Плюшен костюм за плуване Petrklíč

Черен бански еластични шорти с по-висок ластик на талията и дантелена пола

Черни еластични къси панталони с по-висока еластична талия и дантелена пола. Да, чухте правилно! Това не е просто някакъв обикновен бански костюм. Този малък номер ще ви накара да правите ча-ча-ча, когато пристигнете на плажа, със своите зашеметяващо модерни интегрирани къси панталони, еластична талия и дантела. Представете си, че влизате във водата с грацията на лебед и увереността на модел от модния подиум. С тези черни еластични бански шорти ще предизвиквате вълни (буквално), където и да отидете.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

XXL дамски бански от две части с боксерки

Откриването на перфектния бански костюм, който ласкае извивките ви, може да се окаже трудна задача. Но не се притеснявайте повече, защото дамският бански костюм от две части XXL с боксерки е тук, за да спаси положението. Тези удобни дамски бански костюми са специално разработени за жени с пълни форми, така че са създадени за по-големи гърди и дупета. Една от отличителните характеристики на този бански костюм са боксерките.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Големи размери бански танкини с банели

Бански танкини с подплънки е чудесен избор за жени с големи размери, които искат да се чувстват удобно и уверено, докато плуват. Танкини Lucy с ретро десен на точки е идеален за тези, които искат да добавят стил към банския си, без да разкриват прекалено много кожа. Оформените чашки осигуряват достатъчна опора на бюста. Кройката на банския костюм е проектирана така, че визуално да изтънява и прикрива коремната област, което ви позволява да се наслаждавате на времето си във водата, без да се притеснявате за външния си вид.

Цена към момента на прегледа: 161,98 лв

Черен плюс размер бански от две части – макси бикини с висока талия

Макси банските с висока талия са специално разработени за жени с големи размери, които искат да се чувстват уверени и комфортно на плажа. Този стилен бански костюм от две части е с висока талия, която ласкае фигурата и осигурява достатъчно покритие за тези, които предпочитат по-скромен вид. Черният цвят е непреходен и универсален, а жабката и коланът с пикота придават елегантност на цялостния дизайн.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Cтягащ оформящ бански големи размери с висока талия

Макси банските с висока талия са предназначени за жени с големи размери, които искат да се чувстват уверени и комфортно на плажа или край басейна. Този стилен бански костюм от две части е с висока талия, която ласкае фигурата и осигурява достатъчно покритие за тези, които предпочитат по-скромен вид. Черният цвят е непреходен и универсален, а жабката и коланът с пикота придават елегантност на цялостния дизайн.

Цена към момента на прегледа: 55 лв