Дамски зелен бански

Ако вече не харесвате класическите черни бански, потърсете модели в по-щастливи цветове. Може да ви хареса зеленият дамски бански, който се предлага в много размери, кройки и дизайни. Дамски зелен бански костюм подходящ за слънчеви бани и плуване е с триъгълни чашки с подвижни подплънки. Закопчаването зад врата и класическите бикини за връзване са закачливи и весели. Синьо-зелените танкини с по-високи бикини прикриват недостатъците на женската фигура, като в същото време изглеждат адски секси.

Зеленият бански от две части с цветна щампа ще осигури перфектно захващане на гърдите. Флоралният принт е толкова добър, колкото и смелата кройка на зеления дамски бански. Изисканият горен кръст във формата на лък има сок и енергия. Бикини от две части с волани или кариран вечен дизайн няма да се изгубят във вашия гардероб. Евтините бикини без презрамки за плажа ще бъдат оценени от тийнейджърите и банските, украсени с струни с мъниста, предпочитани от взискателните дами.

Зелен бански от две части за по-голям бюст

Лятото най-накрая е тук и е време да отидете на плажа! Какъв по-добър начин да покажете извивките си от прекрасен зелен бански от две части? Този невероятен бански костюм е създаден от Self – марка, известна с високото си качество на бански костюми. Банският костюм е с подсилени чашки, push-up ефект и сутиен с подплънки, така че е предназначен за жени с по-голям бюст.

Цена към момента на прегледа: 114 лв

Зелени италиански push-up бикини Marko Anastacia Granny

Зелените италиански push-up бикини Marko Anastacia Granny са перфектната идея за плаж за всички жени, които се интересуват от мода. Тези бикини са проектирани с удобен и същевременно секси сутиен тип балконет. Хоризонталната линия на изрязване позволява да се постигне чувствен вид и съвършена елегантност. Подплатените чашки, обогатени с подплънки (хоризонтално и вертикално), допълнени от торбички за включените в комплекта push-up подплънки (налични в размери S, M, L, XL) – поставете ги в сутиена и гърдите ви ще бъдат визуално подчертани.

Цена към момента на прегледа: 51,99 лв

Дамски бански танкини с висока талия

Открийте извивките си и излъчвайте увереност в дамски бански костюм танкини, който е специално разработен за жени с размер плюс. Този ласкателен бански костюм включва слипове с висока талия, които подчертават талията ви и осигуряват необходимия комфорт. По-високо изрязаните танкини Mokolo са идеални за жени с по-пълни фигури, като възхваляват естествената им красота и насърчават позитивното отношение към тялото.

Цена към момента на прегледа: 49,20 лв

Зелен дамски бански от две части бразилиана Tommy Hilfiger

Лятото е тук и какъв по-добър начин да придобиете тен от стилен и устойчив бански костюм. Колекцията на Tommy Hilfiger ви предлага зелен дамски бразилски бански от две части. Тези модни бански костюми са идеални за тези, които искат да направят модна крачка и същевременно да дадат своя принос за околната среда. Изработен от еластична трикотажна материя, този бански костюм е проектиран така, че да обгръща извивките ви на правилните места, осигурявайки ви ласкава и удобна форма.

Цена към момента на прегледа: 81 лв

Евтини дамски бански на райета с триъгълна горна част

Красиви бикини с удобна кройка, изработени от висококачествен, бързосъхнещ материал. Бикините на райета се състоят от триъгълен сутиен с връзка на врата и гърба. Долната част е проектирана с бикини с класическа кройка с украса отстрани.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Евтини неонови бански бразилиана за жени

Бикините в плътен цвят са изработени от висококачествен, издръжлив и бързосъхнещ материал. Те подчертават оригиналното ви облекло по бански с отличителен цвят. Те са с класическа кройка с по-ниска талия.

Цена към момента на прегледа: 6,29 лв

Pозов дамски бански push up

Бикините Ibiza Colorful ще зарадват жените с по-малки гърди. Чашките с характерен push-up пълнеж могат визуално да увеличат гърдите. Популярна кройка с връзване на гърба и деколтето и ниско изрязани бикини. Създадени от специалисти на Astratex.

