Плувен костюм от две части в цвят корал

Искате ли да опитате най-новите тенденции? Заложете на коралови бански костюми от две части в оригинален дизайн. Сензационно оцветяване заслепява с бодрост, еротични нюанси и летен пулс. Коралов бански костюм от две части с плисирана горна част, който е декориран с метални колела, ще завладее и с изящни бикини. Този горещ модел е идеален за тънки и стройни жени. Всичко, което трябва да направите, е да се премерите добре! Младите момичета са очаровани от бикините с триъгълна кройка и закопчаване на врата. Долната част на банския е ниска и не му липсват примки с шнур.

Спортните жени предпочитат подсилен коралов горнище и бикини с коралови / тъмносини бикини. Той просто ще бъде запленен веднага. Определено не трябва да забравяме коралови танкери, защото те ще прикрият недостатъците на жените, като стрии. Такива модели ще бъдат оценени от жени след раждане, по-стари поколения и спортистки. Класните и предизвикателни артикули включват спиращи дъха модели с лицева опора със закопчаване отзад и без презрамки. Всичко в красиви коралови нюанси.

Евтини флорални бански Sinsay

Дамският триъгълен бански костюм от две части с модерен и непреходен модел ласкае и подхожда на всеки. Те са с типично за тях завързване на врата и гърба. Долната част също е проектирана с връзки отстрани.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Модерни триъгълни бикини за жени с удобна кройка

Удобни триъгълни бикини в коралово и черно, идеални за прекарване на времето на плажа или край басейна. Изработен е от удобен и висококачествен материал, който запазва формата си.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Модерни push-up бикини Astratex за жени в неонов цвят

Неоновият бански костюм Algarve ще покаже красиво летния ви тен. Сутиенът е с меки чашки, които благодарение на двойния Push-Up ефект подплатяват по-малките гърди – придават им пълнота, а ниският център позволява на гърдите да изпъкнат добре. Благодарение на регулируемата обиколка, той ще пасне идеално на всяко тяло. С класически бикини.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Розов дамски бански от две части с еластични презрамки

Атипичната кройка на сутиена се отнася до актуалните модни тенденции, които се повеляват от украсяването с еластични ленти за презрамки. В този бански ги виждате точно в средата на деколтето, където те изпълняват не само декоративна, но и моделираща функция. Цялата конструкция на сутиена с push-up ефект допринася за оформянето на гърдите, оптическото им уголемяване, сгъването в средата и красивото им стягане. Деколтето ви ще изглежда страхотно и примамливо!

Цена към момента на прегледа: 75 лв