Спортен бански от две части за плуване

Предизвикателните спортни дейности, като плуване, заслужават удобен спортен бански от две части за плуване. Дори и да харесвате модела от една част, не е задължително той да е хит. Ако не е подсилено, пречи на свободата на движение и гърдите могат да надничат. Това не е добър знак. В крайна сметка никоя жена не иска да има контрол през цялото време. Тя бързо се уморява от забавленията на плажа.

Оригиналният ретро зелено-жълт бански от две части е с подсилени чашки и пришити кости. Разбира се, има Т-образен разрез и подвижна подплата. Класическите бикини имат стил. Момичетата с по-малки гърди могат да си позволят бикини с подвижни презрамки и очарователен гръб, могат да се закопчават, докато плуват. Дамите с по-пълни форми ще оценят банския от две части с меки чашки, широки презрамки и по-високи бикини. Благодарение на качествената кройка и дизайн в тях можете да играете и плажен волейбол.

Тъмно сини дамски спортни бански Nike 2023

Бояджийско облекло, което да е в крак с активния ви начин на живот? Спортният бански костюм от две части Nike 2023 е гарантиран! Този спортен бански от две части е създаден за всички активни жени, за които почивката на море не означава само излежаване на шезлонг. Този комплект от две части е изработен от еластична материя и включва долнище и сутиен с леко подплатени чашки, за да ви предпази дори по време на най-интензивните дейности. А благодарение на подвижната вложка в чашките можете да персонализирате прилягането според нуждите си.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Дамски бикини с къси панталони

Топ на бикини със спортен гръб, широк еластичен колан и подплата в областта на гърдите. Плувните шорти са с вградени бикини гащички и еластична талия.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Чешки сутиен за бански Fantasy за по-голям бюст

Фантастични бански костюми от новата колекция на Andy. Горнище на дамски бански в ярък летен цвят с атрактивен десен, с неподплатени чашки с подплънки. Освен това сутиенът е с подплатена обиколка и по-широк гръб за по-добра опора на бюста. Ремъците не могат да се свалят, твърди са и могат да се местят. Има по-широко закопчаване на гърба.

Цена към момента на прегледа: 117 лв

Спортен бански костюм Speedo от две части в черно и бяло

Дамският бански от две части SOLID U-BACK 2 PIECE на Speedo предлага комфорт, докато се наслаждавате на престоя и движението във водата и на сушата. Този модерен бански костюм в непреходната черно-бяла комбинация е изработен от висококачествен, издръжлив и бързосъхнещ материал.

Цена към момента на прегледа: 81 лв

Модерни бикини за бански с ефектна връзка отстрани

Дъно за играч с връзки отстрани на дивана Olaian в червено. Бански за начинаещи, които сърфират в малки вълни на брега. Долнище на дамски бански с връзки. Изрязването удължава краката и разкрива задните части. Широкото закопчаване с шнур се задържа добре във вълните.

Цена към момента на прегледа: 5 лв

Дамски бански костюм от две части в модерен тюркоаз

Луксозните дамски бикини в тюркоазен цвят предлагат максимален комфорт. Благодарение на кройката и качествения материал. Горнището на бикините е подсилено и има класическа подплънка. Банският костюм е с висока талия и прикрива дори малките недостатъци.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Bonprix двустранен спортен бански от две части за жени

Универсални спортни бикини с презрамки на гърба и еластична талия.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Модерни дамски бикини O’Neill в спортна кройка

Дамските бикини O’Neill PW O’NEILL SPORTY BIKINI са със спортна кройка, така че ще са подходящи за водни спортове, но и за обикновено плуване. Благодарение на технологията за бързо сушене ще останете сухи през цялото време. Вземете този удобен модел и бъдете богиня във водата.

Цена към момента на прегледа: 112 лв

Бански костюм от две части на Armani с впечатляващ дизайн

Бански от две части от колекцията EA7 на Emporio Armani. Моделът е изработен от еластичен материал. Бански костюм, изработен от висококачествен, издръжлив, бързосъхнещ материал, който запазва формата си и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 201 лв

Триъгълни бикини с черна и оранжева шарка O’Neill

Красивият дамски бански от две части O’Neill PW MARGA RITA FIXED SET – MM ще ви направи кралицата на плажа. Триъгълната кройка на класическите дантелени чашки на горната част на банския създава секси деколте, а долната част на банския със средно покритие приляга чудесно

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Спортен бански сутиен Blancheporte за по-голям бюст

Този сутиен за плуване отговаря на всички критерии на взискателните спортни клиенти. Поради тази причина той има достатъчно широк ластик под бюста, украсен с цветни ивици, а гърбът е с практична боксерска кройка. Презрамките не могат да се свалят, широки са и пълни. С изключение на цветните ивици, той е изцяло черен – универсален и вечен цвят. Така че можете да разчитате на все така модерна визия.

Цена към момента на прегледа: 31 лв