Цена към момента на прегледа: 124 лв

Червен стягащи бански костюм

Едноцветните бикини за бански с висока талия лесно се справят с несъвършенствата на тялото. Монохромната колекция Solaro, която е лесна за комбиниране и съчетаване. Висока талия с отслабващ ефект. Отпред с подплата от тюл за ефект на плосък корем. Изрязани крачоли. Талия и крачоли с двойни шевове.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Kаки бански бразилиана с висока талия

Дами, време е да отидете на плажа със стил в бразилската двойна част с висока талия Khaki! Този модерен бански от Hunkemöller е в красив нюанс каки, който ще подчертае вашия летен загар. Банският костюм има сутиен с триъгълни чашки, който естествено оформя по-малките и по-големите гърди без нужда от подплънки, което означава, че ще се чувствате комфортно през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Плувни гащи – долнище в розово-зелено

Розово-зелен дантелен бански костюм RELLECIGA Lace – долнище определено ще привлече и няма да избяга от ничие внимание. Долнището на банския костюм е изработено от висококачествен, издръжлив, удобен и бързосъхнещ материал. Долнището на банския костюм е подплатено с качествена подплата.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Бански прашка RELLECIGA във впечатляващо маслинено зелено

Маслиненозелените дамски бански са секси. Те са изработени от удобен, висококачествен, издръжлив и бързосъхнещ материал. Класическата, но непреходна кройка ги превръща в безсмъртна вещ.

Цена към момента на прегледа: 29 лв

Тъмно тюркоазен неукрепен бански от две части с изрязани части

Искате ли да разширите гардероба си с качествен и удобен бански костюм от две части? Но искате ли нещо повече от удобен бански костюм с вечна кройка? Тогава вярвайте, че те ще ви спечелят от пръв поглед. Те ще зарадват и вас, и портфейла ви. Луксозен модел на достъпна цена.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Бикини стрингове в пастелно зелен цвят, изработени от приятен материал

Как да се насладите пълноценно не само на лятото, но и на престоя край водата или на почивката? Качествените бански костюми са сигурен залог. Тук има дизайн, който ще зарадва вас, портфейла ви и определено няма да избягате от вниманието в този секси модел. А благодарение на него си гарантирате и оригинален бански костюм.

Цена към момента на прегледа: 9 лв

Дамски бикини с модерен модел и кройка

Баскетболният костюм Plus size в зелено и черно е модерен и удобен бански костюм. Те са за дами, които се гордеят с по-пълните си форми. Те са изработени от висококачествена, издръжлива и бързосъхнеща материя. Презрамките се регулират на гърба. Бикините са с ефектна дантела отстрани.

Цена към момента на прегледа: 83 лв

Великолепен бански костюм от две части Marko с изящни изрязани части

Необходим ли ви е хубав бански за почивката? Искате ли да си купите бански за лятото, с който да блеснете навсякъде край водата? Харесвате ли комфорта и оригиналността в едно? Тогава този бански костюм е ваш!

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Модерни триъгълни бикини с вечен дизайн

Избрахте ли бански костюм от две части? Търсите ли атрактивен модел, който да е удобен и непреходен? Предпочитате ли цветове? Тогава този бански костюм е уникален избор за вас.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Бански костюм от две части с атрактивен и удобен дизайн

Дамският бански костюм от две части с атрактивна кройка е изработен от висококачествен, удобен и бързосъхнещ материал. Банският костюм е с лек блясък и има удобна горна част с регулируеми презрамки. Бикините в класическа кройка са с изискано изрязване отпред.

Цена към момента на прегледа: 13,90 лв

Луксозен дамски бански от две части с кръстосана предна част

Бояджийският костюм Christina Cubano-Saefoam Glow-Viridian M-348 ще ви очарова от пръв поглед, както и вас. Този луксозен дамски бикини е изработен от висококачествен материал. Горнището на банския костюм е с ефектно кръстосване отпред. Долната част се състои от класически изрязан чорапогащник с по-ниска талия и изрязани части.

Цена към момента на прегледа: 60 лв