Дамски бански за по-малки гърди

Имате ли по-малък бюст и се притеснявате за това? Днес можете да изберете бански костюми и бельо, които ще извикат деколтето на вашите мечти. Има толкова много оптични трикове. Особено добре познатият и популярен сутиен push-up, който визуално ще увеличи бюста ви с до две цифри. Няма нужда да се притеснявате за размера на гърдите. Просто изберете правилното пране. Освен ефекта на push-up, сутиенът с вратовръзка зад врата изглежда страхотно. Освен това оптически увеличава гърдите ви и подчертава вашата женственост.

В нашето предложение със сигурност ще изберете модела според вашите идеи. Никога не купувайте по-малък сутиен, който ще повдигне гърдите ви повече. Банският трябва да ви пасва като ръкавица, така че нито бутайте, нито стойте. Знайте, че да имате по-малки гърди не е вредно. Гърбът ви не боли, а благодарение на подсилените чашки ще получите желания размер на гърдите.

Зелени италиански push-up бикини Marko Anastacia Granny

Зелените италиански push-up бикини Marko Anastacia Granny са перфектната идея за плаж за всички жени, които се интересуват от мода. Тези бикини са проектирани с удобен и същевременно секси сутиен тип балконет. Хоризонталната линия на изрязване позволява да се постигне чувствен вид и съвършена елегантност. Подплатените чашки, обогатени с подплънки (хоризонтално и вертикално), допълнени от торбички за включените в комплекта push-up подплънки (налични в размери S, M, L, XL) – поставете ги в сутиена и гърдите ви ще бъдат визуално подчертани.

Цена към момента на прегледа: 51,99 лв

Атрактивен бански костюм от две части в червено Astratex

Бански от две части Lilly VIII ще привлече вниманието към вас. Те се открояват не само с дръзкия си червен цвят, но и с фино структурираните си бански. Горната част с проста кройка е изцяло без кости, а подвижните подплънки улесняват оформянето на деколтето. Високо изрязаните бикини визуално удължават краката.

Цена към момента на прегледа: 73,99 лв

Евтини бели дамски бански от две части със сутиен Bandeau

Погледнете, имам нещо за вас! Търсите ли отдавна, отдавна перфектен бански костюм, който не само да е евтин, но и да крещи “I’m a fashion icon”? Не търсете повече, приятелю, защото този бял дамски бански костюм от две части е отговорът на всичките ви молитви. Да започнем със сутиена тип “бандероли”, нали? Той не само е удобен и поддържащ, но и ви осигурява желания външен вид без линии на тен.

Цена към момента на прегледа: 29 лв

Червен дамски бански от две части с push up сутиен и връзка на врата

Червеният бански костюм от две части на Self е типичен избор за съвременните жени, които търсят едновременно стил и функционалност в банските си костюми. Създаден с педантично внимание към детайла, този зашеметяващ модел излъчва лъчезарен блясък, като същевременно предлага на притежателката си несравнимо ниво на комфорт и поддръжка. Банският костюм разполага с push-up сутиен с подсилени чашки, които оформят и подчертават областта на бюста, осигурявайки съблазнителен push-up ефект, който е ласкателен и повишава самочувствието.

Цена към момента на прегледа: 137 лв

Тъмно сини дамски спортни бански Nike 2023

Бояджийско облекло, което да е в крак с активния ви начин на живот? Спортният бански костюм от две части Nike 2023 е гарантиран! Този спортен бански от две части е създаден за всички активни жени, за които почивката на море не означава само излежаване на шезлонг. Този комплект от две части е изработен от еластична материя и включва долнище и сутиен с леко подплатени чашки, за да ви предпази дори по време на най-интензивните дейности. А благодарение на подвижната вложка в чашките можете да персонализирате прилягането според нуждите си.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Луксозни дамски бански Astratex с декоративни ленти отстрани

Бански от две части Natali е идеален за загоряла кожа. Подплатените чашки извайват красиво деколте, а благодарение на подвижните презрамки можете да се радвате и на безупречно загорели рамене. Класическите бикини са украсени с блестящи златни ленти отстрани.

Цена към момента на прегледа: 157,98 лв

Син бански костюм от две части с шарки Astratex големи размери

Наблюдавате ли качествени неща? Предпочитате ли вечната мода? Искате ли да се сдобиете с привлекателен модел бански, без да се налага да се отказвате от комфорта? Нуждаете ли се от бански костюм, подходящ за по-пълни форми? Бански от две части Abstract е идеалният избор за дамите, които се гордеят с по-пълните си форми. Подходящ е за притежателките на по-пълен бюст.

Цена към момента на прегледа: 160,98 лв

Черен триъгълен топ на бански Calvin Klein

Искате перфектния черен триъгълник за следващия ден на плажа? Разгледайте триъгълния топ на Calvin Klein в черен цвят. Този марков топ за бикини има елегантен и семпъл черен дизайн с отпечатано лого, което добавя стил. Триъгълната форма ласкае широк спектър от типове тела и е идеална за съчетаване с други горнища на бикини, не само с черни.

Цена към момента на прегледа: 90,94 лв

Червен дамски супер push-up бански Продажба

Дами, пригответе се да предизвикате вълнение на плажа с този червен дамски супер push-up бански! Банският костюм от две части Mango II в яркочервено е просто незаменима част от летния ви гардероб. С подсилени чашки и подвижни Push-Up подплънки можете да добавите точното количество обем към бюста си за по-ласкав и съблазнителен вид.

