрактивни благодарение на смелия десен, който не пести цветове. Мекият сутиен с подплънки осигурява достатъчна опора, а чашките са украсени с красив флорален принт, който придава нотка женственост. Презрамките не могат да се свалят, но широчината им и възможността за регулиране гарантират, че ще останат на мястото си, без да се впиват в кожата.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Дамски бикини с къси панталони

Топ на бикини със спортен гръб, широк еластичен колан и подплата в областта на гърдите. Плувните шорти са с вградени бикини гащички и еластична талия.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Чешки сутиен за бански Fantasy за по-голям бюст

Фантастични бански костюми от новата колекция на Andy. Горнище на дамски бански в ярък летен цвят с атрактивен десен, с неподплатени чашки с подплънки. Освен това сутиенът е с подплатена обиколка и по-широк гръб за по-добра опора на бюста. Ремъците не могат да се свалят, твърди са и могат да се местят. Има по-широко закопчаване на гърба.

Цена към момента на прегледа: 117 лв

Бански костюм от две части Fiji II с обтекаема кройка, подходящ за пълни форми

Дженският бански костюм от две части Fiji II с класически дизайн е модерен, непреходен и удобен. Те се отличават с опростена кройка и качествени материали. Банският костюм в черно е изработен от висококачествена, удобна, издръжлива и бързосъхнеща материя. Така те са подходящи за плуване в морето и в басейна.

Цена към момента на прегледа: 89,98 лв

Спортен бански костюм Speedo от две части в черно и бяло

Дамският бански от две части SOLID U-BACK 2 PIECE на Speedo предлага комфорт, докато се наслаждавате на престоя и движението във водата и на сушата. Този модерен бански костюм в непреходната черно-бяла комбинация е изработен от висококачествен, издръжлив и бързосъхнещ материал.

Цена към момента на прегледа: 81 лв

Дамски бикини с атрактивен дизайн за по-голям бюст

Насладете се на лятото и на водата като цяло в този красив бански костюм от две части. Харесвате ли класическото черно? Обичате ли изтънчеността на модата? Тогава тези бикини са за вас. Тя ще ви заслепи от пръв поглед. Те предлагат комфорт. И не само за самочувствието ви.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Бански костюм от две части с подплънки и фина украса

Искате ли да си купите нов бански костюм? Липсва ли ви качествен бански от две части в гардероба? Искате ли бикини, с които да плувате и да придобиете страхотен тен? Ако трябва да изберете само един бански костюм, то това определено е този. Защо? Те се отличават с качество и избор на цветове.

Цена към момента на прегледа: 105 лв

Дамски бански костюм от две части с високо изрязани бикини и големи чашки

Със сутиена, който се предлага в по-големи размери, има добре оформени чашки, подсилени с подплънки. По този начин бюстът се събира добре отдолу, повдига се и се насочва към центъра, където се създава съблазнително корито, без да се използват подплънки за избутване! Естествено изглеждащото деколте няма да предизвика неприятни изненади.

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Свиващ се бански костюм от две части в черно-бяла комбинация

Искате подходящ модел за бански костюми? Благословени ли сте с по-пълен бюст? Нуждаете се от ефектен бански костюм от две части със спортна кройка? Модел без закопчалки, предлагащ максимален комфорт при плуване и слънчеви бани.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Дамски топ с две части в модерен стил

Незаменим тоалет за лятото, на почивка, навсякъде край водата и за набавяне на витамин D. Как да направите летните си дни по-приятни? С покупката на този бански костюм от две части. Те ще ви зарадват. Ласкателно. Ласкае фигурата. Увеличава привлекателността.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Сини дамски бикини с атрактивна и удобна кройка

Дамският бански от две части във впечатляващо и прилично синьо се отличава с качеството на материала, кройката. Дамските бикини са изработени от висококачествен, удобен, издръжлив и бързосъхнещ материал. Те са много подходящи за вашето удоволствие от плуването в морето и басейна.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Черни бикини с вложка от тюл с деликатна флорална шарка

Искате ли бански костюм от две части, който да впечатлява с дизайна си? Които не са класически, но просто пленяват от пръв поглед? Тогава този модел е отговорът. Тя ще се хареса на всички. Това ще увеличи привлекателността ви.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Дамски бански костюм от две части в модерен тюркоаз

Луксозните дамски бикини в тюркоазен цвят предлагат максимален комфорт. Благодарение на кройката и качествения материал. Горнището на бикините е подсилено и има класическа подплънка. Банският костюм е с висока талия и прикрива дори малките недостатъци.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Бикини с пуш-ъп ефект в удобна кройка и вечен модел

Дамските бикини с пуш-ъп ефект впечатляват от пръв поглед със своя модел, цвят и кройка. Великолепен модел, който ще привлече вниманието ви, както и вие в него. Няма да избягате от вниманието в този атрактивен модел. В същото време ще се чувствате приятно, съблазнително, комфортно.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Горнище с модерна шарка на точки, изработено от удобен материал

Ретро принт на точки украсява този съблазнителен топ на танкини! Чаши с печат на точки. Връзка между чашите. Горна част с вграден сутиен и оформени чашки (без подобряващ ефект). Ластик под бюста. Регулируеми презрамки на гърба. Прав подгъв. Може да се пере в машина. Препоръчваме изплакване с чиста вода след всяка употреба. Устойчив на хлор и подходящ за басейн.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Луксозен бански костюм от две части с шарка от колекцията Medicine

Избрахте ли тази година банско от две части? Харесвате ли удобните неща? Предпочитате ли непреходността? Искате ли да се наслаждавате на престоя във водата и на сушата без никакви ограничения? Тогава си заслужава да се сдобиете с тези бикини.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Дамски бански костюм от две части с вечен десен на точки

Дамски бански костюм от две части Borneo Dots с красив ретро дизайн на полка точки. Ефектно изрязаната горна част оформя изящно деколте, а неусилените чашки с мека подплънка осигуряват абсолютен комфорт за пълните гърди. По-високите бикини помагат да се прикрият малките несъвършенства на фигурата.

Цена към момента на прегледа: 125 лв

Спортен бански сутиен Blancheporte за по-голям бюст

Този сутиен за плуване отговаря на всички критерии на взискателните спортни клиенти. Поради тази причина той има достатъчно широк ластик под бюста, украсен с цветни ивици, а гърбът е с практична боксерска кройка. Презрамките не могат да се свалят, широки са и пълни. С изключение на цветните ивици, той е изцяло черен – универсален и вечен цвят. Така че можете да разчитате на все така модерна визия.

Цена към момента на прегледа: 31 лв