Дамски бански от две части Relleciga

Бански никога не е достатъчен. Все още ли търсите нов модел, в който ще блеснете на плажа? Какво ще кажете за избора на дамски бански Relleciga? Доказано качество, за което не плащате висока сума. В менюто ще намерите горещи тенденции, които бръмчат тази година. Те са силни цветове, интересни шарки, декорация и простота. Накратко, всеки избира точно това, което търси. Харесвате ли живи цветове? Тогава наситено жълтото, което наподобява слънцето, със сигурност ще ви хареса. Грахово зеленото се превърна в цвят на годината и просто изглежда перфектно върху бански.

Трябва да скриете големия си корем? Изберете бикини с висока талия. Или предпочитате хипстърите? Няма проблем. Какъвто и бански да изберете, винаги можете да разчитате на най-високото качество. Relleciga предлага дамски бански от две части, изработени от бързосъхнещ материал, който поддържа форма и цвят. Вдъхновете се и бъдете винаги себе си.

Червен чувствен бански прашки с дантела отстрани

Червените стрингове на банския с гладка форма са проектирани да се връзват отстрани. Това улеснява регулирането на стягането според нуждите. Моделът е изработен от висококачествен и издръжлив материал.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Атрактивен дамски бански бразилиана с апликации на една кука

Красивите бразилски бикини с апликации на една кука са модерни и непреходни. Ефектът се подсилва от висококачествената, удобна и издръжлива материя.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Бански с 3D шарки и изискани ивици Relleciga

Обичате ли оригиналността? Харесвате ли атрактивни елементи в гардероба си? Искате ли да заслепите с уникален бански костюм? Тогава повярвайте, че със закупуването на тези бикини за бански ще бъдете незаменими. Бикините за бански Sahara на известната марка Relleciga ще ви очароват от пръв поглед. Със сигурност няма да избягате от вниманието не само на плажа, но и навсякъде край водата.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Чувствен черен бански прашка Relleciga с връзки отстрани

Привличате ли атрактивни фигури? Искате ли да заслепявате край водата? Предпочитате ли оригиналността? Предпочитате ли качествени и доказани марки? Отправете се към водата с този бански тип стрингове. Черният дантелен бански тип стрингове на известната марка Relleciga ще ви плени от пръв поглед, както и вас. Долнището на банския костюм в атрактивна кройка е изработено от гладък материал.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Дамски бански костюм с флорални мотиви и ивици отстрани

RELLECIGA Флорален бански костюм с кръстосано кръстосване – долната част привлича погледа от пръв поглед с кройката си. Банският костюм е изработен от висококачествен, издръжлив и бързосъхнещ материал. Цветните слипове с модерен флорален десен са с подплата за максимален комфорт.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Флорални бански костюми с ефектни прорези отстрани

Долнището на бански с флорален десен и ефектни изрязани части отстрани ще оживи тоалета ви по бански. Осигурява комфорт при слънчеви бани и плуване. Долната част е с класическа кройка без ревери.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Дамски бански със стрингове Relleciga в модерен флорален десен

Привличате ли атрактивни фигури? Искате да заблестите на плажа или където и да е край водата? Обичате ли оригиналността? Предпочитате ли секси модели, които са и удобни? Тогава този бански с ремъци е създаден за вас.

Цена към момента на прегледа: 40 лв

Бразилски бански бикини в жълто

Жълтите бразилски бикини на известната марка Relleciga ще привлекат погледите от пръв поглед, както и вие в тях. Красивите слипове за бански в модерен, непреходен и оптимистичен жълт цвят ще разкрасят тоалета ви по бански. Сексапилната кройка на бикините придава още по-голяма съблазнителност.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Бански прашка RELLECIGA във впечатляващо маслинено зелено

Маслиненозелените дамски бански са секси. Те са изработени от удобен, висококачествен, издръжлив и бързосъхнещ материал. Класическата, но непреходна кройка ги превръща в безсмъртна вещ.

Цена към момента на прегледа: 29 лв