Евтини бански костюми

Крайно време е да потърсите хубав бански, в който да заслепявате на плажа и край басейна. И ако гледате цената, със сигурност ще се интересувате от евтини бански. Можете също да спестите от бански, ако пазарувате умно. По правило миналогодишните модели се продават на по-добри цени. Пазаруването извън сезона се отплаща. Може да не е толкова страхотен избор, но цените си заслужават. Точно както можете да си купите ски “за парите” през лятото, банските ще бъдат евтини през зимата.

Но не ме разбирайте погрешно. Това, което е евтино, може да не е с лошо качество веднага. Възползвайте се от сезонни и разпродажби и промоции. Банските са неизменна част от нашия гардероб. И всяка година трябва да попълвате инвентара си с поне един нов модел. Искате ли да сте различни всеки път и да имате напълно различен бански на тазгодишните снимки от морето от миналогодишните?

Жълта долна част на бански с контрастна талия с надпис

Привлича ли ви оригиналността? Искате ли да блеснете с уникален бански костюм? Какво ще кажете да се зарадвате, като се сдобиете с хубав бански костюм? Тогава тези бикини по бански определено ще ви допаднат. Контрастните бикини с надпис ще ви заслепят от пръв поглед, а и няма да избягате от вниманието в тях. Банският костюм привлича погледите от пръв поглед с красивото си жълто, което е жизнерадостно и безспорно принадлежи на лятото.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Зелени италиански push-up бикини Marko Anastacia Granny

Зелените италиански push-up бикини Marko Anastacia Granny са перфектната идея за плаж за всички жени, които се интересуват от мода. Тези бикини са проектирани с удобен и същевременно секси сутиен тип балконет. Хоризонталната линия на изрязване позволява да се постигне чувствен вид и съвършена елегантност. Подплатените чашки, обогатени с подплънки (хоризонтално и вертикално), допълнени от торбички за включените в комплекта push-up подплънки (налични в размери S, M, L, XL) – поставете ги в сутиена и гърдите ви ще бъдат визуално подчертани.

Цена към момента на прегледа: 51,99 лв

Евтини бели дамски бански от две части със сутиен Bandeau

Погледнете, имам нещо за вас! Търсите ли отдавна, отдавна перфектен бански костюм, който не само да е евтин, но и да крещи “I’m a fashion icon”? Не търсете повече, приятелю, защото този бял дамски бански костюм от две части е отговорът на всичките ви молитви. Да започнем със сутиена тип “бандероли”, нали? Той не само е удобен и поддържащ, но и ви осигурява желания външен вид без линии на тен.

Цена към момента на прегледа: 29 лв

Червен дамски супер push-up бански Продажба

Дами, пригответе се да предизвикате вълнение на плажа с този червен дамски супер push-up бански! Банският костюм от две части Mango II в яркочервено е просто незаменима част от летния ви гардероб. С подсилени чашки и подвижни Push-Up подплънки можете да добавите точното количество обем към бюста си за по-ласкав и съблазнителен вид.

Цена към момента на прегледа: 54,99 лв

Черен дамски бански прашка c горнище с едно рамо

Ако искате да се разпилеете на плажа, имам за вас ПЛУВНИЦИ! Черният дамски бански със стрингове е уникална част, която има асиметрична горна част с една каишка. Но това не е всичко – банският костюм включва и подвижни чашки с подплънки, за да можете да персонализирате прилягането по ваш вкус. Да не забравяме и декоративния разрез на деколтето, който придава елегантност на това и без това зашеметяващо парче.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Евтини флорални бански Sinsay

Дамският триъгълен бански костюм от две части с модерен и непреходен модел ласкае и подхожда на всеки. Те са с типично за тях завързване на врата и гърба. Долната част също е проектирана с връзки отстрани.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Розов топ на бански без презрамки евтино

Достъпни розови бикини без презрамки? Ние имаме подходящия за вас. Този розов топ на бикини без презрамки е идеалното допълнение към куфара ви за почивка. Той е не само модерен, но и достъпен, което го прави чудесен избор за тези, които искат да изглеждат невероятно, без да се налага да бъркат дълбоко в джоба си. Този топ на бикини има основен модел, който е универсален и може да се съчетае с различни долни части, като къси панталони, поли или дори бикини.

Цена към момента на прегледа: 23 лв

Дамски черен стягащи бански с висока талия и волан на крачолите

Дамският изтъняващ черен бански с висока талия и къдрички на крачолите, който блести под жаркото слънце, е абсолютен скъпоценен камък. Бикини макси долнището е изработено от рециклиран полиамид, което гарантира устойчивост и екологосъобразност. Красивите бикини с волани в краищата са изработени от устойчива материя за бански костюми, което ги прави удоволствие без чувство за вина. Тези бикини bpc selection се отличават с изискана кройка и ласкаят фигурата по невъобразим начин.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Евтин син бански от две части Sinsay със свалящи се презрамки

Синият бански от две части Sinsay е правилният избор за тези, които искат да се изявят на плажа или край басейна. Този бански костюм е практичен благодарение на подвижните презрамки и регулируемите презрамки, което улеснява намирането на идеалната форма за всяка ситуация. Сутиенът с подплънки и подплатените чашки осигуряват допълнителна опора и комфорт.

