Дамски бански костюми от две части евтини

Искате да вземете дамски бански от две части евтино и удобно? Идеалното време е точно пролетта. В началото на лятото цените ще се повишат. Освен това можете да се възползвате от различни отстъпки, които важат особено за миналогодишните колекции. И тъй като повечето модели са вечни, това няма никакво значение. Можете също да спестите, като комбинирате долната и горната част на банския. Освен това, ако искате по-евтин бански, не забравяйте да пазарувате онлайн. Електронните магазини обикновено имат по-ниски цени от обикновените магазини.

По-евтини са семплите бански без ефект на натискане и други ощипвания. Такъв бански ще ви служи перфектно в басейна, но и на плажа. Зависи от вашите изисквания за бански. Разбира се, можете да опитате и онлайн компаратор, в който да разберете по-добре каква е ценовата оферта. Цените могат да варират значително. Има много начини да закупите евтино дамски бански от две части и можете да спестите много. Защото един бански определено не е достатъчен.

Жълта долна част на бански с контрастна талия с надпис

Привлича ли ви оригиналността? Искате ли да блеснете с уникален бански костюм? Какво ще кажете да се зарадвате, като се сдобиете с хубав бански костюм? Тогава тези бикини по бански определено ще ви допаднат. Контрастните бикини с надпис ще ви заслепят от пръв поглед, а и няма да избягате от вниманието в тях. Банският костюм привлича погледите от пръв поглед с красивото си жълто, което е жизнерадостно и безспорно принадлежи на лятото.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Зелени италиански push-up бикини Marko Anastacia Granny

Зелените италиански push-up бикини Marko Anastacia Granny са перфектната идея за плаж за всички жени, които се интересуват от мода. Тези бикини са проектирани с удобен и същевременно секси сутиен тип балконет. Хоризонталната линия на изрязване позволява да се постигне чувствен вид и съвършена елегантност. Подплатените чашки, обогатени с подплънки (хоризонтално и вертикално), допълнени от торбички за включените в комплекта push-up подплънки (налични в размери S, M, L, XL) – поставете ги в сутиена и гърдите ви ще бъдат визуално подчертани.

Цена към момента на прегледа: 51,99 лв

Евтини бели дамски бански от две части със сутиен Bandeau

Погледнете, имам нещо за вас! Търсите ли отдавна, отдавна перфектен бански костюм, който не само да е евтин, но и да крещи “I’m a fashion icon”? Не търсете повече, приятелю, защото този бял дамски бански костюм от две части е отговорът на всичките ви молитви. Да започнем със сутиена тип “бандероли”, нали? Той не само е удобен и поддържащ, но и ви осигурява желания външен вид без линии на тен.

Цена към момента на прегледа: 29 лв

Червен дамски супер push-up бански Продажба

Дами, пригответе се да предизвикате вълнение на плажа с този червен дамски супер push-up бански! Банският костюм от две части Mango II в яркочервено е просто незаменима част от летния ви гардероб. С подсилени чашки и подвижни Push-Up подплънки можете да добавите точното количество обем към бюста си за по-ласкав и съблазнителен вид.

Цена към момента на прегледа: 54,99 лв

Розов подплатен сутиен за бански с подвижни презрамки

Братовете за бански костюми Reserved са изработени от висококачествен материал. Предната част е с ефектно кръстосване и леко набраздяване. Той е с практични подвижни презрамки.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Евтини флорални бански Sinsay

Дамският триъгълен бански костюм от две части с модерен и непреходен модел ласкае и подхожда на всеки. Те са с типично за тях завързване на врата и гърба. Долната част също е проектирана с връзки отстрани.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Розов топ на бански без презрамки евтино

Достъпни розови бикини без презрамки? Ние имаме подходящия за вас. Този розов топ на бикини без презрамки е идеалното допълнение към куфара ви за почивка. Той е не само модерен, но и достъпен, което го прави чудесен избор за тези, които искат да изглеждат невероятно, без да се налага да бъркат дълбоко в джоба си. Този топ на бикини има основен модел, който е универсален и може да се съчетае с различни долни части, като къси панталони, поли или дори бикини.

Цена към момента на прегледа: 23 лв

Дамски черен стягащи бански с висока талия и волан на крачолите

Дамският изтъняващ черен бански с висока талия и къдрички на крачолите, който блести под жаркото слънце, е абсолютен скъпоценен камък. Бикини макси долнището е изработено от рециклиран полиамид, което гарантира устойчивост и екологосъобразност. Красивите бикини с волани в краищата са изработени от устойчива материя за бански костюми, което ги прави удоволствие без чувство за вина. Тези бикини bpc selection се отличават с изискана кройка и ласкаят фигурата по невъобразим начин.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Евтин син бански от две части Sinsay със свалящи се презрамки

Синият бански от две части Sinsay е правилният избор за тези, които искат да се изявят на плажа или край басейна. Този бански костюм е практичен благодарение на подвижните презрамки и регулируемите презрамки, което улеснява намирането на идеалната форма за всяка ситуация. Сутиенът с подплънки и подплатените чашки осигуряват допълнителна опора и комфорт.

