Дамски бански костюм O´Neill

Харесвате ли модерни дизайнерски дрехи? Не го забравяйте дори по време на летните водни забавления и слънчеви бани. Млади котки или жени с по-малки гърди не могат да си позволят бански с романтичен флорален десен. Оформеният, леко подплатен горнище с подвижна връзка ще се погрижи за секси деколте. Дамски бански костюми O´Neill, подходящи за тийнейджъри и дами с вкус. Особено моделът на сивия цвят с подвързващи ленти. Бикините със занижена талия и триъгълен сутиен нямат нито един недостатък.

Синьо-белите бикини O´Neill покриват само ключови части на жената, благодарение на тях ще бъдете загоряла и съблазнителна. Оранжевите бански с триъгълни чашки се връзват зад врата и са подходящи и за дами със среден бюст. Популярната кройка бандо също трябва да присъства. Оформената и леко подплатена горна част има и отделящ се шнур. Долната част изумява с тенденции ресни. Дамските бански костюми O´Neill са едни от най-висококачествените и най-секси. Днес младежкият външен вид се заплаща със злато.

Бански с висока талия и модерно райе

Долнището O’Neill Pw Zanta Mix с цветен дизайн ще ви накара да изглеждате сияйни и подмладени. Това долнище на бански костюм е с модерна и непреходна шарка на райета. Така е много лесно да комбинирате долнището с цветен топ и да се забавлявате. Долнището на банския костюм е изработено от висококачествен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Дамски бикини с връзки отстрани

Долнището на дамския бански O’Neill PW BONDEY MIX BOTTOM с неутрален и модерен дизайн ще реши всичките ви проблеми, за да можете да започнете да очаквате с нетърпение лятото, прекарано край водата. Банският има средна кройка, удобни странични връзки и е изработен от бързосъхнещ материал HyperDry, така че дори след дълго плуване ще бъдете сухи и удобни.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

O’Neill Women’s Two Piece Patterned Black and White Swimsuit

Искате ли да разширите гардероба си с нов, качествен и неподвластен на времето модел бански костюми? Тогава разчитайте на това и се сдобийте с този красив бикини. Те няма да се уморят. Той може да се използва почти през цялата година, а не само през лятото в градината или край водата.

Цена към момента на прегледа: 43,90 лв

Модерни дамски бикини O’Neill в спортна кройка

Дамските бикини O’Neill PW O’NEILL SPORTY BIKINI са със спортна кройка, така че ще са подходящи за водни спортове, но и за обикновено плуване. Благодарение на технологията за бързо сушене ще останете сухи през цялото време. Вземете този удобен модел и бъдете богиня във водата.

Цена към момента на прегледа: 112 лв

Триъгълни бикини с черна и оранжева шарка O’Neill

Красивият дамски бански от две части O’Neill PW MARGA RITA FIXED SET – MM ще ви направи кралицата на плажа. Триъгълната кройка на класическите дантелени чашки на горната част на банския създава секси деколте, а долната част на банския със средно покритие приляга чудесно

Цена към момента на прегледа: 56 лв