Дамски бански от Calvin Klein

Харесвате ли спортен стил и простота? След това заложете на марката Calvin Klein, което е сигурен залог. Едноименният дизайнер се интересува от мода от детството. Днес марката му е известна по целия свят. Предлага практически всички дрехи и аксесоари, за които се сетите. И, разбира се, има мъжки и дамски бански.

Красотата в простотата. Марката Calvin Klein наистина се придържа към това мото на 100%. Предлага предимно спортни бански, които подчертават комфорта и свободата. Обикновено има отличителен надпис на Calvin Klein. Банският е изработен от висококачествени бански, които бързо съхнат и запазват формата си. Фокусира се основно върху бански костюми от две части, но в портфолиото му ще намерите и модели от една част. Вдъхновете се от нашето предложение.

Черен триъгълен топ на бански Calvin Klein

Искате перфектния черен триъгълник за следващия ден на плажа? Разгледайте триъгълния топ на Calvin Klein в черен цвят. Този марков топ за бикини има елегантен и семпъл черен дизайн с отпечатано лого, което добавя стил. Триъгълната форма ласкае широк спектър от типове тела и е идеална за съчетаване с други горнища на бикини, не само с черни.

Цена към момента на прегледа: 90,94 лв

Розови бикини Calvin Klein с висока талия големи размери

Близоните плюс размер на Calvin Klein са с удобна кройка. Долната част на банския костюм е проектирана с по-висока и еластична талия. Ефектът е подсилен от удобната, издръжлива и бързосъхнеща материя.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Модерни бански бикини Calvin Klein с декоративна украса

Дамският бански костюм от две части на Calvin Klein привлича погледите от пръв поглед с кройката си. Модерните бикини са изработени от много удобен материал, който се отличава със своето качество и издръжливост. Бързосъхнещ материал. Банският костюм от две части се състои от сутиен тип бандероли с тесни регулируеми презрамки.

Цена към момента на прегледа: 114 лв

Calvin Klein триъгълен леко подплатен сутиен за плуване

Избор на бански костюм? Харесвате ли оригиналността? Залагате ли на доказани марки? Предпочитате ли качеството? Предпочитате ли вечната мода? Тогава се сдобийте с този красив сутиен за плуване от известна марка.

Цена към момента на прегледа: 45 лв