Маркови дамски бански

Някои жени не могат да помиришат на обикновени бикини, така че не могат да си позволят дизайнерски бански. Не ечудно. Качествено щампованите модели имат дълъг експлоатационен живот. Хубаво изрязаните парчета са изпипани до последния детайл. Можете да избирате между маркови чужди и местни модели. Ако смятате, че цената им е главозамайваща, това не е вярно във всички случаи.

Маркови бански с пъстри цветя, триъгълни чашки, пришити подплънки, оптически увеличават горната част. На пръв поглед млади котки и жени с по-малки гърди се влюбват в тях. Италиански бански от две части с етно мотив и сутиен бандо привличат много мъжки погледи! Не трябва да забравяме и бикините за стройни и спортни жени. Модните дизайнери са работили във всички посоки. Всичко, което трябва да направите, е да изберете между елегантност, практичната страна на нещата, функционалност или съблазън.

Жълта долна част на бански с контрастна талия с надпис

Привлича ли ви оригиналността? Искате ли да блеснете с уникален бански костюм? Какво ще кажете да се зарадвате, като се сдобиете с хубав бански костюм? Тогава тези бикини по бански определено ще ви допаднат. Контрастните бикини с надпис ще ви заслепят от пръв поглед, а и няма да избягате от вниманието в тях. Банският костюм привлича погледите от пръв поглед с красивото си жълто, което е жизнерадостно и безспорно принадлежи на лятото.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Атрактивен бански костюм от две части в червено Astratex

Бански от две части Lilly VIII ще привлече вниманието към вас. Те се открояват не само с дръзкия си червен цвят, но и с фино структурираните си бански. Горната част с проста кройка е изцяло без кости, а подвижните подплънки улесняват оформянето на деколтето. Високо изрязаните бикини визуално удължават краката.

Цена към момента на прегледа: 73,99 лв

Червен дамски бански от две части с push up сутиен и връзка на врата

Червеният бански костюм от две части на Self е типичен избор за съвременните жени, които търсят едновременно стил и функционалност в банските си костюми. Създаден с педантично внимание към детайла, този зашеметяващ модел излъчва лъчезарен блясък, като същевременно предлага на притежателката си несравнимо ниво на комфорт и поддръжка. Банският костюм разполага с push-up сутиен с подсилени чашки, които оформят и подчертават областта на бюста, осигурявайки съблазнителен push-up ефект, който е ласкателен и повишава самочувствието.

Цена към момента на прегледа: 137 лв

Шарени дамски бански боксерки за голям размер с отслабващ ефект

Как да се наслаждавате на летните дни по бански без срам? Не желаете да влизате в бикини, защото не можете да се наслаждавате на пребиваването във водата и на сушата, без да се налага постоянно да прибирате корема си? Искате ли да излезете от водата и да се отправите към крайбрежната алея в перфектното облекло по бански? Тогава повярвайте, че тези бански са задължителни. Любовта на целия живот.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Тъмно сини дамски спортни бански Nike 2023

Бояджийско облекло, което да е в крак с активния ви начин на живот? Спортният бански костюм от две части Nike 2023 е гарантиран! Този спортен бански от две части е създаден за всички активни жени, за които почивката на море не означава само излежаване на шезлонг. Този комплект от две части е изработен от еластична материя и включва долнище и сутиен с леко подплатени чашки, за да ви предпази дори по време на най-интензивните дейности. А благодарение на подвижната вложка в чашките можете да персонализирате прилягането според нуждите си.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Луксозни дамски бански Astratex с декоративни ленти отстрани

Бански от две части Natali е идеален за загоряла кожа. Подплатените чашки извайват красиво деколте, а благодарение на подвижните презрамки можете да се радвате и на безупречно загорели рамене. Класическите бикини са украсени с блестящи златни ленти отстрани.

Цена към момента на прегледа: 157,98 лв

Син бански костюм от две части с шарки Astratex големи размери

Наблюдавате ли качествени неща? Предпочитате ли вечната мода? Искате ли да се сдобиете с привлекателен модел бански, без да се налага да се отказвате от комфорта? Нуждаете ли се от бански костюм, подходящ за по-пълни форми? Бански от две части Abstract е идеалният избор за дамите, които се гордеят с по-пълните си форми. Подходящ е за притежателките на по-пълен бюст.

Цена към момента на прегледа: 160,98 лв

Черен триъгълен топ на бански Calvin Klein

Искате перфектния черен триъгълник за следващия ден на плажа? Разгледайте триъгълния топ на Calvin Klein в черен цвят. Този марков топ за бикини има елегантен и семпъл черен дизайн с отпечатано лого, което добавя стил. Триъгълната форма ласкае широк спектър от типове тела и е идеална за съчетаване с други горнища на бикини, не само с черни.

Цена към момента на прегледа: 90,94 лв

Червен чувствен бански прашки с дантела отстрани

Червените стрингове на банския с гладка форма са проектирани да се връзват отстрани. Това улеснява регулирането на стягането според нуждите. Моделът е изработен от висококачествен и издръжлив материал.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Чувствен черен бански бразилиана Punta Negra – Obsessive

Бански бразилиана костюм от две части Punta Negra – Obsessive е проектиран с триъгълен сутиен с връзка на врата и гърба. Долната част се състои от бикини в класическа кройка.

