Долнище на бански

Понякога не е необходимо да купувате цял бански и само долната част на бикините ще бъде достатъчна. В днешно време няма значение дали долната и горната част на банския от две части са еднакви. Дори не е неизвестно, че са носени различни части. Комбинацията от цъфтеж в горната част и едноцветна обработка в долната част е много популярна. Има много комбинации, просто се огледайте. Долната част на банския от бързосъхнеща материя и спортна кройка приляга като ръкавица при водни и сухи спортни дейности.

Млади жени залагат на секси долнище на бикини с вратовръзка на лък. Оскъдните модели са успех за мъжете! Прашките са категория сами по себе си, защото ще покажат най-красивите задни части на света! Универсалният черен цвят е просто безсмъртен. Дамите с по-пълни форми могат да посегнат към бикини с по-висока талия или плисета. Печели няколко килограма като с магическа пръчка. Понякога е по-малко повече, но не и при долната част на бикините, която е подплатена отпред и интересно кръстосана. Разбира се непрозрачен, еластичен и изискан дизайн!

Жълта долна част на бански с контрастна талия с надпис

Привлича ли ви оригиналността? Искате ли да блеснете с уникален бански костюм? Какво ще кажете да се зарадвате, като се сдобиете с хубав бански костюм? Тогава тези бикини по бански определено ще ви допаднат. Контрастните бикини с надпис ще ви заслепят от пръв поглед, а и няма да избягате от вниманието в тях. Банският костюм привлича погледите от пръв поглед с красивото си жълто, което е жизнерадостно и безспорно принадлежи на лятото.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Бански смаляващи с висока талия и възможност за огъване

Плавниците с високи крачоли впечатляват със своя цвят и изчистена кройка. Синьото долнище на бикините е изработено от висококачествен, бързосъхнещ материал. Ефективна кройка, която прикрива малките недостатъци и проблемната коремна област.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Сини дамски бански боксерки за отслабване на корема и задните части

Колеги, уморени ли сте да се срамувате от бански костюм, който не ласкае фигурата ви? Бях поласкана, когато намерих този син дамски бански със стягане на корема и дупето. Кажете сбогом на притеснението от нелицеприятни издутини със специално проектираната зона на корема, която ще ви накара да изглеждате по-слаби и слаби. Да не говорим за функцията за стягане на дупето, която ще подчертае извивките ви и ще обърне внимание на плажа.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Червен чувствен бански прашки с дантела отстрани

Червените стрингове на банския с гладка форма са проектирани да се връзват отстрани. Това улеснява регулирането на стягането според нуждите. Моделът е изработен от висококачествен и издръжлив материал.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Дамски черен стягащи бански с висока талия и волан на крачолите

Дамският изтъняващ черен бански с висока талия и къдрички на крачолите, който блести под жаркото слънце, е абсолютен скъпоценен камък. Бикини макси долнището е изработено от рециклиран полиамид, което гарантира устойчивост и екологосъобразност. Красивите бикини с волани в краищата са изработени от устойчива материя за бански костюми, което ги прави удоволствие без чувство за вина. Тези бикини bpc selection се отличават с изискана кройка и ласкаят фигурата по невъобразим начин.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Зелен дамски бански от две части бразилиана Tommy Hilfiger

Лятото е тук и какъв по-добър начин да придобиете тен от стилен и устойчив бански костюм. Колекцията на Tommy Hilfiger ви предлага зелен дамски бразилски бански от две части. Тези модни бански костюми са идеални за тези, които искат да направят модна крачка и същевременно да дадат своя принос за околната среда. Изработен от еластична трикотажна материя, този бански костюм е проектиран така, че да обгръща извивките ви на правилните места, осигурявайки ви ласкава и удобна форма.

Цена към момента на прегледа: 81 лв

Атрактивен дамски бански бразилиана с апликации на една кука

Красивите бразилски бикини с апликации на една кука са модерни и непреходни. Ефектът се подсилва от висококачествената, удобна и издръжлива материя.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Бански с 3D шарки и изискани ивици Relleciga

Обичате ли оригиналността? Харесвате ли атрактивни елементи в гардероба си? Искате ли да заслепите с уникален бански костюм? Тогава повярвайте, че със закупуването на тези бикини за бански ще бъдете незаменими. Бикините за бански Sahara на известната марка Relleciga ще ви очароват от пръв поглед. Със сигурност няма да избягате от вниманието не само на плажа, но и навсякъде край водата.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Евтини неонови бански бразилиана за жени

Бикините в плътен цвят са изработени от висококачествен, издръжлив и бързосъхнещ материал. Те подчертават оригиналното ви облекло по бански с отличителен цвят. Те са с класическа кройка с по-ниска талия.

