Лилав бански от две части

Знаете ли кой цвят е най-привлекателен за бикините? Лилав бански от две части пасва на всякакъв тип фигура. Лилавото е просто кралицата на плажовете и плувните басейни. Само си представете как блестите в оформящия горнище на бански с лека плисе и закопчаване на врата. Сутиенът и бикините са украсени със златна катарама. Просто страхотно! Комбинацията от лилаво в по-светли и по-тъмни нюанси е просто върха. Хип бикини и бардотка сутиен са току що в!

Уникалният модел без презрамки с ресни в горната част е фантастичен. Бикините с нежна декорация в цвят люляк ще удивят всички. Класически сутиен, разкроен с метален клъч в средата, семпли бикини в тъмно лилаво ще ви качат на колене. Дори стройните дами няма да останат ниски. Леко подсилен класически сутиен с по-широки презрамки стои като ръкавица и го закопчавам зад врата. За луксозната концепция ще се погрижат кубчета, райета, асиметрични форми, орнаменти, пайети, бродерии, лъскави и матови покрития. Покажете своите добродетели в луксозен дух.

Син и лилав бански от две части бразилиана с пуш-ъп ефект Etna Alice

Ах, радостта! Идва още един продукт, който ще промени живота на всички: синьо-лилавият бански костюм от две части Etna Alice. В края на краищата, кой не би искал тази абсолютно необходима част в летния си гардероб? Не че има хиляди други бански костюми, от които да избирате, или нещо подобно, но хей, този се казва “Алис” значи трябва да е специален! Но сериозно, какво да не харесваме в тях? Банските костюми “Бардо” магически оформят гърдите и създават илюзията за подходяща пълнота, защото всички знаем, че това е наистина важно на плажа.

Цена към момента на прегледа: 104,28 лв

Евтини неподсилени дъговидни триъгълни бански Gate

Здравейте, плажни красавици! Чували ли сте за най-новата модна тенденция? Това е евтин сутиен с триъгълна плочка без подплънки! Да, чухте правилно. Този бикини не е просто някакъв бански костюм. Той е врата към съвсем ново ниво на забавление и вълнение на плажа. С цветния си дизайн на дъгата, оранжевите презрамки и бежовите акценти този бикини със сигурност ще ви заслепи. И нека не забравяме, че те са с триъгълна кройка, което означава, че са идеални за всички или за по-малки бюстове.

Цена към момента на прегледа: 14,29 лв

Горнище на бикини Adidas в пастелно лилаво

Подкрепете себе си, като се сдобиете с тези красиви бикини. Любител ли сте на банските костюми от две части? Предпочитате ли доказани марки? Предпочитате ли атрактивни модели, без да се налага да се отказвате от комфорта? Тогава този бански костюм е наистина за вас. Бански от две части от известната колекция Adidas Performance е изработен от висококачествена, удобна, здрава и бързосъхнеща еластична плетка.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Дамски бикини с къси панталони

Топ на бикини със спортен гръб, широк еластичен колан и подплата в областта на гърдите. Плувните шорти са с вградени бикини гащички и еластична талия.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Сутиен за бански в лавандулово с малка флорална шарка

Привлича ли ви оригиналността? Не обичате да се сливате с тълпата, а напротив – обичате да се откроявате по приятен начин? Харесвате ли собствената си креативност? Залагате ли на удобни и почти безсмъртни модели, без да изключвате банските костюми?

Цена към момента на прегледа: 29 лв

Плувки с шарени макси бикини със стягащ ефект

Избрахте ли бански от две части? Нуждаете ли се само от долната част? Искате ли да блеснете с оригинален бански костюм? Искате да се насладите на комфортен престой във водата и на сушата? Тогава тези бански са идеални за вас. Вече няма да ви стяга корема.

Цена към момента на прегледа: 14 лв

Горнище с модерна шарка на точки, изработено от удобен материал

Ретро принт на точки украсява този съблазнителен топ на танкини! Чаши с печат на точки. Връзка между чашите. Горна част с вграден сутиен и оформени чашки (без подобряващ ефект). Ластик под бюста. Регулируеми презрамки на гърба. Прав подгъв. Може да се пере в машина. Препоръчваме изплакване с чиста вода след всяка употреба. Устойчив на хлор и подходящ за басейн.

Цена към момента на прегледа: 59 лв