Цена към момента на прегледа: 70 лв

Розов подплатен сутиен за бански с подвижни презрамки

Братовете за бански костюми Reserved са изработени от висококачествен материал. Предната част е с ефектно кръстосване и леко набраздяване. Той е с практични подвижни презрамки.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Евтини флорални бански Sinsay

Дамският триъгълен бански костюм от две части с модерен и непреходен модел ласкае и подхожда на всеки. Те са с типично за тях завързване на врата и гърба. Долната част също е проектирана с връзки отстрани.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Модерен бански от две части със сутиен, подходящ за по-голям бюст

Избирате ли бански за почивката си? Искате ли да си вземете бикини с привлекателна и удобна кройка? Търсите ли подходящ бански костюм за по-пълни форми? Тогава повярвайте, че те са уникален избор. Подходящи са за всички, независимо от възрастта и типа на тялото. Бикините Brassiere са удобни, модерни, с високо качество.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Луксозни големи размери бански две части Volin Millie

Бански за жени плюс размер извървя дълъг път през последните години и сега дизайнерите и производителите предлагат редица стилни и ласкателни варианти за жени плюс размер. Един такъв вариант е луксозният дамски бански костюм от две части Volin Millie. Този зашеметяващ бански костюм се отличава с комбинация от земни тонове и необичаен животински принт, което го прави уникален и привличащ вниманието избор за всяка жена.

Цена към момента на прегледа: 177,98 лв

Зелен дамски бански от две части бразилиана Tommy Hilfiger

Лятото е тук и какъв по-добър начин да придобиете тен от стилен и устойчив бански костюм. Колекцията на Tommy Hilfiger ви предлага зелен дамски бразилски бански от две части. Тези модни бански костюми са идеални за тези, които искат да направят модна крачка и същевременно да дадат своя принос за околната среда. Изработен от еластична трикотажна материя, този бански костюм е проектиран така, че да обгръща извивките ви на правилните места, осигурявайки ви ласкава и удобна форма.

Цена към момента на прегледа: 81 лв

Атрактивен дамски бански бразилиана с апликации на една кука

Красивите бразилски бикини с апликации на една кука са модерни и непреходни. Ефектът се подсилва от висококачествената, удобна и издръжлива материя.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Бански с 3D шарки и изискани ивици Relleciga

Обичате ли оригиналността? Харесвате ли атрактивни елементи в гардероба си? Искате ли да заслепите с уникален бански костюм? Тогава повярвайте, че със закупуването на тези бикини за бански ще бъдете незаменими. Бикините за бански Sahara на известната марка Relleciga ще ви очароват от пръв поглед. Със сигурност няма да избягате от вниманието не само на плажа, но и навсякъде край водата.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Леко подсилени секси жълти бикини в модерен кариран модел

Имате нужда от нов бански? Искате ли да се зарадвате с хубав бански костюм? Харесвате ли вечната мода? Тогава този великолепен бански от две части е създаден за вас. Жълтият кариран дамски комплект от Trendyol ще привлече вниманието ви от пръв поглед, както и вие в него. Този бански костюм от две части с кариран десен в бяло-жълта цветова комбинация е модерен, непреходен и висококачествен.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Горнище на бикини Adidas в пастелно лилаво

Подкрепете себе си, като се сдобиете с тези красиви бикини. Любител ли сте на банските костюми от две части? Предпочитате ли доказани марки? Предпочитате ли атрактивни модели, без да се налага да се отказвате от комфорта? Тогава този бански костюм е наистина за вас. Бански от две части от известната колекция Adidas Performance е изработен от висококачествена, удобна, здрава и бързосъхнеща еластична плетка.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Евтини дамски бански на райета с триъгълна горна част

Красиви бикини с удобна кройка, изработени от висококачествен, бързосъхнещ материал. Бикините на райета се състоят от триъгълен сутиен с връзка на врата и гърба. Долната част е проектирана с бикини с класическа кройка с украса отстрани.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Луксозни подсилени бикини в синьо – бански големи размери

Имате ли представа за бански костюм, който привлича погледите и същевременно осигурява комфорт? Който ще оформи хубаво деколте? Неподвластен на времето, в който можете да се наслаждавате на пребиваването край водата или във водата без никакви ограничения? Бански костюм, идеален за почивка, както и за наслаждаване на слънчевите бани в градината? Предпочитате ли качеството? Тогава това е очевидният избор.

Цена към момента на прегледа: 157,98 лв

Чувствен черен бански прашка Relleciga с връзки отстрани

Привличате ли атрактивни фигури? Искате ли да заслепявате край водата? Предпочитате ли оригиналността? Предпочитате ли качествени и доказани марки? Отправете се към водата с този бански тип стрингове. Черният дантелен бански тип стрингове на известната марка Relleciga ще ви плени от пръв поглед, както и вас. Долнището на банския костюм в атрактивна кройка е изработено от гладък материал.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Евтини дамски розови триъгълни бикини с атрактивен дизайн

Лятото залага на свежи, сорбе цветове! Fibi е бански костюм от две части с подсилени чашки и подплънки, които поддържат добре бюста. Меко лъскава италианска качествена материя, украсена с мозаечен десен. Презрамки за връзване зад врата, закопчаване с катарама по периферията. Завършва с гладки бикини с коланче.

Цена към момента на прегледа: 45,04 лв

Pозов дамски бански push up

Бикините Ibiza Colorful ще зарадват жените с по-малки гърди. Чашките с характерен push-up пълнеж могат визуално да увеличат гърдите. Популярна кройка с връзване на гърба и деколтето и ниско изрязани бикини. Създадени от специалисти на Astratex.

Цена към момента на прегледа: 124 лв

1 2 3 6