Дамски бански с панделка

Харесвате ли романтични модни парчета, украсени с оригинални детайли? Тогава заложете на лъкове, които могат да украсят например дамски бански. Малък лък оформя въображаема черешка на тортата. Тя е нежна, сладка и невероятно стилна. В момента модните парчета са изпипани до най-малкия детайл. Може би се чудите какво прави такъв лък интересен. Но знайте, че той може да промени много дизайна на банския. Лъковете отдавна са престанали да принадлежат само към дрехите на малките момичета, но също така имат силна позиция в женския гардероб.

Предлагаме красиви дамски бански с лък или лъкове, които символизират нежност и красота. Ако тази година нямате нов модел бански, то със сигурност ще се интересувате от тази модна тенденция. Вдъхновете се. Красотата може да приеме много форми. Бъдете оригинални във всеки детайл, точно като този красив бански.

Червен чувствен бански прашки с дантела отстрани

Червените стрингове на банския с гладка форма са проектирани да се връзват отстрани. Това улеснява регулирането на стягането според нуждите. Моделът е изработен от висококачествен и издръжлив материал.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Чувствен черен бански бразилиана Punta Negra – Obsessive

Бански бразилиана костюм от две части Punta Negra – Obsessive е проектиран с триъгълен сутиен с връзка на врата и гърба. Долната част се състои от бикини в класическа кройка.

Цена към момента на прегледа: 70 лв

Евтини флорални бански Sinsay

Дамският триъгълен бански костюм от две части с модерен и непреходен модел ласкае и подхожда на всеки. Те са с типично за тях завързване на врата и гърба. Долната част също е проектирана с връзки отстрани.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Леко подсилени секси жълти бикини в модерен кариран модел

Имате нужда от нов бански? Искате ли да се зарадвате с хубав бански костюм? Харесвате ли вечната мода? Тогава този великолепен бански от две части е създаден за вас. Жълтият кариран дамски комплект от Trendyol ще привлече вниманието ви от пръв поглед, както и вие в него. Този бански костюм от две части с кариран десен в бяло-жълта цветова комбинация е модерен, непреходен и висококачествен.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Евтини дамски бански на райета с триъгълна горна част

Красиви бикини с удобна кройка, изработени от висококачествен, бързосъхнещ материал. Бикините на райета се състоят от триъгълен сутиен с връзка на врата и гърба. Долната част е проектирана с бикини с класическа кройка с украса отстрани.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Луксозни подсилени бикини в синьо – бански големи размери

Имате ли представа за бански костюм, който привлича погледите и същевременно осигурява комфорт? Който ще оформи хубаво деколте? Неподвластен на времето, в който можете да се наслаждавате на пребиваването край водата или във водата без никакви ограничения? Бански костюм, идеален за почивка, както и за наслаждаване на слънчевите бани в градината? Предпочитате ли качеството? Тогава това е очевидният избор.

Цена към момента на прегледа: 157,98 лв

Чувствен черен бански прашка Relleciga с връзки отстрани

Привличате ли атрактивни фигури? Искате ли да заслепявате край водата? Предпочитате ли оригиналността? Предпочитате ли качествени и доказани марки? Отправете се към водата с този бански тип стрингове. Черният дантелен бански тип стрингове на известната марка Relleciga ще ви плени от пръв поглед, както и вас. Долнището на банския костюм в атрактивна кройка е изработено от гладък материал.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Евтини дамски розови триъгълни бикини с атрактивен дизайн

Лятото залага на свежи, сорбе цветове! Fibi е бански костюм от две части с подсилени чашки и подплънки, които поддържат добре бюста. Меко лъскава италианска качествена материя, украсена с мозаечен десен. Презрамки за връзване зад врата, закопчаване с катарама по периферията. Завършва с гладки бикини с коланче.

Цена към момента на прегледа: 45,04 лв

Pозов дамски бански push up

Бикините Ibiza Colorful ще зарадват жените с по-малки гърди. Чашките с характерен push-up пълнеж могат визуално да увеличат гърдите. Популярна кройка с връзване на гърба и деколтето и ниско изрязани бикини. Създадени от специалисти на Astratex.

Цена към момента на прегледа: 124 лв

Бански костюм от две части Fiji II с обтекаема кройка, подходящ за пълни форми

Дженският бански костюм от две части Fiji II с класически дизайн е модерен, непреходен и удобен. Те се отличават с опростена кройка и качествени материали. Банският костюм в черно е изработен от висококачествена, удобна, издръжлива и бързосъхнеща материя. Така те са подходящи за плуване в морето и в басейна.

