Дамски бански с декорация

Зависи от малките неща. Избирате ли нов бански тази година и търсите нещо, което ще ви хареса най-много? Тогава можем да препоръчаме дамски бански с декорация. Тези бански костюми са разнообразно украсени с мъниста, лъкове или катарама или брошка. Привидните дреболии могат значително да повлияят на крайния дизайн. И тъй като модните дизайнери наистина се опитват да съживят нови модели, те залагат на оригинални декорации. Лъкът изглежда много романтично, мънистата са стилни, а катарамата символизира лукс и далновидност.

Когато избирате бански, винаги се уверете, че се чувствате добре в него и най-важното, че ви стои идеално. Разбира се, също трябва да ви харесва, това е може би най-важното. Ние, жените, просто обличаме външния вид. И такива малки орнаменти ще доведат всичко до най-добрия резултат. Вдъхновете се от нашето богато предложение.

Жълта долна част на бански с контрастна талия с надпис

Привлича ли ви оригиналността? Искате ли да блеснете с уникален бански костюм? Какво ще кажете да се зарадвате, като се сдобиете с хубав бански костюм? Тогава тези бикини по бански определено ще ви допаднат. Контрастните бикини с надпис ще ви заслепят от пръв поглед, а и няма да избягате от вниманието в тях. Банският костюм привлича погледите от пръв поглед с красивото си жълто, което е жизнерадостно и безспорно принадлежи на лятото.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Евтини бели дамски бански от две части със сутиен Bandeau

Погледнете, имам нещо за вас! Търсите ли отдавна, отдавна перфектен бански костюм, който не само да е евтин, но и да крещи “I’m a fashion icon”? Не търсете повече, приятелю, защото този бял дамски бански костюм от две части е отговорът на всичките ви молитви. Да започнем със сутиена тип “бандероли”, нали? Той не само е удобен и поддържащ, но и ви осигурява желания външен вид без линии на тен.

Цена към момента на прегледа: 29 лв

Луксозни дамски бански Astratex с декоративни ленти отстрани

Бански от две части Natali е идеален за загоряла кожа. Подплатените чашки извайват красиво деколте, а благодарение на подвижните презрамки можете да се радвате и на безупречно загорели рамене. Класическите бикини са украсени с блестящи златни ленти отстрани.

Цена към момента на прегледа: 157,98 лв

Модерен бански от две части със сутиен, подходящ за по-голям бюст

Избирате ли бански за почивката си? Искате ли да си вземете бикини с привлекателна и удобна кройка? Търсите ли подходящ бански костюм за по-пълни форми? Тогава повярвайте, че те са уникален избор. Подходящи са за всички, независимо от възрастта и типа на тялото. Бикините Brassiere са удобни, модерни, с високо качество.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Атрактивен дамски бански бразилиана с апликации на една кука

Красивите бразилски бикини с апликации на една кука са модерни и непреходни. Ефектът се подсилва от висококачествената, удобна и издръжлива материя.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Бански с 3D шарки и изискани ивици Relleciga

Обичате ли оригиналността? Харесвате ли атрактивни елементи в гардероба си? Искате ли да заслепите с уникален бански костюм? Тогава повярвайте, че със закупуването на тези бикини за бански ще бъдете незаменими. Бикините за бански Sahara на известната марка Relleciga ще ви очароват от пръв поглед. Със сигурност няма да избягате от вниманието не само на плажа, но и навсякъде край водата.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Евтини дамски бански на райета с триъгълна горна част

Красиви бикини с удобна кройка, изработени от висококачествен, бързосъхнещ материал. Бикините на райета се състоят от триъгълен сутиен с връзка на врата и гърба. Долната част е проектирана с бикини с класическа кройка с украса отстрани.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Луксозни подсилени бикини в синьо – бански големи размери

Имате ли представа за бански костюм, който привлича погледите и същевременно осигурява комфорт? Който ще оформи хубаво деколте? Неподвластен на времето, в който можете да се наслаждавате на пребиваването край водата или във водата без никакви ограничения? Бански костюм, идеален за почивка, както и за наслаждаване на слънчевите бани в градината? Предпочитате ли качеството? Тогава това е очевидният избор.

Цена към момента на прегледа: 157,98 лв

Черен бански от две части Astratex с изрязани части

Баскетът от две части Ibadan ще привлече вниманието на околните. Нестандартно изрязаната горна част залага на ефектни изрязвания и фини златни компоненти, които придават минималистичен вид. С класически бикини.

Цена към момента на прегледа: 117,98 лв

Модерни бански бикини Calvin Klein с декоративна украса

Дамският бански костюм от две части на Calvin Klein привлича погледите от пръв поглед с кройката си. Модерните бикини са изработени от много удобен материал, който се отличава със своето качество и издръжливост. Бързосъхнещ материал. Банският костюм от две части се състои от сутиен тип бандероли с тесни регулируеми презрамки.