Цена към момента на прегледа: 24,90 лв

Евтини неподсилени дъговидни триъгълни бански Gate

Здравейте, плажни красавици! Чували ли сте за най-новата модна тенденция? Това е евтин сутиен с триъгълна плочка без подплънки! Да, чухте правилно. Този бикини не е просто някакъв бански костюм. Той е врата към съвсем ново ниво на забавление и вълнение на плажа. С цветния си дизайн на дъгата, оранжевите презрамки и бежовите акценти този бикини със сигурност ще ви заслепи. И нека не забравяме, че те са с триъгълна кройка, което означава, че са идеални за всички или за по-малки бюстове.

Цена към момента на прегледа: 14,29 лв

Евтини дамски секси бански костюми Trendyol

Достъпните и елегантни дамски бански костюми Trendyol са отговорът на вашите молитви. Разполагащ с неукрепващи триъгълни чашки и сутиен с връзки на врата и гърба, този бански костюм е не само стилен, но и удобен. Неподсилените чашки позволяват по-естествен вид и усещане, а връзването на сутиена гарантира, че можете да персонализирате прилягането по свой вкус.

Цена към момента на прегледа: 35,69 лв

Дамски бански костюм с флорални мотиви и ивици отстрани

RELLECIGA Флорален бански костюм с кръстосано кръстосване – долната част привлича погледа от пръв поглед с кройката си. Банският костюм е изработен от висококачествен, издръжлив и бързосъхнещ материал. Цветните слипове с модерен флорален десен са с подплата за максимален комфорт.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Евтини майчинство две части бански MAMALICIOUS

За бъдещите майки, които не са успели да намерят подходящ бански за бременни, бикините MAMALICIOUS “Ofelia” са идеалното решение. Те се предлагат на разпродажбена цена и предлагат перфектната комбинация от комфорт и стил.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Плувни гащи – долнище в розово-зелено

Розово-зелен дантелен бански костюм RELLECIGA Lace – долнище определено ще привлече и няма да избяга от ничие внимание. Долнището на банския костюм е изработено от висококачествен, издръжлив, удобен и бързосъхнещ материал. Долнището на банския костюм е подплатено с качествена подплата.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Батик бандана за бикини, изработена от висококачествен материал

Избирате ли бански костюм за почивката си? Искате горнище на бански, което ще ви накара да блеснете навсякъде край водата? Модел, който осигурява перфектен тен без бели петна по раменете? Тогава този шикозен топ на бански костюм ще ви допадне и ще изпълни фантазиите ви.

Цена към момента на прегледа: 11,99 лв

Флорални бански костюми с ефектни прорези отстрани

Долнището на бански с флорален десен и ефектни изрязани части отстрани ще оживи тоалета ви по бански. Осигурява комфорт при слънчеви бани и плуване. Долната част е с класическа кройка без ревери.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Модерни дамски бикини с шарка и сутиен

Модерните бикини със сутиен са просто връх! Те се отличават с удобна и модерна кройка, интересен модел и качествен материал. Те са подходящи за плуване в морето и в басейна.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Бански боксерки за отслабване на корема

Боксерките по бански, с ефект на плосък корем, ще ви спечелят с кройка, материал и цвят. Боксерки, които пасват идеално, извайват хубави задни части, отпред са проектирани с ефективен стягащ тюл, така че няма нужда да дърпате корема и да се справяте с всякакви недостатъци, а да се наслаждавате максимално на престоя във водата и на сушата.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Дамски бикини с атрактивен дизайн за по-голям бюст

Насладете се на лятото и на водата като цяло в този красив бански костюм от две части. Харесвате ли класическото черно? Обичате ли изтънчеността на модата? Тогава тези бикини са за вас. Тя ще ви заслепи от пръв поглед. Те предлагат комфорт. И не само за самочувствието ви.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Дамски бански костюм от две части с ефект на свиване

Свиващият се бански костюм от две части визуално намалява бюста с до един размер. С регулируеми каишки. Задната част се закопчава с катарама. Бикини с по-висока талия. С подплата.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Бикини с модерна кройка и непреходен модел

Бикините с модерна кройка и непреходна животинска шарка радват и осигуряват комфорт благодарение на качествения материал. Бикините са проектирани така, че да се връзват отстрани.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

Свиващ се бански костюм от две части в черно-бяла комбинация

Искате подходящ модел за бански костюми? Благословени ли сте с по-пълен бюст? Нуждаете се от ефектен бански костюм от две части със спортна кройка? Модел без закопчалки, предлагащ максимален комфорт при плуване и слънчеви бани.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Сутиен за бански в лавандулово с малка флорална шарка

Привлича ли ви оригиналността? Не обичате да се сливате с тълпата, а напротив – обичате да се откроявате по приятен начин? Харесвате ли собствената си креативност? Залагате ли на удобни и почти безсмъртни модели, без да изключвате банските костюми?

Цена към момента на прегледа: 29 лв

Син долнище на бански с връзки отстрани

Дами, знаем, че никога няма да имате достатъчно бански костюми. И определено винаги е подходящ момент да се поглезите с нова дреха. Да не говорим за такъв, който ще зарадва вас и портфейла ви! Ако обичате оригиналността. Тогава няма за какво да се колебаете. Тези бански са задължителна част от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 8,49 лв

1 2 3