Дамски бански Diesel

Евтини бели дамски бански от две части със сутиен Bandeau

Погледнете, имам нещо за вас! Търсите ли отдавна, отдавна перфектен бански костюм, който не само да е евтин, но и да крещи “I’m a fashion icon”? Не търсете повече, приятелю, защото този бял дамски бански костюм от две части е отговорът на всичките ви молитви. Да започнем със сутиена тип “бандероли”, нали? Той не само е удобен и поддържащ, но и ви осигурява желания външен вид без линии на тен.

Цена към момента на прегледа: 29 лв

Кремав дамски бански от две части, подходящ за по-голям бюст

Искате ли бански костюм, който да ви накара да изглеждате страхотно и да се чувствате чудесно? Имате късмет! Имаме точно това нещо за вас. Този бански костюм от две части е идеален за жени, които искат да се уверят, че коремчето им изглежда по най-добрия начин. С този бански костюм ще можете да стегнете долната част на корема си и да се чувствате уверени в силуета си.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Светлосини бански бикини Lorin L2171/8

Ддамският бански костюм от две части Lorin L2171/8 в забележителна комбинация от синьо, напомнящо за кристално чиста вода, и контрастно черно, е изработен от висококачествен, бързосъхнещ и издръжлив материал. Горната част е бански сутиени с презрамки, украсен с лента с презрамки.

Цена към момента на прегледа: 75 лв