Сутиени за бански костюми

Сутиен за бански костюм е неразделна част от бански костюм от две части. Всяка жена има различен тип бюст, така че трябва да изберете тези, които ще ви стоят идеално. Можете да избирате от много видове и кройки, които са предназначени както за малък, така и за голям бюст. Жените, които искат да увеличат визуално гърдите си, избират системата за лицеви опори. Обратно, жените с големи гърди предпочитат неподсилени сутиени с кости.

Ако търсите изискан бански, изберете вратовръзка зад врата. Изглежда много женствено и чувствено. Освен това ще разкриете красиво шията си. Винаги пробвайте сутиен по бански костюм. Важно е да ви стои наистина добре. Не трябва да е прекалено хлабав или стегнат. Много популярни са сутиените за бански костюми Push-up, които ще извикат бюста на мечтите ви. Никоя жена вече няма малки гърди. Просто зависи кой бански ще избере.

Черен триъгълен топ на бански Calvin Klein

Искате перфектния черен триъгълник за следващия ден на плажа? Разгледайте триъгълния топ на Calvin Klein в черен цвят. Този марков топ за бикини има елегантен и семпъл черен дизайн с отпечатано лого, което добавя стил. Триъгълната форма ласкае широк спектър от типове тела и е идеална за съчетаване с други горнища на бикини, не само с черни.

Цена към момента на прегледа: 90,94 лв

Розов подплатен сутиен за бански с подвижни презрамки

Братовете за бански костюми Reserved са изработени от висококачествен материал. Предната част е с ефектно кръстосване и леко набраздяване. Той е с практични подвижни презрамки.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Розов топ на бански без презрамки евтино

Достъпни розови бикини без презрамки? Ние имаме подходящия за вас. Този розов топ на бикини без презрамки е идеалното допълнение към куфара ви за почивка. Той е не само модерен, но и достъпен, което го прави чудесен избор за тези, които искат да изглеждат невероятно, без да се налага да бъркат дълбоко в джоба си. Този топ на бикини има основен модел, който е универсален и може да се съчетае с различни долни части, като къси панталони, поли или дори бикини.

Цена към момента на прегледа: 23 лв

Евтини неподсилени дъговидни триъгълни бански Gate

Здравейте, плажни красавици! Чували ли сте за най-новата модна тенденция? Това е евтин сутиен с триъгълна плочка без подплънки! Да, чухте правилно. Този бикини не е просто някакъв бански костюм. Той е врата към съвсем ново ниво на забавление и вълнение на плажа. С цветния си дизайн на дъгата, оранжевите презрамки и бежовите акценти този бикини със сигурност ще ви заслепи. И нека не забравяме, че те са с триъгълна кройка, което означава, че са идеални за всички или за по-малки бюстове.

Цена към момента на прегледа: 14,29 лв

Батик бандана за бикини, изработена от висококачествен материал

Избирате ли бански костюм за почивката си? Искате горнище на бански, което ще ви накара да блеснете навсякъде край водата? Модел, който осигурява перфектен тен без бели петна по раменете? Тогава този шикозен топ на бански костюм ще ви допадне и ще изпълни фантазиите ви.

Цена към момента на прегледа: 11,99 лв

Модерен сутиен за плуване Guess в розово

Плаващ сутиен от колекцията на Guess. Модел, изработен от едноцветен материал. Леко подсилени чашки. Модел с регулируеми връзки. Тънък, еластичен трикотаж.

Цена към момента на прегледа: 135 лв

Леко подсилен сутиен за бански с подплънки, украсен с волан

Черният топ на бикините е съживен с декоративни къдрички на презрамките. Сутиенът за плуване е леко подсилен и има класическа подплънка. Тя оформя хубаво деколте и осигурява опора на бюста. Благодарение на монохромния черен дизайн е лесно да се съчетае с долната част за оригинален тоалет по бански.

Цена към момента на прегледа: 9,19 лв

Сутиен за бански в лавандулово с малка флорална шарка

Привлича ли ви оригиналността? Не обичате да се сливате с тълпата, а напротив – обичате да се откроявате по приятен начин? Харесвате ли собствената си креативност? Залагате ли на удобни и почти безсмъртни модели, без да изключвате банските костюми?

Цена към момента на прегледа: 29 лв

Calvin Klein триъгълен леко подплатен сутиен за плуване

Избор на бански костюм? Харесвате ли оригиналността? Залагате ли на доказани марки? Предпочитате ли качеството? Предпочитате ли вечната мода? Тогава се сдобийте с този красив сутиен за плуване от известна марка.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Сутиен за бански с подсилени чашки за по-големи гърди

Топ за бански костюм с дълбоко вкопаване Mosaica KrisLine с многоцветна шарка. Чашките са подсилени с подплънки. Подходящ за по-голям бюст.

Цена към момента на прегледа: 89 лв

Триъгълен сутиен за бански Guess във вечен модел

Зависи ли ви от качеството? Предпочитате ли непреходни елементи? Не сте ли безразлични към околната среда? Харесвате ли оригиналността? Тогава този сутиен за плуване от известната марка Guess е за вас.

Цена към момента на прегледа: 128 лв

Горнище за плуване с цветен дизайн

Плаващият горен край с шарен дизайн привлича погледите от пръв поглед. Сутиенът за бански с удобна и модерна кройка е проектиран да се връзва зад врата.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

Сутиен за бански с подплънки в модерна кройка

Искате ли да заблестите с оригинален бански костюм? Или просто ви липсва хубав и качествен топ за бански? Разполагате с ограничен бюджет? Тогава ще останете доволни от модела на този сутиен за бански. Той ще зарадва и вас, и портфейла ви.

Цена към момента на прегледа: 12 лв

Сутиен за бански в синьо украсен с раковини

Топът на бикините с мидички е великолепна дреха, която ще зарадва и вас, и портфейла ви. Този сутиен за бански е ласкателен и прилягащ. Подходящ е за дами от всички възрасти и типове тяло. Той предлага максимален комфорт. Премахването на подплънките го прави още по-удобен и практичен.

Цена към момента на прегледа: 7 лв