Дамски спортен бански костюм Nike

Вие сте от жените, които търсят предизвикателни спортни дейности? Вие сте на прав път. Ще поддържате форма и божествен силует. Плуването определено ще свърши работа. Удобство и гаранция за невероятно представяне ви очакват в дамския спортен бански костюм Nike. Независимо дали ще изберете модели от две части или цели, ще останете доволни. Във всеки случай разчитайте на издръжливостта и дълготрайността на материала.

Дамските спортни бански костюми Nike не се страхуват от конкуренцията. Цялостният бански костюм Nike с широка деколте, висока височина на крачола, отвор отзад и щипка за халтер на врата ще завладее истинските атлети. Едно парче с контрастни цветове и акценти също е подходящо за взискателни изпълнения. Спортните модели от две части впечатляват със здравината на горната част. Гърдите никъде не пречат на спорта. Можете да изберете бански със или без подсилване. Разбира се, има класически бикини или долнище с бикини. Дамските спортни бански костюми Nike са предназначени за активни жени, които обичат свободата на движение.

Тъмно сини дамски спортни бански Nike 2023

Бояджийско облекло, което да е в крак с активния ви начин на живот? Спортният бански костюм от две части Nike 2023 е гарантиран! Този спортен бански от две части е създаден за всички активни жени, за които почивката на море не означава само излежаване на шезлонг. Този комплект от две части е изработен от еластична материя и включва долнище и сутиен с леко подплатени чашки, за да ви предпази дори по време на най-интензивните дейности. А благодарение на подвижната вложка в чашките можете да персонализирате прилягането според нуждите си.

Цена към момента на прегледа: 98 лв