Дамски бански с шорти

Не смеете ли смело да отрежете долната част на банския си? Няма значение! Имате къси дамски бански. Мислите ли, че не сте чували за тях? Това е лесно. Те могат да бъдат закупени в по-свободен къс дизайн или по-сложен. Бански шорти със силен цветен мотив са с талия с широка гумена лента, така че са удобни и не притискат никъде. Възможността за регулиране благодарение на шнура на талията привлича особено младите момичета, които обичат да привличат вниманието към себе си.

Късите панталони за бански обикновено са изработени от 100% полиестер, така че изсъхват бързо. Широката талия оптически отслабва талията. Страничните джобове се използват за съхранение на дребни предмети. Веселите флорални щампи са сред най-популярните. Червено, розово, тюркоазено, зелено и жълто играят първостепенно значение. За такива модели свидетелстват орнаментални щампи, райета и полка точки. Ако не искате да привличате внимание, веднага ще се влюбите в шорти по бански.

Шарени дамски бански боксерки за голям размер с отслабващ ефект

Как да се наслаждавате на летните дни по бански без срам? Не желаете да влизате в бикини, защото не можете да се наслаждавате на пребиваването във водата и на сушата, без да се налага постоянно да прибирате корема си? Искате ли да излезете от водата и да се отправите към крайбрежната алея в перфектното облекло по бански? Тогава повярвайте, че тези бански са задължителни. Любовта на целия живот.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

XXL дамски бански от две части с боксерки

Откриването на перфектния бански костюм, който ласкае извивките ви, може да се окаже трудна задача. Но не се притеснявайте повече, защото дамският бански костюм от две части XXL с боксерки е тук, за да спаси положението. Тези удобни дамски бански костюми са специално разработени за жени с пълни форми, така че са създадени за по-големи гърди и дупета. Една от отличителните характеристики на този бански костюм са боксерките.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Дамски бикини с къси панталони

Топ на бикини със спортен гръб, широк еластичен колан и подплата в областта на гърдите. Плувните шорти са с вградени бикини гащички и еластична талия.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Бански боксерки за отслабване на корема

Боксерките по бански, с ефект на плосък корем, ще ви спечелят с кройка, материал и цвят. Боксерки, които пасват идеално, извайват хубави задни части, отпред са проектирани с ефективен стягащ тюл, така че няма нужда да дърпате корема и да се справяте с всякакви недостатъци, а да се наслаждавате максимално на престоя във водата и на сушата.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Дамски черни къси панталони за плуване с вградени слипове

Дамските черни къси панталони за плуване с вградени слипове са с модерна и удобна кройка. Те са с еластична талия и странични части с възможност за регулиране на височината.

Цена към момента на прегледа: 34 лв

Отслабващи макси бикини за бански с цветна еластична лента

Обичам колекцията бански костюми на Perea! Ласкателна висока талия. Подплата с шнур за ефект на плосък корем. Широк колан с щампа. Завършва с двойни шевове на талията и крачолите. Стандарт 100 според Oeko-Tex (CQ 12163).

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Черни бански с ефект на плосък корем

Наслаждавате ли се на удобни неща? Смятате ли, че удобните дрехи не могат да бъдат достатъчно привлекателни? Искате ли да се наслаждавате на престоя във водата и на сушата, без да се налага да придърпвате стомаха си? Просто се сдобийте с тези красиви, стилни и непреходни боксерки.

Цена към момента на прегледа: 52 лв