Плувен костюм от две части Ava

Търсите луксозен и романтичен бански от две части? Представяме ви бикини Ava, от които всяка жена може да избира, независимо от предпочитанията и вида на фигурата. Тази марка предлага бански костюми за слаби жени и дами с по-пълни форми. Всички модели са разработени до най-малкия детайл. По-здравата материя на банския гарантира, че банският не се издърпва и държи добре формата си.

Марката предлага разнообразна селекция за жени с големи гърди, които искат правилно да заздравят и укротят своите примамки. Големите гърди понякога могат да бъдат неудобство. Ако обаче изберете качествено и с вкус бельо и бански, ще се чувствате перфектно. Ava ще създаде красив бюст и ще осигури комфорт, независимо дали сте на плажа или край басейна. Изберете от богата гама бански костюми, които вървят ръка за ръка с модата. И че последните тенденции наистина си заслужават!

Макси бикини за бански в розово с животински принт

Долнището на бански костюм SF 145/3 от AVA привлича погледите с впечатляващата си шарка. Розовите бански с животински принт ще привлекат вниманието ви, както и вие в тях. Горнището на бикините е изработено от висококачествен, издръжлив и бързосъхнещ материал. Благодарение на това те са удобни за тялото, запазват формата си и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Макси бански с висока талия и ефективен колан отпред

Дъното на банския SF 13/8 в практичен черен дизайн го превръща в задължителна част. Той предлага редица предимства, заради които си заслужава да го придобиете и да го включите в гардероба си. Благодарение на кройката и материала, той осигурява комфорт и по никакъв начин не ограничава движенията във водата или на сушата.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Черен бански с висока талия и разкрояване отстрани

Дрехите, които дамите толкова много обичат, а мъжете не оставят незабелязани. Най-доброто облекло за горещи дни. За да се наслаждавате на времето си във водата и край нея, навсякъде и по всяко време, банският костюм ще ви свърши работа. Тук има дизайн, който ще се хареса на всички.

Цена към момента на прегледа: 42 лв