Плувен от две части за жени без подсилване

Атрактивен бански костюм от две части в червено Astratex

Бански от две части Lilly VIII ще привлече вниманието към вас. Те се открояват не само с дръзкия си червен цвят, но и с фино структурираните си бански. Горната част с проста кройка е изцяло без кости, а подвижните подплънки улесняват оформянето на деколтето. Високо изрязаните бикини визуално удължават краката.

Цена към момента на прегледа: 73,99 лв

Дамски бански танкини с висока талия

Открийте извивките си и излъчвайте увереност в дамски бански костюм танкини, който е специално разработен за жени с размер плюс. Този ласкателен бански костюм включва слипове с висока талия, които подчертават талията ви и осигуряват необходимия комфорт. По-високо изрязаните танкини Mokolo са идеални за жени с по-пълни фигури, като възхваляват естествената им красота и насърчават позитивното отношение към тялото.

Цена към момента на прегледа: 49,20 лв

Тъмно сини дамски спортни бански Nike 2023

Бояджийско облекло, което да е в крак с активния ви начин на живот? Спортният бански костюм от две части Nike 2023 е гарантиран! Този спортен бански от две части е създаден за всички активни жени, за които почивката на море не означава само излежаване на шезлонг. Този комплект от две части е изработен от еластична материя и включва долнище и сутиен с леко подплатени чашки, за да ви предпази дори по време на най-интензивните дейности. А благодарение на подвижната вложка в чашките можете да персонализирате прилягането според нуждите си.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Черен триъгълен топ на бански Calvin Klein

Искате перфектния черен триъгълник за следващия ден на плажа? Разгледайте триъгълния топ на Calvin Klein в черен цвят. Този марков топ за бикини има елегантен и семпъл черен дизайн с отпечатано лого, което добавя стил. Триъгълната форма ласкае широк спектър от типове тела и е идеална за съчетаване с други горнища на бикини, не само с черни.

Цена към момента на прегледа: 90,94 лв

Черен дамски бански прашка c горнище с едно рамо

Ако искате да се разпилеете на плажа, имам за вас ПЛУВНИЦИ! Черният дамски бански със стрингове е уникална част, която има асиметрична горна част с една каишка. Но това не е всичко – банският костюм включва и подвижни чашки с подплънки, за да можете да персонализирате прилягането по ваш вкус. Да не забравяме и декоративния разрез на деколтето, който придава елегантност на това и без това зашеметяващо парче.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Евтини флорални бански Sinsay

Дамският триъгълен бански костюм от две части с модерен и непреходен модел ласкае и подхожда на всеки. Те са с типично за тях завързване на врата и гърба. Долната част също е проектирана с връзки отстрани.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Красиви спортни бански с обръщаем топ с флорален десен

Модерните бикини с двустранно закопчаване са изработени от висококачествена и удобна материя. Горнището е без подсилване и подплънки. Освен това предлага максимален комфорт благодарение на премахването на катарамите. Долната част се състои от бикини в класическа кройка.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Евтини неподсилени дъговидни триъгълни бански Gate

Здравейте, плажни красавици! Чували ли сте за най-новата модна тенденция? Това е евтин сутиен с триъгълна плочка без подплънки! Да, чухте правилно. Този бикини не е просто някакъв бански костюм. Той е врата към съвсем ново ниво на забавление и вълнение на плажа. С цветния си дизайн на дъгата, оранжевите презрамки и бежовите акценти този бикини със сигурност ще ви заслепи. И нека не забравяме, че те са с триъгълна кройка, което означава, че са идеални за всички или за по-малки бюстове.

Цена към момента на прегледа: 14,29 лв

Евтини дамски бански на райета с триъгълна горна част

Красиви бикини с удобна кройка, изработени от висококачествен, бързосъхнещ материал. Бикините на райета се състоят от триъгълен сутиен с връзка на врата и гърба. Долната част е проектирана с бикини с класическа кройка с украса отстрани.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Евтини дамски секси бански костюми Trendyol

Достъпните и елегантни дамски бански костюми Trendyol са отговорът на вашите молитви. Разполагащ с неукрепващи триъгълни чашки и сутиен с връзки на врата и гърба, този бански костюм е не само стилен, но и удобен. Неподсилените чашки позволяват по-естествен вид и усещане, а връзването на сутиена гарантира, че можете да персонализирате прилягането по свой вкус.

Цена към момента на прегледа: 35,69 лв

Черен бански от две части Astratex с изрязани части

Баскетът от две части Ibadan ще привлече вниманието на околните. Нестандартно изрязаната горна част залага на ефектни изрязвания и фини златни компоненти, които придават минималистичен вид. С класически бикини.

