Жълт бански от две части

Ура за плажа или аквапарка в жълт бански от две части. Настройте се на вълната от удовлетворение и съвременните тенденции! Харесвате ли елегантността и стила? Привлечете вниманието в жълт бански от две части с ресни в горната част. Декоративните пискюли изглеждат страхотно, хипстърските бикини имат връзки отстрани. Не трябва да пропускате модела със сутиен bardot и презрамки с ефект на push-up. Разрезът на чашките оптически увеличава размера на гърдите!

Ярко жълтото е просто свързано със слънцето, така че не се борете с него, защото изглежда наистина секси! Можете да си позволите и по-взискателни, по-спортни творения в спортен бански с подсилена горна част и кости. Романтичните души трябва да се съсредоточат върху комбинацията от жълто и черно. Те седят близо един до друг! Триъгълният сутиен и бикини, закопчаващи се зад врата и през ханша към лъка, са адски секси! Сребърни и златни катарами, ресни, пискюли, плисета или декоративни панделки около ханша показват жълти цветове.

Жълта долна част на бански с контрастна талия с надпис

Привлича ли ви оригиналността? Искате ли да блеснете с уникален бански костюм? Какво ще кажете да се зарадвате, като се сдобиете с хубав бански костюм? Тогава тези бикини по бански определено ще ви допаднат. Контрастните бикини с надпис ще ви заслепят от пръв поглед, а и няма да избягате от вниманието в тях. Банският костюм привлича погледите от пръв поглед с красивото си жълто, което е жизнерадостно и безспорно принадлежи на лятото.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Леко подсилени секси жълти бикини в модерен кариран модел

Имате нужда от нов бански? Искате ли да се зарадвате с хубав бански костюм? Харесвате ли вечната мода? Тогава този великолепен бански от две части е създаден за вас. Жълтият кариран дамски комплект от Trendyol ще привлече вниманието ви от пръв поглед, както и вие в него. Този бански костюм от две части с кариран десен в бяло-жълта цветова комбинация е модерен, непреходен и висококачествен.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Батик бандана за бикини, изработена от висококачествен материал

Избирате ли бански костюм за почивката си? Искате горнище на бански, което ще ви накара да блеснете навсякъде край водата? Модел, който осигурява перфектен тен без бели петна по раменете? Тогава този шикозен топ на бански костюм ще ви допадне и ще изпълни фантазиите ви.

Цена към момента на прегледа: 11,99 лв

Флорални бански костюми с ефектни прорези отстрани

Долнището на бански с флорален десен и ефектни изрязани части отстрани ще оживи тоалета ви по бански. Осигурява комфорт при слънчеви бани и плуване. Долната част е с класическа кройка без ревери.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Дамски бикини с push-up ефект в ярък цвят

В жълтия бански костюм Alice ще си спечелите възхитени погледи от околните. Сутиенът с кройка бардо ще се погрижи за красиво оформено деколте, чиято пълнота ще бъде поддържана от чашки с push-up ефект. Бразилските бикини ще изгладят дупето ви.

Цена към момента на прегледа: 140,98 лв

Бразилски бански бикини в жълто

Жълтите бразилски бикини на известната марка Relleciga ще привлекат погледите от пръв поглед, както и вие в тях. Красивите слипове за бански в модерен, непреходен и оптимистичен жълт цвят ще разкрасят тоалета ви по бански. Сексапилната кройка на бикините придава още по-голяма съблазнителност.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Дамски бикини с модерен модел и кройка

Баскетболният костюм Plus size в зелено и черно е модерен и удобен бански костюм. Те са за дами, които се гордеят с по-пълните си форми. Те са изработени от висококачествена, издръжлива и бързосъхнеща материя. Презрамките се регулират на гърба. Бикините са с ефектна дантела отстрани.

Цена към момента на прегледа: 83 лв