Цена към момента на прегледа: 114 лв

Черен бански от две части с и метална закопчалка

Баскетболният костюм от две части Fiji Bandeau в атрактивна кройка бардо в класическо черно се отличава с цялостната си изработка. Бикините за жени са изработени от висококачествен, издръжлив и бързосъхнещ материал. Те са удобни за тялото. Те запазват формата си. Сутиенът има меко подсилени чашки, странични подплънки и благодарение на силиконовите ленти придържа перфектно, дори когато презрамките са свалени.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Бански костюм от две части Fiji II с обтекаема кройка, подходящ за пълни форми

Дженският бански костюм от две части Fiji II с класически дизайн е модерен, непреходен и удобен. Те се отличават с опростена кройка и качествени материали. Банският костюм в черно е изработен от висококачествена, удобна, издръжлива и бързосъхнеща материя. Така те са подходящи за плуване в морето и в басейна.

Цена към момента на прегледа: 89,98 лв

Модерен сутиен за плуване Guess в розово

Плаващ сутиен от колекцията на Guess. Модел, изработен от едноцветен материал. Леко подсилени чашки. Модел с регулируеми връзки. Тънък, еластичен трикотаж.

Цена към момента на прегледа: 135 лв

Дамски бикини с push-up ефект в ярък цвят

В жълтия бански костюм Alice ще си спечелите възхитени погледи от околните. Сутиенът с кройка бардо ще се погрижи за красиво оформено деколте, чиято пълнота ще бъде поддържана от чашки с push-up ефект. Бразилските бикини ще изгладят дупето ви.

Цена към момента на прегледа: 140,98 лв

Модерни дамски бикини с шарка и сутиен

Модерните бикини със сутиен са просто връх! Те се отличават с удобна и модерна кройка, интересен модел и качествен материал. Те са подходящи за плуване в морето и в басейна.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Спортен бански костюм Speedo от две части в черно и бяло

Дамският бански от две части SOLID U-BACK 2 PIECE на Speedo предлага комфорт, докато се наслаждавате на престоя и движението във водата и на сушата. Този модерен бански костюм в непреходната черно-бяла комбинация е изработен от висококачествен, издръжлив и бързосъхнещ материал.

Цена към момента на прегледа: 81 лв

Дамски бикини с атрактивен дизайн за по-голям бюст

Насладете се на лятото и на водата като цяло в този красив бански костюм от две части. Харесвате ли класическото черно? Обичате ли изтънчеността на модата? Тогава тези бикини са за вас. Тя ще ви заслепи от пръв поглед. Те предлагат комфорт. И не само за самочувствието ви.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Бански костюм от две части с подплънки и фина украса

Искате ли да си купите нов бански костюм? Липсва ли ви качествен бански от две части в гардероба? Искате ли бикини, с които да плувате и да придобиете страхотен тен? Ако трябва да изберете само един бански костюм, то това определено е този. Защо? Те се отличават с качество и избор на цветове.

Цена към момента на прегледа: 105 лв

Леко подсилен сутиен за бански с подплънки, украсен с волан

Черният топ на бикините е съживен с декоративни къдрички на презрамките. Сутиенът за плуване е леко подсилен и има класическа подплънка. Тя оформя хубаво деколте и осигурява опора на бюста. Благодарение на монохромния черен дизайн е лесно да се съчетае с долната част за оригинален тоалет по бански.

Цена към момента на прегледа: 9,19 лв

Дамски бикини Self в черно, украсени с лъскава лента

Басетофонът от две части Self е изработен от висококачествен микрофибър. Подсилен сутиен тип “балконет” с подплънки. Банският костюм е украсен с лъскава лента. Закопчаване на гърба със закопчалка за бански костюм. Ремъците са регулируеми и могат да се свалят. Долната част се състои от бикини в класическа кройка. Бански костюми с възможност за използване на push-up подложки.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Секси дамски бански костюм от две части за самоуверените и смелите

Изключително ефективен и безкомпромисен дизайн от Me Seduce, това е идеалният избор за любителите на прогресивни, нестандартни и много смели модели. Мини бикините от две части на Ipanema са изработени от най-качествената еластична материя

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Черни бикини за по-малък бюст

Топът е съставен от триъгълни подсилени чашки с подвижни подплънки. Това прави модела изключително подходящ за всички жени без разлика. Дамите с по-големи гърди могат да премахнат подплънката от чашките. В унисон с последните тенденции деколтето е допълнено с фина дантела, която привлича вниманието към него. Това ще я накара да се чувства привлекателна и желана. Коланът се закопчава с катарама.

Цена към момента на прегледа: 66 лв

Модерен бански костюм от две части Axis с шарка и вратовръзка

Ддамски бански костюм от две части Axis Swimwear OKA MIX, изработен от стилна материя с принт. Както слиповете, така и обиколката на сутиена могат да се регулират, така че да регулирате прилягането според нуждите си.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Сутиен за бански в лавандулово с малка флорална шарка

Привлича ли ви оригиналността? Не обичате да се сливате с тълпата, а напротив – обичате да се откроявате по приятен начин? Харесвате ли собствената си креативност? Залагате ли на удобни и почти безсмъртни модели, без да изключвате банските костюми?

Цена към момента на прегледа: 29 лв

1 2 3