Пуш-ъп бански

Лицевите опори са най-доброто нещо за бельото. Имате ли малки гърди или просто искате да придадете на гърдите си по-добра форма? След това изберете бански костюм, в който ще блеснете край басейна и на плажа. Те са специално моделирани, за да повдигнат бюста и да му придадат обем и форма. Разбира се, има различни варианти на лицеви опори от леко увеличение до няколко числа. Благодарение на тези бански никоя жена вече няма да има малки гърди.

Вярвайте, че всяка уверена жена е красива и може да бъде център на внимание. Благодарение на push-up ефекта можете да постигнете това лесно и бързо. Не забравяйте да обогатите гардероба си с хубав модел и тази година. Тази година има зелен цвят, но и пастели, райета, полка точки. Бъдете съблазнителни и шик, оформете характера си според вашите желания. Съвременната мода предлага бански костюми, които се адаптират перфектно към вашите нужди. Просто изберете.

Зелен бански от две части за по-голям бюст

Лятото най-накрая е тук и е време да отидете на плажа! Какъв по-добър начин да покажете извивките си от прекрасен зелен бански от две части? Този невероятен бански костюм е създаден от Self – марка, известна с високото си качество на бански костюми. Банският костюм е с подсилени чашки, push-up ефект и сутиен с подплънки, така че е предназначен за жени с по-голям бюст.

Цена към момента на прегледа: 114 лв

Зелени италиански push-up бикини Marko Anastacia Granny

Зелените италиански push-up бикини Marko Anastacia Granny са перфектната идея за плаж за всички жени, които се интересуват от мода. Тези бикини са проектирани с удобен и същевременно секси сутиен тип балконет. Хоризонталната линия на изрязване позволява да се постигне чувствен вид и съвършена елегантност. Подплатените чашки, обогатени с подплънки (хоризонтално и вертикално), допълнени от торбички за включените в комплекта push-up подплънки (налични в размери S, M, L, XL) – поставете ги в сутиена и гърдите ви ще бъдат визуално подчертани.

Цена към момента на прегледа: 51,99 лв

Червен дамски бански от две части с push up сутиен и връзка на врата

Червеният бански костюм от две части на Self е типичен избор за съвременните жени, които търсят едновременно стил и функционалност в банските си костюми. Създаден с педантично внимание към детайла, този зашеметяващ модел излъчва лъчезарен блясък, като същевременно предлага на притежателката си несравнимо ниво на комфорт и поддръжка. Банският костюм разполага с push-up сутиен с подсилени чашки, които оформят и подчертават областта на бюста, осигурявайки съблазнителен push-up ефект, който е ласкателен и повишава самочувствието.

Цена към момента на прегледа: 137 лв

Червен дамски супер push-up бански Продажба

Дами, пригответе се да предизвикате вълнение на плажа с този червен дамски супер push-up бански! Банският костюм от две части Mango II в яркочервено е просто незаменима част от летния ви гардероб. С подсилени чашки и подвижни Push-Up подплънки можете да добавите точното количество обем към бюста си за по-ласкав и съблазнителен вид.

Цена към момента на прегледа: 54,99 лв

Черно-бял бански бразилиана с висока талия Astratex Tenley I

Погледнете олицетворението на елегантността и изтънчеността в банските костюми: черно-белия бразилски бански с висока талия Astratex Tenley. Великолепно творение, което ще издигне плажния ви стил до неподозирани висоти. Със своя поразителен дизайн и неоспорим блясък ще бъдете видение за блясък и красота, докато се наслаждавате на златните лъчи. Шедьовър на модното инженерство, дамският бански костюм от две части Tenley I е с подсилени чашки във вечната кройка бардо, която очарователно обрамчва деколтето ви.

Цена към момента на прегледа: 135,98 лв

Син и лилав бански от две части бразилиана с пуш-ъп ефект Etna Alice

Ах, радостта! Идва още един продукт, който ще промени живота на всички: синьо-лилавият бански костюм от две части Etna Alice. В края на краищата, кой не би искал тази абсолютно необходима част в летния си гардероб? Не че има хиляди други бански костюми, от които да избирате, или нещо подобно, но хей, този се казва “Алис” значи трябва да е специален! Но сериозно, какво да не харесваме в тях? Банските костюми “Бардо” магически оформят гърдите и създават илюзията за подходяща пълнота, защото всички знаем, че това е наистина важно на плажа.

Цена към момента на прегледа: 104,28 лв

Pозов дамски бански push up

Бикините Ibiza Colorful ще зарадват жените с по-малки гърди. Чашките с характерен push-up пълнеж могат визуално да увеличат гърдите. Популярна кройка с връзване на гърба и деколтето и ниско изрязани бикини. Създадени от специалисти на Astratex.

