Морски бански костюми

Какво е по-характерно за лятото от водата и слънцето. Морският бански е толкова перфектен дизайн, който е подходящ както за морето, така и за езерото. Комбинацията от цветове синьо и бяло символизира морето и водата. Белият цвят за промяна символизира пяната във водата, която се създава от вълните. Морски бански костюм подхожда на всяка жена, с всяка фигура.

Те са особено подходящи за онези жени, които са недоволни от размера на бюста си, тъй като хоризонталните ивици се разширяват оптически, така че тези жени определено си падат по тъмносините бански. Можете да избирате измежду неизчерпаем брой бански костюми от две части в морски стил. Така че дамите не се колебайте и изберете вашия морски бански, благодарение на който ще блестите или на морето, или на басейна!

Бански смаляващи с висока талия и възможност за огъване

Плавниците с високи крачоли впечатляват със своя цвят и изчистена кройка. Синьото долнище на бикините е изработено от висококачествен, бързосъхнещ материал. Ефективна кройка, която прикрива малките недостатъци и проблемната коремна област.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Красиви спортни бански с обръщаем топ с флорален десен

Модерните бикини с двустранно закопчаване са изработени от висококачествена и удобна материя. Горнището е без подсилване и подплънки. Освен това предлага максимален комфорт благодарение на премахването на катарамите. Долната част се състои от бикини в класическа кройка.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Син долнище на бански с връзки отстрани

Дами, знаем, че никога няма да имате достатъчно бански костюми. И определено винаги е подходящ момент да се поглезите с нова дреха. Да не говорим за такъв, който ще зарадва вас и портфейла ви! Ако обичате оригиналността. Тогава няма за какво да се колебаете. Тези бански са задължителна част от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 8,49 лв

Дамски бански костюм от две части в модерен деним стил

Бодилниците от две части Loto ANNIE в модерен деним стил. Сутиенът има закопчаване на каишката на врата и връзки на гърба. Този бански ще ви накара да заблестите край водата или в аквацентъра.

Цена към момента на прегледа: 14,90 лв

Дамски тъмносин бански костюм от две части в изискана кройка

Ддамски бикини St Barts с минималистичен дизайн. Неподсилените триъгълни чашки с подвижни подплънки са много удобни благодарение на дизайна без подплънки. Вниманието към деколтето се привлича от находчивата дантела между гърдите. Класическите бикини подхождат на всяка фигура. Изработен от устойчив и екологичен материал.

Цена към момента на прегледа: 83 лв

Атрактивен дамски бански костюм от две части в морски стил

Баскетболен костюм Ленор от две части в закачлив ретро морски дизайн. Неподплатените чашки имат връвчица в горната част, която преминава в каишки. Завързва се отпред между чашките. Високо изрязаните бикини са подплатени с втори слой материал за бански костюми за по-голямо удобство.

Цена към момента на прегледа: 69,28 лв

Дамски бански костюм от две части в модерен тюркоаз

Луксозните дамски бикини в тюркоазен цвят предлагат максимален комфорт. Благодарение на кройката и качествения материал. Горнището на бикините е подсилено и има класическа подплънка. Банският костюм е с висока талия и прикрива дори малките недостатъци.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Бански от две части Bonprix с волан

Триъгълните бикини в синьо заслепяват с дизайна си. Това ще зарадва вас и портфейла ви. Той е изработен от висококачествен, удобен, издръжлив и бързосъхнещ материал. Запазва формата си и устойчивостта на цветовете. Те няма да се уморят. Те няма да излязат от мода. Те пасват идеално.

Цена към момента на прегледа: 16 лв