Цена към момента на прегледа: 117,98 лв

Дамски бикини с къси панталони

Топ на бикини със спортен гръб, широк еластичен колан и подплата в областта на гърдите. Плувните шорти са с вградени бикини гащички и еластична талия.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Модерни бански бикини Calvin Klein с декоративна украса

Дамският бански костюм от две части на Calvin Klein привлича погледите от пръв поглед с кройката си. Модерните бикини са изработени от много удобен материал, който се отличава със своето качество и издръжливост. Бързосъхнещ материал. Банският костюм от две части се състои от сутиен тип бандероли с тесни регулируеми презрамки.

Цена към момента на прегледа: 114 лв

Чешки сутиен за бански Fantasy за по-голям бюст

Фантастични бански костюми от новата колекция на Andy. Горнище на дамски бански в ярък летен цвят с атрактивен десен, с неподплатени чашки с подплънки. Освен това сутиенът е с подплатена обиколка и по-широк гръб за по-добра опора на бюста. Ремъците не могат да се свалят, твърди са и могат да се местят. Има по-широко закопчаване на гърба.

Цена към момента на прегледа: 117 лв

Батик бандана за бикини, изработена от висококачествен материал

Избирате ли бански костюм за почивката си? Искате горнище на бански, което ще ви накара да блеснете навсякъде край водата? Модел, който осигурява перфектен тен без бели петна по раменете? Тогава този шикозен топ на бански костюм ще ви допадне и ще изпълни фантазиите ви.

Цена към момента на прегледа: 11,99 лв

Спортен бански костюм Speedo от две части в черно и бяло

Дамският бански от две части SOLID U-BACK 2 PIECE на Speedo предлага комфорт, докато се наслаждавате на престоя и движението във водата и на сушата. Този модерен бански костюм в непреходната черно-бяла комбинация е изработен от висококачествен, издръжлив и бързосъхнещ материал.

Цена към момента на прегледа: 81 лв

Атрактивен бански костюм от две части в удобна и непреходна кройка

Бикините Lotta в модерен, приличен, популярен син цвят ще ви направят най-добрата услуга навсякъде край водата, на почивка или у дома в градината, на балкона или на вилата. Перфектното облекло, с което можете да се наслаждавате на тропическото време, както и да плувате или да се забавлявате в обществения басейн през цялата година.

Цена към момента на прегледа: 70,11 лв

Секси дамски бански костюм от две части за самоуверените и смелите

Изключително ефективен и безкомпромисен дизайн от Me Seduce, това е идеалният избор за любителите на прогресивни, нестандартни и много смели модели. Мини бикините от две части на Ipanema са изработени от най-качествената еластична материя

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Модерен бански костюм от две части със странични прорези

Баскетболният костюм от две части SINSAY с модерен дизайн е сигурен залог. Банският костюм е изработен от висококачествен, издръжлив и удобен материал. Горнището на банския костюм е с кръстосани презрамки на гърба. Високите модерни бикини имат секси изрязани части отстрани.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Атрактивни сини бикини с дантела под гърдите

Баскетболният костюм от две части Sinsay привлича погледите от пръв поглед както с цвета си, така и с кройката си. Те са изтънчени, оригинални, но същевременно удобни. В тях няма да избягате от вниманието и в същото време ще се чувствате не само привлекателни, но и удобни.

Цена към момента на прегледа: 17,90 лв

Черни бикини без подсилване с изискан разрез отпред

Необходимо ли е да подновите гардероба си с нов модел бански, тъй като настоящите са изчерпали възможностите си? Искате ли да си вземете бански от две части? Предпочитате ли комфорта? Но искате ли модел, който да привлича погледа от пръв поглед и определено да не е безвкусен?

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Дамски тъмносин бански костюм от две части в изискана кройка

Ддамски бикини St Barts с минималистичен дизайн. Неподсилените триъгълни чашки с подвижни подплънки са много удобни благодарение на дизайна без подплънки. Вниманието към деколтето се привлича от находчивата дантела между гърдите. Класическите бикини подхождат на всяка фигура. Изработен от устойчив и екологичен материал.

Цена към момента на прегледа: 83 лв

Тъмно тюркоазен неукрепен бански от две части с изрязани части

Искате ли да разширите гардероба си с качествен и удобен бански костюм от две части? Но искате ли нещо повече от удобен бански костюм с вечна кройка? Тогава вярвайте, че те ще ви спечелят от пръв поглед. Те ще зарадват и вас, и портфейла ви. Луксозен модел на достъпна цена.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Черни бикини с вложка от тюл с деликатна флорална шарка

Искате ли бански костюм от две части, който да впечатлява с дизайна си? Които не са класически, но просто пленяват от пръв поглед? Тогава този модел е отговорът. Тя ще се хареса на всички. Това ще увеличи привлекателността ви.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

1 2