Дамски бански костюми Blancheporte

Със сигурност ще се съгласите с нас, че французите имат нос за модата. Предлагаме красиви парчета от марката Blancheporte, които ще впечатлят от пръв поглед с перфектната си изработка. Не липсват благородство, елегантност, но и практичност и разнообразие. Тази марка гарантира, че модните парчета отговарят на всичко, което жените очакват от тях. Качество, изисканост, изгодна цена и безвремие.

Има семпъл бански като цяло, бикини с висока талия, цветни и едноцветни бански. Просто изпъкнете силните си страни и прикрийте недостатъците си. Всяка жена може да бъде красива, ако знае как да го прави. Освен това банският е изработен от еластичен материал, който обаче запазва формата и цвета си. Отидете на плажа с чисто нов бански костюм тази година и бъдете дама. Няма нужда да се ограничавате. Ти си красива и уникална. Нека всички знаят.

Цветни бански макси бикини с ефект на плосък корем

Наслаждавайте се на блясъка на летния сезон с тези зашеметяващи макси долнища на бански костюми с цветя, внимателно проектирани да ви осигурят ефект на плосък корем. Представете си как се излежавате край басейна или се плискате във вълните, докато изглеждате абсолютно най-добре. Нашите макси гащета за плуване Pylea са нещо повече от просто бански костюм – те са изявление. Тропическият десен е почит към дългите летни дни, топлината на слънцето и освежаващите плисъци на морето.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Шарени дамски бански боксерки за голям размер с отслабващ ефект

Как да се наслаждавате на летните дни по бански без срам? Не желаете да влизате в бикини, защото не можете да се наслаждавате на пребиваването във водата и на сушата, без да се налага постоянно да прибирате корема си? Искате ли да излезете от водата и да се отправите към крайбрежната алея в перфектното облекло по бански? Тогава повярвайте, че тези бански са задължителни. Любовта на целия живот.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Сини дамски бански боксерки за отслабване на корема и задните части

Колеги, уморени ли сте да се срамувате от бански костюм, който не ласкае фигурата ви? Бях поласкана, когато намерих този син дамски бански със стягане на корема и дупето. Кажете сбогом на притеснението от нелицеприятни издутини със специално проектираната зона на корема, която ще ви накара да изглеждате по-слаби и слаби. Да не говорим за функцията за стягане на дупето, която ще подчертае извивките ви и ще обърне внимание на плажа.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Черен плюс размер бански от две части – макси бикини с висока талия

Макси банските с висока талия са специално разработени за жени с големи размери, които искат да се чувстват уверени и комфортно на плажа. Този стилен бански костюм от две части е с висока талия, която ласкае фигурата и осигурява достатъчно покритие за тези, които предпочитат по-скромен вид. Черният цвят е непреходен и универсален, а жабката и коланът с пикота придават елегантност на цялостния дизайн.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Cтягащ оформящ бански големи размери с висока талия

Макси банските с висока талия са предназначени за жени с големи размери, които искат да се чувстват уверени и комфортно на плажа или край басейна. Този стилен бански костюм от две части е с висока талия, която ласкае фигурата и осигурява достатъчно покритие за тези, които предпочитат по-скромен вид. Черният цвят е непреходен и универсален, а жабката и коланът с пикота придават елегантност на цялостния дизайн.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Червен стягащи бански костюм

Едноцветните бикини за бански с висока талия лесно се справят с несъвършенствата на тялото. Монохромната колекция Solaro, която е лесна за комбиниране и съчетаване. Висока талия с отслабващ ефект. Отпред с подплата от тюл за ефект на плосък корем. Изрязани крачоли. Талия и крачоли с двойни шевове.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Макси бански костюм с шарка и отслабващ ефект

Не се осмелявате да носите класически бикини? Страдате ли през лятото, защото постоянно наблюдавате фигурата си и прибирате корема си в бански костюм? Тогава вярвайте, че ще харесате тези бикини от пръв поглед. След като ги облечете за първи път, няма да можете да си представите лятото или почивката си без тях.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Бански боксерки за отслабване на корема

Боксерките по бански, с ефект на плосък корем, ще ви спечелят с кройка, материал и цвят. Боксерки, които пасват идеално, извайват хубави задни части, отпред са проектирани с ефективен стягащ тюл, така че няма нужда да дърпате корема и да се справяте с всякакви недостатъци, а да се наслаждавате максимално на престоя във водата и на сушата.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Плувки с шарени макси бикини със стягащ ефект

Избрахте ли бански от две части? Нуждаете ли се само от долната част? Искате ли да блеснете с оригинален бански костюм? Искате да се насладите на комфортен престой във водата и на сушата? Тогава тези бански са идеални за вас. Вече няма да ви стяга корема.

Цена към момента на прегледа: 14 лв

Отслабващи макси бикини за бански с цветна еластична лента

Обичам колекцията бански костюми на Perea! Ласкателна висока талия. Подплата с шнур за ефект на плосък корем. Широк колан с щампа. Завършва с двойни шевове на талията и крачолите. Стандарт 100 според Oeko-Tex (CQ 12163).

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Горнище с модерна шарка на точки, изработено от удобен материал

Ретро принт на точки украсява този съблазнителен топ на танкини! Чаши с печат на точки. Връзка между чашите. Горна част с вграден сутиен и оформени чашки (без подобряващ ефект). Ластик под бюста. Регулируеми презрамки на гърба. Прав подгъв. Може да се пере в машина. Препоръчваме изплакване с чиста вода след всяка употреба. Устойчив на хлор и подходящ за басейн.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Черни бански с ефект на плосък корем

Наслаждавате ли се на удобни неща? Смятате ли, че удобните дрехи не могат да бъдат достатъчно привлекателни? Искате ли да се наслаждавате на престоя във водата и на сушата, без да се налага да придърпвате стомаха си? Просто се сдобийте с тези красиви, стилни и непреходни боксерки.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Сутиен за бански с подплънки в модерна кройка

Искате ли да заблестите с оригинален бански костюм? Или просто ви липсва хубав и качествен топ за бански? Разполагате с ограничен бюджет? Тогава ще останете доволни от модела на този сутиен за бански. Той ще зарадва и вас, и портфейла ви.

Цена към момента на прегледа: 12 лв

Спортен бански сутиен Blancheporte за по-голям бюст

Този сутиен за плуване отговаря на всички критерии на взискателните спортни клиенти. Поради тази причина той има достатъчно широк ластик под бюста, украсен с цветни ивици, а гърбът е с практична боксерска кройка. Презрамките не могат да се свалят, широки са и пълни. С изключение на цветните ивици, той е изцяло черен – универсален и вечен цвят. Така че можете да разчитате на все така модерна визия.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Оформящи бански боксерки с ефект за отслабване на корема

Защо да изберете боксерки за бански? Защото ви дават усещане за комфорт и свобода на движенията. Кройката тип “боксер” оформя женските извивки. Подсилване с тюл отпред за ефект на плосък корем. Колан с тропическа шарка, която оформя фигурата. Стандарт 100 според Oeko-Tex (№ CQ 1216/3).

Цена към момента на прегледа: 39 лв