Дамски бански Triumph

Вие сте придирчива жена? Не понасяте обикновените модели? Фокусирайте се върху дамските бански костюми Triumph. Веднага ще видите богата селекция от най-новите модни тенденции, но също така и класически кройки и дизайни. Предпочитате ли да носите бикини, цял бански, къси модели или танкини? Във всички случаи избирате своя фаворит. Комбинацията от цветове, кройки, дизайни, дизайни и размери няма да ви позволи да спите.

Елегантният едноделен бански костюм Triumph в черно-бял дизайн, който е освежен с местни райета, е предназначен за изискани дами. Леко подсилената горна част на банския с кости, по-широки презрамки и бикини с по-широка талия стои като черупка на жени с пищни гърди. Флоралният принт ще бъде тенденция това лято, както и банският Triumph в кафяво, бежово, тюркоазено и тъмносиньо. Тюркоазената част от корсет предизвиква пукнатина на плажа! Пуш-ъп банските с кокали и разрошените бикини могат оптически да изтрият неподходящите части.

XXL дамски бански от две части с боксерки

Откриването на перфектния бански костюм, който ласкае извивките ви, може да се окаже трудна задача. Но не се притеснявайте повече, защото дамският бански костюм от две части XXL с боксерки е тук, за да спаси положението. Тези удобни дамски бански костюми са специално разработени за жени с пълни форми, така че са създадени за по-големи гърди и дупета. Една от отличителните характеристики на този бански костюм са боксерките.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Син и лилав бански от две части бразилиана с пуш-ъп ефект Etna Alice

Ах, радостта! Идва още един продукт, който ще промени живота на всички: синьо-лилавият бански костюм от две части Etna Alice. В края на краищата, кой не би искал тази абсолютно необходима част в летния си гардероб? Не че има хиляди други бански костюми, от които да избирате, или нещо подобно, но хей, този се казва “Алис” значи трябва да е специален! Но сериозно, какво да не харесваме в тях? Банските костюми “Бардо” магически оформят гърдите и създават илюзията за подходяща пълнота, защото всички знаем, че това е наистина важно на плажа.

Цена към момента на прегледа: 104,28 лв