Дамски бански костюми Triola

Марката Triola носи качествено и уникално бельо и бански, на които винаги можете да разчитате. Всички модели са изработени от най-добрите материали. Фокусира се върху жени, които имат типично славянски фигури. Така че не само за модели, но и за пълни форми. Имате много буйно деколте и лош бански? Тогава ще намерите точно това, от което се нуждаете в Triole. Разбира се, това не означава, че жените с малки гърди няма да избират тук. Сутиенът за бански костюм BANDEAU се превърна в голям хит този сезон.

Триолата се примири с подробностите. Секси ханш триъгълници на връвчици, мъниста или просто подвързване отстрани. Това са всички детайли, на които определено си струва да се обърне внимание. От друга страна, в портфолиото на тази марка винаги ще открием много вкусни комбинации, които ще ви хванат окото от пръв поглед. Освен това можете да комбинирате сутиен и бикини според нуждите.

Черен бански Triola от две части за жени с по-голям бюст

Подгответе се за това лято с банския костюм от две части Triola, създаден специално за жени с по-голям бюст. Уникалният десен с надписи от колекцията Beach Club 2023 със сигурност ще привлече вниманието ви и ще ви накара да изпъкнете на плажа. С популярната си кройка Top-Fit този черен сутиен за бански ще се превърне във ваш спътник за всичките ви приключения по време на слънчевите бани. Безшевните чашки на горнището са изработени от удобна пяна, която се приспособява към извивките ви за перфектно прилягане.

Цена към момента на прегледа: 138 лв

Черни бански менструални бикини за плюс размер

Менструалните бански костюми на Дорина Сантана предлагат изискан подход към банските костюми за жени, които търсят надеждност и комфорт по време на менструалния си период. Тези бикини имат по-висок колан за по-добро покритие и комфорт и са изработени от качествен микрофибър с водоустойчиво покритие. Горният слой на материала е проектиран така, че да устоява на водата, като същевременно осигурява удобно прилягане, докато вътрешният слой съдържа супер абсорбираща подложка, която ефективно задържа течностите.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Луксозен розов подсилен сутиен за плуване с подплънки за по-голям бюст

Забравете срама и покажете секси женствените си извивки в новата колекция бански костюми. Сутиенът за бански костюми в ярко розово е изключително удобен, укрепва гърдите и създава съблазнително деколте. Високият център на банския костюм държи гърдите на място през цялото време.

Цена към момента на прегледа: 138 лв