Подплатен бански от две части

За дамите, които не вярват, има бански от две части с подплънки. На тези модели не им липсва оригиналност, изключителен дизайн и стил. Подплънките предпазват бюста от нежелани инциденти, а също така перфектно поддържат формата на гърдите. В моделите с подплънки ще привлечете 100 процента внимание към себе си. Ако искате да бъдете секси и интимни, посветете се на тези модерни тенденции. Независимо дали отивате на почивка до морето или искате да се отпуснете комфортно у дома в градината до басейна. Ще заслепите с извивките си. Сутиени с променливи презрамки гарантират удобно регулиране на дължината.

В момента летят черно-бели модели, но лятото включва по-пъстри цветове. Горните части на банския с мека подплата прилягат като по-голям или по-малък бюст. Как бихте искали асиметрично закопчаване на врата и идентична обработка на панталоните? Отдайте се на комфорт при носене и спиращ дъха дизайн. Банският от две части с подплънки в морски стил ще се хареса на по-възрастните поколения най-вече заради меката подплата, здравите по-широки презрамки и бикините с практични връзки. Какво е останало? Ура за плажа или уелнес центъра!

Зелен бански от две части за по-голям бюст

Лятото най-накрая е тук и е време да отидете на плажа! Какъв по-добър начин да покажете извивките си от прекрасен зелен бански от две части? Този невероятен бански костюм е създаден от Self – марка, известна с високото си качество на бански костюми. Банският костюм е с подсилени чашки, push-up ефект и сутиен с подплънки, така че е предназначен за жени с по-голям бюст.

Цена към момента на прегледа: 114 лв

Зелени италиански push-up бикини Marko Anastacia Granny

Зелените италиански push-up бикини Marko Anastacia Granny са перфектната идея за плаж за всички жени, които се интересуват от мода. Тези бикини са проектирани с удобен и същевременно секси сутиен тип балконет. Хоризонталната линия на изрязване позволява да се постигне чувствен вид и съвършена елегантност. Подплатените чашки, обогатени с подплънки (хоризонтално и вертикално), допълнени от торбички за включените в комплекта push-up подплънки (налични в размери S, M, L, XL) – поставете ги в сутиена и гърдите ви ще бъдат визуално подчертани.

Цена към момента на прегледа: 51,99 лв

Дамски бански танкини с висока талия

Открийте извивките си и излъчвайте увереност в дамски бански костюм танкини, който е специално разработен за жени с размер плюс. Този ласкателен бански костюм включва слипове с висока талия, които подчертават талията ви и осигуряват необходимия комфорт. По-високо изрязаните танкини Mokolo са идеални за жени с по-пълни фигури, като възхваляват естествената им красота и насърчават позитивното отношение към тялото.

Цена към момента на прегледа: 49,20 лв

Червен дамски супер push-up бански Продажба

Дами, пригответе се да предизвикате вълнение на плажа с този червен дамски супер push-up бански! Банският костюм от две части Mango II в яркочервено е просто незаменима част от летния ви гардероб. С подсилени чашки и подвижни Push-Up подплънки можете да добавите точното количество обем към бюста си за по-ласкав и съблазнителен вид.

Цена към момента на прегледа: 54,99 лв

Евтини дамски бански на райета с триъгълна горна част

Красиви бикини с удобна кройка, изработени от висококачествен, бързосъхнещ материал. Бикините на райета се състоят от триъгълен сутиен с връзка на врата и гърба. Долната част е проектирана с бикини с класическа кройка с украса отстрани.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Черен бански от две части Astratex с изрязани части

Баскетът от две части Ibadan ще привлече вниманието на околните. Нестандартно изрязаната горна част залага на ефектни изрязвания и фини златни компоненти, които придават минималистичен вид. С класически бикини.

Цена към момента на прегледа: 117,98 лв

Дамски бански костюм от две части с черен сутиен и бели панталони

Със сутиена има изрязани чашки, които са леко подплатени с мека пяна. В долната част на чашките на сутиена има пришити подплънки, които помагат за поддържането на правилната форма на сутиена. Презрамките са тесни и с регулируема дължина. Подплънката се закопчава на гърба с метална закопчалка.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Дамски бикини Self в черно, украсени с лъскава лента

Басетофонът от две части Self е изработен от висококачествен микрофибър. Подсилен сутиен тип “балконет” с подплънки. Банският костюм е украсен с лъскава лента. Закопчаване на гърба със закопчалка за бански костюм. Ремъците са регулируеми и могат да се свалят. Долната част се състои от бикини в класическа кройка. Бански костюми с възможност за използване на push-up подложки.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Черни бикини за по-малък бюст

Топът е съставен от триъгълни подсилени чашки с подвижни подплънки. Това прави модела изключително подходящ за всички жени без разлика. Дамите с по-големи гърди могат да премахнат подплънката от чашките. В унисон с последните тенденции деколтето е допълнено с фина дантела, която привлича вниманието към него. Това ще я накара да се чувства привлекателна и желана. Коланът се закопчава с катарама.