Цена към момента на прегледа: 124 лв

Дамски бански тип бразилиана с push-up сутиен Madora Ezer II

Бразилският бански костюм от две части Madora Ezer II е задължителен за жените, които обичат да показват извивките си със стил. Този бански костюм е създаден за тропически ваканции, където можете да се печете на слънце и да се наслаждавате на времето си на плажа.

Цена към момента на прегледа: 160,98 лв

Дамски бикини с push-up ефект в ярък цвят

В жълтия бански костюм Alice ще си спечелите възхитени погледи от околните. Сутиенът с кройка бардо ще се погрижи за красиво оформено деколте, чиято пълнота ще бъде поддържана от чашки с push-up ефект. Бразилските бикини ще изгладят дупето ви.

Цена към момента на прегледа: 140,98 лв

Дамски бански костюм с триъгълен сутиен с леки push-up подплънки

Горната част на бикините Paloma е изключителна по своя стил на декорация. Триъгълните чаши са украсени с необичаен ефект, съставен от два различни по цвят плата, които се наслагват един върху друг. Благодарение на това и на лекия push-up пълнеж в долната и страничната част на чашките, деколтето се уголемява много ласкаво в кръгла форма.

Цена към момента на прегледа: 161 лв

Дамски бански костюм от две части с черен сутиен и бели панталони

Със сутиена има изрязани чашки, които са леко подплатени с мека пяна. В долната част на чашките на сутиена има пришити подплънки, които помагат за поддържането на правилната форма на сутиена. Презрамките са тесни и с регулируема дължина. Подплънката се закопчава на гърба с метална закопчалка.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Дамски бикини Self в черно, украсени с лъскава лента

Басетофонът от две части Self е изработен от висококачествен микрофибър. Подсилен сутиен тип “балконет” с подплънки. Банският костюм е украсен с лъскава лента. Закопчаване на гърба със закопчалка за бански костюм. Ремъците са регулируеми и могат да се свалят. Долната част се състои от бикини в класическа кройка. Бански костюми с възможност за използване на push-up подложки.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Луксозен бански костюм в черно с пола с дантелена шарка

Падат ли ви оригинални произведения? Предпочитате ли качествени модели, които се отличават с удобна и ефективна кройка? Искате модел бански костюм, с който да можете да излезете да пийнете, когато излезете от водата? Тогава този великолепен модел бански костюм от две части е за вас.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Евтини бански от две части с еластични ленти между чашките

Даренията с връзки на врата и гърба позволяват да регулирате сутиена за максимално персонализиране. Долната част се състои от контрастни тъмносиви бикини. Те имат връзки отстрани, което също създава декоративен елемент. Те не са нито ниски, нито високи, а само достатъчно, за да покриват това, което е необходимо, и да не ограничават движенията ви.

Цена към момента на прегледа: 39 лв

Бикини с пуш-ъп ефект в удобна кройка и вечен модел

Дамските бикини с пуш-ъп ефект впечатляват от пръв поглед със своя модел, цвят и кройка. Великолепен модел, който ще привлече вниманието ви, както и вие в него. Няма да избягате от вниманието в този атрактивен модел. В същото време ще се чувствате приятно, съблазнително, комфортно.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Модерни push-up бикини Astratex за жени в неонов цвят

Неоновият бански костюм Algarve ще покаже красиво летния ви тен. Сутиенът е с меки чашки, които благодарение на двойния Push-Up ефект подплатяват по-малките гърди – придават им пълнота, а ниският център позволява на гърдите да изпъкнат добре. Благодарение на регулируемата обиколка, той ще пасне идеално на всяко тяло. С класически бикини.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Розов дамски бански от две части с еластични презрамки

Атипичната кройка на сутиена се отнася до актуалните модни тенденции, които се повеляват от украсяването с еластични ленти за презрамки. В този бански ги виждате точно в средата на деколтето, където те изпълняват не само декоративна, но и моделираща функция. Цялата конструкция на сутиена с push-up ефект допринася за оформянето на гърдите, оптическото им уголемяване, сгъването в средата и красивото им стягане. Деколтето ви ще изглежда страхотно и примамливо!

Цена към момента на прегледа: 75 лв

Бански костюм от две части в неоново розово, подходящ за пълни форми

Изпитвате ли желание за внимание? Облечете бански костюм Leira от две части в неоново розово и никой няма да ви пропусне. Горнището на банския с нетрадиционен дизайн ласкае по-пълни гърди, които са леко повдигнати с лек push-up ефект. С класически бикини.

Цена към момента на прегледа: 141 лв

Кафяви push-up бикини с лъскаво покритие

Кафявите бикини с push-up ефект за жени с блестящ дизайн ще ви очароват от пръв поглед.Красивите бикини с оригинален дизайн са проектирани с горна част с push-up ефект, с подплънки и подсилване за правилна поддръжка на бюста и оформяне на секси деколте. Центърът е украсен с фино метално закопчаване. Долната част се състои от бикини с класическа кройка.

Цена към момента на прегледа: 65 лв