Цена към момента на прегледа: 89,98 лв

Вечен бански костюм от две части с триъгълна шарка Lorin

Ддамски бански костюм от две части L1130/2 Lorin. Силните страни са приятната материя на банския, която изсъхва бързо, удобният топ и бикините с класическа кройка.

Цена към момента на прегледа: 131 лв

Модерен сутиен за плуване Guess в розово

Плаващ сутиен от колекцията на Guess. Модел, изработен от едноцветен материал. Леко подсилени чашки. Модел с регулируеми връзки. Тънък, еластичен трикотаж.

Цена към момента на прегледа: 135 лв

Дамски бикини с push-up ефект в ярък цвят

В жълтия бански костюм Alice ще си спечелите възхитени погледи от околните. Сутиенът с кройка бардо ще се погрижи за красиво оформено деколте, чиято пълнота ще бъде поддържана от чашки с push-up ефект. Бразилските бикини ще изгладят дупето ви.

Цена към момента на прегледа: 140,98 лв

Луксозен бански костюм от две части с шарка и асиметрична кройка

Дженският бански костюм от две части Rose с модерен и интересен цялостен принт пленява с кройката, модела. Модерните дамски бикини са изработени от качествена материя, която е издръжлива, бързосъхнеща и удобна за тялото, като същевременно запазва формата си и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 209 лв

Дамски бикини с атрактивен дизайн за по-голям бюст

Насладете се на лятото и на водата като цяло в този красив бански костюм от две части. Харесвате ли класическото черно? Обичате ли изтънчеността на модата? Тогава тези бикини са за вас. Тя ще ви заслепи от пръв поглед. Те предлагат комфорт. И не само за самочувствието ви.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Атрактивен бански костюм от две части в удобна и непреходна кройка

Бикините Lotta в модерен, приличен, популярен син цвят ще ви направят най-добрата услуга навсякъде край водата, на почивка или у дома в градината, на балкона или на вилата. Перфектното облекло, с което можете да се наслаждавате на тропическото време, както и да плувате или да се забавлявате в обществения басейн през цялата година.

Цена към момента на прегледа: 70,11 лв

Секси дамски бански костюм от две части за самоуверените и смелите

Изключително ефективен и безкомпромисен дизайн от Me Seduce, това е идеалният избор за любителите на прогресивни, нестандартни и много смели модели. Мини бикините от две части на Ipanema са изработени от най-качествената еластична материя

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Модерен бански костюм от две части Axis с шарка и вратовръзка

Ддамски бански костюм от две части Axis Swimwear OKA MIX, изработен от стилна материя с принт. Както слиповете, така и обиколката на сутиена могат да се регулират, така че да регулирате прилягането според нуждите си.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Син долнище на бански с връзки отстрани

Дами, знаем, че никога няма да имате достатъчно бански костюми. И определено винаги е подходящ момент да се поглезите с нова дреха. Да не говорим за такъв, който ще зарадва вас и портфейла ви! Ако обичате оригиналността. Тогава няма за какво да се колебаете. Тези бански са задължителна част от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 8,49 лв

Дамски бикини с връзки отстрани

Долнището на дамския бански O’Neill PW BONDEY MIX BOTTOM с неутрален и модерен дизайн ще реши всичките ви проблеми, за да можете да започнете да очаквате с нетърпение лятото, прекарано край водата. Банският има средна кройка, удобни странични връзки и е изработен от бързосъхнещ материал HyperDry, така че дори след дълго плуване ще бъдете сухи и удобни.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Атрактивни сини бикини с дантела под гърдите

Баскетболният костюм от две части Sinsay привлича погледите от пръв поглед както с цвета си, така и с кройката си. Те са изтънчени, оригинални, но същевременно удобни. В тях няма да избягате от вниманието и в същото време ще се чувствате не само привлекателни, но и удобни.

Цена към момента на прегледа: 17,90 лв

Calvin Klein триъгълен леко подплатен сутиен за плуване

Избор на бански костюм? Харесвате ли оригиналността? Залагате ли на доказани марки? Предпочитате ли качеството? Предпочитате ли вечната мода? Тогава се сдобийте с този красив сутиен за плуване от известна марка.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Удобен бански костюм от две части в модерен животински десен

Атрактивните бикини с леопардов принт са изработени от удобен, висококачествен и бързосъхнещ материал. Триъгълният сутиен е със закопчалка. Бикините с висока талия са съживени с мрежеста вложка.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Стилен бански костюм от две части с триъгълна шарка Aress

Създайте си щастие. С какво? Определено този модел бански костюм от две части. Тя ще зарадва вас и портфейла ви. Те са удобни и неподвластни на времето. Тези бикини никога няма да излязат от мода. Очарованието се подсилва от цветовата комбинация и кройката.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

1 2