Цена към момента на прегледа: 6,29 лв

Чувствен черен бански прашка Relleciga с връзки отстрани

Привличате ли атрактивни фигури? Искате ли да заслепявате край водата? Предпочитате ли оригиналността? Предпочитате ли качествени и доказани марки? Отправете се към водата с този бански тип стрингове. Черният дантелен бански тип стрингове на известната марка Relleciga ще ви плени от пръв поглед, както и вас. Долнището на банския костюм в атрактивна кройка е изработено от гладък материал.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Черен плюс размер бански от две части – макси бикини с висока талия

Макси банските с висока талия са специално разработени за жени с големи размери, които искат да се чувстват уверени и комфортно на плажа. Този стилен бански костюм от две части е с висока талия, която ласкае фигурата и осигурява достатъчно покритие за тези, които предпочитат по-скромен вид. Черният цвят е непреходен и универсален, а жабката и коланът с пикота придават елегантност на цялостния дизайн.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Стилен черен бански с висока талия на Tommy Hilfiger в удобна кройка

Колекция бански костюми на Tommy Hilfiger. Моделът е изработен от еластична плетка. Този модел е частично изработен от рециклиран полиестер. Модел с висока талия.

Цена към момента на прегледа: 97,90 лв

Червен стягащи бански костюм

Едноцветните бикини за бански с висока талия лесно се справят с несъвършенствата на тялото. Монохромната колекция Solaro, която е лесна за комбиниране и съчетаване. Висока талия с отслабващ ефект. Отпред с подплата от тюл за ефект на плосък корем. Изрязани крачоли. Талия и крачоли с двойни шевове.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Розови бикини Calvin Klein с висока талия големи размери

Близоните плюс размер на Calvin Klein са с удобна кройка. Долната част на банския костюм е проектирана с по-висока и еластична талия. Ефектът е подсилен от удобната, издръжлива и бързосъхнеща материя.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Бански с висока талия и модерно райе

Долнището O’Neill Pw Zanta Mix с цветен дизайн ще ви накара да изглеждате сияйни и подмладени. Това долнище на бански костюм е с модерна и непреходна шарка на райета. Така е много лесно да комбинирате долнището с цветен топ и да се забавлявате. Долнището на банския костюм е изработено от висококачествен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Дамски бански костюм с флорални мотиви и ивици отстрани

RELLECIGA Флорален бански костюм с кръстосано кръстосване – долната част привлича погледа от пръв поглед с кройката си. Банският костюм е изработен от висококачествен, издръжлив и бързосъхнещ материал. Цветните слипове с модерен флорален десен са с подплата за максимален комфорт.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Плувни гащи – долнище в розово-зелено

Розово-зелен дантелен бански костюм RELLECIGA Lace – долнище определено ще привлече и няма да избяга от ничие внимание. Долнището на банския костюм е изработено от висококачествен, издръжлив, удобен и бързосъхнещ материал. Долнището на банския костюм е подплатено с качествена подплата.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Макси бански костюм с шарка и отслабващ ефект

Не се осмелявате да носите класически бикини? Страдате ли през лятото, защото постоянно наблюдавате фигурата си и прибирате корема си в бански костюм? Тогава вярвайте, че ще харесате тези бикини от пръв поглед. След като ги облечете за първи път, няма да можете да си представите лятото или почивката си без тях.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Макси бикини за бански в розово с животински принт

Долнището на бански костюм SF 145/3 от AVA привлича погледите с впечатляващата си шарка. Розовите бански с животински принт ще привлекат вниманието ви, както и вие в тях. Горнището на бикините е изработено от висококачествен, издръжлив и бързосъхнещ материал. Благодарение на това те са удобни за тялото, запазват формата си и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Флорални бански костюми с ефектни прорези отстрани

Долнището на бански с флорален десен и ефектни изрязани части отстрани ще оживи тоалета ви по бански. Осигурява комфорт при слънчеви бани и плуване. Долната част е с класическа кройка без ревери.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Бански боксерки за отслабване на корема

Боксерките по бански, с ефект на плосък корем, ще ви спечелят с кройка, материал и цвят. Боксерки, които пасват идеално, извайват хубави задни части, отпред са проектирани с ефективен стягащ тюл, така че няма нужда да дърпате корема и да се справяте с всякакви недостатъци, а да се наслаждавате максимално на престоя във водата и на сушата.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Бикини с модерна кройка и непреходен модел

Бикините с модерна кройка и непреходна животинска шарка радват и осигуряват комфорт благодарение на качествения материал. Бикините са проектирани така, че да се връзват отстрани.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

Дамски бански със стрингове Relleciga в модерен флорален десен

Привличате ли атрактивни фигури? Искате да заблестите на плажа или където и да е край водата? Обичате ли оригиналността? Предпочитате ли секси модели, които са и удобни? Тогава този бански с ремъци е създаден за вас.

Цена към момента на прегледа: 40 лв

Макси бански с висока талия и ефективен колан отпред

Дъното на банския SF 13/8 в практичен черен дизайн го превръща в задължителна част. Той предлага редица предимства, заради които си заслужава да го придобиете и да го включите в гардероба си. Благодарение на кройката и материала, той осигурява комфорт и по никакъв начин не ограничава движенията във водата или на сушата.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

1 2