Дамски бански костюми в черно и бяло

Черното и бялото са неразделни. Тези два цвята се привличат един друг, въпреки че са толкова отдалечени. Ако търсите оригинален дамски бански, то можете да заложите на черно-бяла класика. Банските костюми са не само моден проблем, но от друга страна външният вид има голямо значение. Някои предпочитат цветни модели, други предпочитат по-скромни. Но не ме разбирайте погрешно. Черно-бялата комбинация изобщо не трябва да е скучна, напротив може да бъде много забавна.

И кои мотиви са най-много IN? Можете да заложите на райета, кубчета или просто двуцветен стил, като черни бикини и бели бикини или обратно. В този случай имайте предвид, че черното стеснява, докато бялото добавя. Така че, ако искате да имате пищен бюст, заложете на бял сутиен и черни бикини ще ви вземат килограми. Вдъхновете се от нашето предложение, което със сигурност ще ви хареса от пръв поглед.

Дамски бански прашка и шарка на зебра

Бодилото Mia V е предназначено за жени, които искат да покажат своите извивки по смел и стилен начин. Това долнище на бански костюм има ласкава кройка тип “стрингове”, която красиво оформя седалището и предлага минимално покритие за секси и смел външен вид. Десенът на зебра в черно-бял животински принт и тъмносиньо добавя нотка на дивост и закачливост към дизайна, което го прави чудесен избор за дръзките плажни красавици.

Цена към момента на прегледа: 52,99 лв

Дамски бански костюм от две части с черен сутиен и бели панталони

Със сутиена има изрязани чашки, които са леко подплатени с мека пяна. В долната част на чашките на сутиена има пришити подплънки, които помагат за поддържането на правилната форма на сутиена. Презрамките са тесни и с регулируема дължина. Подплънката се закопчава на гърба с метална закопчалка.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Спортен бански костюм Speedo от две части в черно и бяло

Дамският бански от две части SOLID U-BACK 2 PIECE на Speedo предлага комфорт, докато се наслаждавате на престоя и движението във водата и на сушата. Този модерен бански костюм в непреходната черно-бяла комбинация е изработен от висококачествен, издръжлив и бързосъхнещ материал.

Цена към момента на прегледа: 81 лв

Дамски бански костюм от две части с високо изрязани бикини и големи чашки

Със сутиена, който се предлага в по-големи размери, има добре оформени чашки, подсилени с подплънки. По този начин бюстът се събира добре отдолу, повдига се и се насочва към центъра, където се създава съблазнително корито, без да се използват подплънки за избутване! Естествено изглеждащото деколте няма да предизвика неприятни изненади.

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Свиващ се бански костюм от две части в черно-бяла комбинация

Искате подходящ модел за бански костюми? Благословени ли сте с по-пълен бюст? Нуждаете се от ефектен бански костюм от две части със спортна кройка? Модел без закопчалки, предлагащ максимален комфорт при плуване и слънчеви бани.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Модерни триъгълни бикини за жени с удобна кройка

Удобни триъгълни бикини в коралово и черно, идеални за прекарване на времето на плажа или край басейна. Изработен е от удобен и висококачествен материал, който запазва формата си.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Stella McCartney Бельо с висока талия

Привличате ли се от модерните елементи? Предпочитате ли качеството пред количеството? Предпочитате ли вечните дрехи, включително бански костюми? Тогава този шикозен бански костюм е за вас. Завладява от пръв поглед. Той ще ви спечели с ефекта си.

Цена към момента на прегледа: 168 лв

Удобен бански костюм от две части в модерен животински десен

Атрактивните бикини с леопардов принт са изработени от удобен, висококачествен и бързосъхнещ материал. Триъгълният сутиен е със закопчалка. Бикините с висока талия са съживени с мрежеста вложка.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

O’Neill Women’s Two Piece Patterned Black and White Swimsuit

Искате ли да разширите гардероба си с нов, качествен и неподвластен на времето модел бански костюми? Тогава разчитайте на това и се сдобийте с този красив бикини. Те няма да се уморят. Той може да се използва почти през цялата година, а не само през лятото в градината или край водата.

Цена към момента на прегледа: 43,90 лв

Модерни дамски бикини O’Neill в спортна кройка

Дамските бикини O’Neill PW O’NEILL SPORTY BIKINI са със спортна кройка, така че ще са подходящи за водни спортове, но и за обикновено плуване. Благодарение на технологията за бързо сушене ще останете сухи през цялото време. Вземете този удобен модел и бъдете богиня във водата.

Цена към момента на прегледа: 112 лв

Бански костюм от две части на Armani с впечатляващ дизайн

Бански от две части от колекцията EA7 на Emporio Armani. Моделът е изработен от еластичен материал. Бански костюм, изработен от висококачествен, издръжлив, бързосъхнещ материал, който запазва формата си и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 201 лв

Стилен бански костюм от две части Medicine в неподвластен на времето раиран модел

Медицински бански костюм от две части. Модел, изработен от шарен материал. Модел с регулируеми връзки. Тънък, еластичен трикотаж. Декоративни детайли.

Цена към момента на прегледа: 32 лв