Цена към момента на прегледа: 24,90 лв

Евтини неподсилени дъговидни триъгълни бански Gate

Здравейте, плажни красавици! Чували ли сте за най-новата модна тенденция? Това е евтин сутиен с триъгълна плочка без подплънки! Да, чухте правилно. Този бикини не е просто някакъв бански костюм. Той е врата към съвсем ново ниво на забавление и вълнение на плажа. С цветния си дизайн на дъгата, оранжевите презрамки и бежовите акценти този бикини със сигурност ще ви заслепи. И нека не забравяме, че те са с триъгълна кройка, което означава, че са идеални за всички или за по-малки бюстове.

Цена към момента на прегледа: 14,29 лв

Атрактивен дамски бански бразилиана с апликации на една кука

Красивите бразилски бикини с апликации на една кука са модерни и непреходни. Ефектът се подсилва от висококачествената, удобна и издръжлива материя.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Бански с 3D шарки и изискани ивици Relleciga

Обичате ли оригиналността? Харесвате ли атрактивни елементи в гардероба си? Искате ли да заслепите с уникален бански костюм? Тогава повярвайте, че със закупуването на тези бикини за бански ще бъдете незаменими. Бикините за бански Sahara на известната марка Relleciga ще ви очароват от пръв поглед. Със сигурност няма да избягате от вниманието не само на плажа, но и навсякъде край водата.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Леко подсилени секси жълти бикини в модерен кариран модел

Имате нужда от нов бански? Искате ли да се зарадвате с хубав бански костюм? Харесвате ли вечната мода? Тогава този великолепен бански от две части е създаден за вас. Жълтият кариран дамски комплект от Trendyol ще привлече вниманието ви от пръв поглед, както и вие в него. Този бански костюм от две части с кариран десен в бяло-жълта цветова комбинация е модерен, непреходен и висококачествен.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Евтини дамски бански на райета с триъгълна горна част

Красиви бикини с удобна кройка, изработени от висококачествен, бързосъхнещ материал. Бикините на райета се състоят от триъгълен сутиен с връзка на врата и гърба. Долната част е проектирана с бикини с класическа кройка с украса отстрани.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Евтини неонови бански бразилиана за жени

Бикините в плътен цвят са изработени от висококачествен, издръжлив и бързосъхнещ материал. Те подчертават оригиналното ви облекло по бански с отличителен цвят. Те са с класическа кройка с по-ниска талия.

Цена към момента на прегледа: 6,29 лв

Евтини дамски секси бански костюми Trendyol

Достъпните и елегантни дамски бански костюми Trendyol са отговорът на вашите молитви. Разполагащ с неукрепващи триъгълни чашки и сутиен с връзки на врата и гърба, този бански костюм е не само стилен, но и удобен. Неподсилените чашки позволяват по-естествен вид и усещане, а връзването на сутиена гарантира, че можете да персонализирате прилягането по свой вкус.

Цена към момента на прегледа: 35,69 лв

Евтини дамски розови триъгълни бикини с атрактивен дизайн

Лятото залага на свежи, сорбе цветове! Fibi е бански костюм от две части с подсилени чашки и подплънки, които поддържат добре бюста. Меко лъскава италианска качествена материя, украсена с мозаечен десен. Презрамки за връзване зад врата, закопчаване с катарама по периферията. Завършва с гладки бикини с коланче.

Цена към момента на прегледа: 45,04 лв

Дамски бикини с къси панталони

Топ на бикини със спортен гръб, широк еластичен колан и подплата в областта на гърдите. Плувните шорти са с вградени бикини гащички и еластична талия.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Дамски бански костюм с флорални мотиви и ивици отстрани

RELLECIGA Флорален бански костюм с кръстосано кръстосване – долната част привлича погледа от пръв поглед с кройката си. Банският костюм е изработен от висококачествен, издръжлив и бързосъхнещ материал. Цветните слипове с модерен флорален десен са с подплата за максимален комфорт.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Евтини майчинство две части бански MAMALICIOUS

За бъдещите майки, които не са успели да намерят подходящ бански за бременни, бикините MAMALICIOUS “Ofelia” са идеалното решение. Те се предлагат на разпродажбена цена и предлагат перфектната комбинация от комфорт и стил.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Батик бандана за бикини, изработена от висококачествен материал

Избирате ли бански костюм за почивката си? Искате горнище на бански, което ще ви накара да блеснете навсякъде край водата? Модел, който осигурява перфектен тен без бели петна по раменете? Тогава този шикозен топ на бански костюм ще ви допадне и ще изпълни фантазиите ви.

Цена към момента на прегледа: 11,99 лв

Флорални бански костюми с ефектни прорези отстрани

Долнището на бански с флорален десен и ефектни изрязани части отстрани ще оживи тоалета ви по бански. Осигурява комфорт при слънчеви бани и плуване. Долната част е с класическа кройка без ревери.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Модерни дамски бикини с шарка и сутиен

Модерните бикини със сутиен са просто връх! Те се отличават с удобна и модерна кройка, интересен модел и качествен материал. Те са подходящи за плуване в морето и в басейна.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Бански боксерки за отслабване на корема

Боксерките по бански, с ефект на плосък корем, ще ви спечелят с кройка, материал и цвят. Боксерки, които пасват идеално, извайват хубави задни части, отпред са проектирани с ефективен стягащ тюл, така че няма нужда да дърпате корема и да се справяте с всякакви недостатъци, а да се наслаждавате максимално на престоя във водата и на сушата.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

1 2 3