Цена към момента на прегледа: 66 лв

Дамски черен бански костюм от две части Ruby с волан

Искате ли нов бански костюм? Време е да се насладите не само на лятото, но и на престоя край водата или на слънцето в красив модел, който ще повдигне както бюста, така и самочувствието ви. Ако харесвате интересните елементи, тогава този модел банско от две части ще ви допадне.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Дамски бански костюм от две части в модерен деним стил

Бодилниците от две части Loto ANNIE в модерен деним стил. Сутиенът има закопчаване на каишката на врата и връзки на гърба. Този бански ще ви накара да заблестите край водата или в аквацентъра.

Цена към момента на прегледа: 14,90 лв

Дамски тъмносин бански костюм от две части в изискана кройка

Ддамски бикини St Barts с минималистичен дизайн. Неподсилените триъгълни чашки с подвижни подплънки са много удобни благодарение на дизайна без подплънки. Вниманието към деколтето се привлича от находчивата дантела между гърдите. Класическите бикини подхождат на всяка фигура. Изработен от устойчив и екологичен материал.

Цена към момента на прегледа: 83 лв

Луксозен бански костюм в черно с пола с дантелена шарка

Падат ли ви оригинални произведения? Предпочитате ли качествени модели, които се отличават с удобна и ефективна кройка? Искате модел бански костюм, с който да можете да излезете да пийнете, когато излезете от водата? Тогава този великолепен модел бански костюм от две части е за вас.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Евтини бански от две части с еластични ленти между чашките

Даренията с връзки на врата и гърба позволяват да регулирате сутиена за максимално персонализиране. Долната част се състои от контрастни тъмносиви бикини. Те имат връзки отстрани, което също създава декоративен елемент. Те не са нито ниски, нито високи, а само достатъчно, за да покриват това, което е необходимо, и да не ограничават движенията ви.

Цена към момента на прегледа: 39 лв

Удобен бански костюм от две части в модерен животински десен

Атрактивните бикини с леопардов принт са изработени от удобен, висококачествен и бързосъхнещ материал. Триъгълният сутиен е със закопчалка. Бикините с висока талия са съживени с мрежеста вложка.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Стилен бански костюм от две части с триъгълна шарка Aress

Създайте си щастие. С какво? Определено този модел бански костюм от две части. Тя ще зарадва вас и портфейла ви. Те са удобни и неподвластни на времето. Тези бикини никога няма да излязат от мода. Очарованието се подсилва от цветовата комбинация и кройката.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Розови дамски бикини с ефективни детайли на възел

Избор на бански костюм? Искате ли да разширите гардероба си с атрактивен и удобен модел? Просто розово може да бъде? Тогава заложете на този модел.

Цена към момента на прегледа: 34 лв

Стилен дамски бански костюм с триъгълник, изработен от удобен материал

Налагате се на нов бански костюм, но сте ограничени от финансите? Искате ли да се почувствате щастливи и да се сдобиете с модерен и непреходен бански костюм? Насладете се на себе си и на портфейла си. Този бански костюм от две части е сигурен залог и гаранция за удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 14,90 лв

Бикини с пуш-ъп ефект в удобна кройка и вечен модел

Дамските бикини с пуш-ъп ефект впечатляват от пръв поглед със своя модел, цвят и кройка. Великолепен модел, който ще привлече вниманието ви, както и вие в него. Няма да избягате от вниманието в този атрактивен модел. В същото време ще се чувствате приятно, съблазнително, комфортно.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Розов дамски бански от две части с еластични презрамки

Атипичната кройка на сутиена се отнася до актуалните модни тенденции, които се повеляват от украсяването с еластични ленти за презрамки. В този бански ги виждате точно в средата на деколтето, където те изпълняват не само декоративна, но и моделираща функция. Цялата конструкция на сутиена с push-up ефект допринася за оформянето на гърдите, оптическото им уголемяване, сгъването в средата и красивото им стягане. Деколтето ви ще изглежда страхотно и примамливо!

Цена към момента на прегледа: 75 лв

Кафяви push-up бикини с лъскаво покритие

Кафявите бикини с push-up ефект за жени с блестящ дизайн ще ви очароват от пръв поглед.Красивите бикини с оригинален дизайн са проектирани с горна част с push-up ефект, с подплънки и подсилване за правилна поддръжка на бюста и оформяне на секси деколте. Центърът е украсен с фино метално закопчаване. Долната част се състои от бикини с класическа кройка.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Дамски бански костюм от две части с шарка и дантела

Привлекателните бикини с дантела привличат погледа от пръв поглед с цвета и кройката си. С регулируеми и подвижни каишки. Бикини с тясна кройка.

Цена към момента на прегледа: 22 лв

Модерни бикини с връзки с шарка за жени от Brunotti

Ддамски бански костюми от Brunotti. Бикини Eva с хубав хавайски модел. Горна част с подплънки и регулируеми презрамки. Бански костюм от две части с декоративни връзки в горната и долната част. Долната част на банския костюм е с изискана кройка и декоративни връзки. Банският костюм е с подплата. Бикините са идеални за плажа, морето, водата и басейна.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Спортен бански сутиен Blancheporte за по-голям бюст

Този сутиен за плуване отговаря на всички критерии на взискателните спортни клиенти. Поради тази причина той има достатъчно широк ластик под бюста, украсен с цветни ивици, а гърбът е с практична боксерска кройка. Презрамките не могат да се свалят, широки са и пълни. С изключение на цветните ивици, той е изцяло черен – универсален и вечен цвят. Така че можете да разчитате на все така модерна визия.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

1 2