Кафяв бански от две части

Търсите бански костюм, който има стил и сок, но не искате да заслепявате в крещящи нюанси? В такъв случай ще се влюбите в кафяв бански от две части. Как бихте искали тъмнокафяво спортно бикини, изработено от издръжлив материал за бански? Специално регулираната горна част гарантира, че гърдите са на място. Бързосъхнещ материал и силната издръжливост са ключови положителни качества. Кремаво-кафявото бикини привлича с вкусната си изработка и чашки, съдържащи термично оформено подсилване, повдигащо бюста към центъра. Резултатът е перфектно деколте.

Кафявият цвят и неговите вариации просто радват женската кожа! Очаровайте в кафяво-бяло-сребристо бикини в корсетна кройка и кръстосана предна част на бикините! Женственост и изтънченост просто бликат от тях! Класически кафяв бански на бели полка точки ще ви върне назад във времето. Сложете си слънчевите очила и се отправете към плажния бар! Кафявият цвят се съчетава чудесно. Бяло, зелено, сребърно, златисто и оранжево и розово седят до него.

Луксозни големи размери бански две части Volin Millie

Бански за жени плюс размер извървя дълъг път през последните години и сега дизайнерите и производителите предлагат редица стилни и ласкателни варианти за жени плюс размер. Един такъв вариант е луксозният дамски бански костюм от две части Volin Millie. Този зашеметяващ бански костюм се отличава с комбинация от земни тонове и необичаен животински принт, което го прави уникален и привличащ вниманието избор за всяка жена.

Цена към момента на прегледа: 177,98 лв

Дамски бански от две части с висока талия с леопардови мотиви Vero Moda

Бански от две части Vero Moda Frilly е стилен и модерен бански костюм, създаден за жени, които обичат да правят впечатление. Популярната животинска щампа с леопардов принт ще привлича погледите и ще добави нотка блясък към визията ви на плажа или край басейна. Горнището е предназначено за носене през главата и има предни и задни ресни с еластични връзки. Презрамките осигуряват допълнителна опора и удобство, а банският костюм е подплатен с втори слой от по-меко трико за допълнителен комфорт.

Цена към момента на прегледа: 63,58 лв

Модерен бански костюм от две части със странични прорези

Баскетболният костюм от две части SINSAY с модерен дизайн е сигурен залог. Банският костюм е изработен от висококачествен, издръжлив и удобен материал. Горнището на банския костюм е с кръстосани презрамки на гърба. Високите модерни бикини имат секси изрязани части отстрани.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Луксозни бикини за жени в двуцветен дизайн с изрязване

Баскетболният костюм от две части Finesse Tripoli M-626 ще ви очарова от пръв поглед. Той има леко подсилени чашки и изискан разрез отпред. Тя е с връзки на врата и гърба. Бикините са с класическа кройка. Банският костюм е изработен от висококачествена, издръжлива и удобна материя.

Цена към момента на прегледа: 76,99 лв

Модерен бански костюм от две части с леопардов принт

Бикини Lorin Tara с леопардови подплънки и бикини с бразилска кройка.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Розов дамски бански от две части с еластични презрамки

Атипичната кройка на сутиена се отнася до актуалните модни тенденции, които се повеляват от украсяването с еластични ленти за презрамки. В този бански ги виждате точно в средата на деколтето, където те изпълняват не само декоративна, но и моделираща функция. Цялата конструкция на сутиена с push-up ефект допринася за оформянето на гърдите, оптическото им уголемяване, сгъването в средата и красивото им стягане. Деколтето ви ще изглежда страхотно и примамливо!

Цена към момента на прегледа: 75 лв

Луксозен дамски бански от две части с кръстосана предна част

Бояджийският костюм Christina Cubano-Saefoam Glow-Viridian M-348 ще ви очарова от пръв поглед, както и вас. Този луксозен дамски бикини е изработен от висококачествен материал. Горнището на банския костюм е с ефектно кръстосване отпред. Долната част се състои от класически изрязан чорапогащник с по-ниска талия и изрязани части.

Цена към момента на прегледа: 60 лв