Цена към момента на прегледа: 54,99 лв

Черно-бял бански бразилиана с висока талия Astratex Tenley I

Погледнете олицетворението на елегантността и изтънчеността в банските костюми: черно-белия бразилски бански с висока талия Astratex Tenley. Великолепно творение, което ще издигне плажния ви стил до неподозирани висоти. Със своя поразителен дизайн и неоспорим блясък ще бъдете видение за блясък и красота, докато се наслаждавате на златните лъчи. Шедьовър на модното инженерство, дамският бански костюм от две части Tenley I е с подсилени чашки във вечната кройка бардо, която очарователно обрамчва деколтето ви.

Цена към момента на прегледа: 135,98 лв

Син и лилав бански от две части бразилиана с пуш-ъп ефект Etna Alice

Ах, радостта! Идва още един продукт, който ще промени живота на всички: синьо-лилавият бански костюм от две части Etna Alice. В края на краищата, кой не би искал тази абсолютно необходима част в летния си гардероб? Не че има хиляди други бански костюми, от които да избирате, или нещо подобно, но хей, този се казва “Алис” значи трябва да е специален! Но сериозно, какво да не харесваме в тях? Банските костюми “Бардо” магически оформят гърдите и създават илюзията за подходяща пълнота, защото всички знаем, че това е наистина важно на плажа.

Цена към момента на прегледа: 104,28 лв

Евтини флорални бански Sinsay

Дамският триъгълен бански костюм от две части с модерен и непреходен модел ласкае и подхожда на всеки. Те са с типично за тях завързване на врата и гърба. Долната част също е проектирана с връзки отстрани.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Розов топ на бански без презрамки евтино

Достъпни розови бикини без презрамки? Ние имаме подходящия за вас. Този розов топ на бикини без презрамки е идеалното допълнение към куфара ви за почивка. Той е не само модерен, но и достъпен, което го прави чудесен избор за тези, които искат да изглеждат невероятно, без да се налага да бъркат дълбоко в джоба си. Този топ на бикини има основен модел, който е универсален и може да се съчетае с различни долни части, като къси панталони, поли или дори бикини.

Цена към момента на прегледа: 23 лв

Модерен бански от две части със сутиен, подходящ за по-голям бюст

Избирате ли бански за почивката си? Искате ли да си вземете бикини с привлекателна и удобна кройка? Търсите ли подходящ бански костюм за по-пълни форми? Тогава повярвайте, че те са уникален избор. Подходящи са за всички, независимо от възрастта и типа на тялото. Бикините Brassiere са удобни, модерни, с високо качество.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Евтин син бански от две части Sinsay със свалящи се презрамки

Синият бански от две части Sinsay е правилният избор за тези, които искат да се изявят на плажа или край басейна. Този бански костюм е практичен благодарение на подвижните презрамки и регулируемите презрамки, което улеснява намирането на идеалната форма за всяка ситуация. Сутиенът с подплънки и подплатените чашки осигуряват допълнителна опора и комфорт.

Цена към момента на прегледа: 24,90 лв

Дамски бански от две части с висока талия с леопардови мотиви Vero Moda

Бански от две части Vero Moda Frilly е стилен и модерен бански костюм, създаден за жени, които обичат да правят впечатление. Популярната животинска щампа с леопардов принт ще привлича погледите и ще добави нотка блясък към визията ви на плажа или край басейна. Горнището е предназначено за носене през главата и има предни и задни ресни с еластични връзки. Презрамките осигуряват допълнителна опора и удобство, а банският костюм е подплатен с втори слой от по-меко трико за допълнителен комфорт.

Цена към момента на прегледа: 63,58 лв

Красиви спортни бански с обръщаем топ с флорален десен

Модерните бикини с двустранно закопчаване са изработени от висококачествена и удобна материя. Горнището е без подсилване и подплънки. Освен това предлага максимален комфорт благодарение на премахването на катарамите. Долната част се състои от бикини в класическа кройка.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Евтини неподсилени дъговидни триъгълни бански Gate

Здравейте, плажни красавици! Чували ли сте за най-новата модна тенденция? Това е евтин сутиен с триъгълна плочка без подплънки! Да, чухте правилно. Този бикини не е просто някакъв бански костюм. Той е врата към съвсем ново ниво на забавление и вълнение на плажа. С цветния си дизайн на дъгата, оранжевите презрамки и бежовите акценти този бикини със сигурност ще ви заслепи. И нека не забравяме, че те са с триъгълна кройка, което означава, че са идеални за всички или за по-малки бюстове.

Цена към момента на прегледа: 14,29 лв

Леко подсилени секси жълти бикини в модерен кариран модел

Имате нужда от нов бански? Искате ли да се зарадвате с хубав бански костюм? Харесвате ли вечната мода? Тогава този великолепен бански от две части е създаден за вас. Жълтият кариран дамски комплект от Trendyol ще привлече вниманието ви от пръв поглед, както и вие в него. Този бански костюм от две части с кариран десен в бяло-жълта цветова комбинация е модерен, непреходен и висококачествен.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Горнище на бикини Adidas в пастелно лилаво

Подкрепете себе си, като се сдобиете с тези красиви бикини. Любител ли сте на банските костюми от две части? Предпочитате ли доказани марки? Предпочитате ли атрактивни модели, без да се налага да се отказвате от комфорта? Тогава този бански костюм е наистина за вас. Бански от две части от известната колекция Adidas Performance е изработен от висококачествена, удобна, здрава и бързосъхнеща еластична плетка.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Евтини дамски бански на райета с триъгълна горна част

Красиви бикини с удобна кройка, изработени от висококачествен, бързосъхнещ материал. Бикините на райета се състоят от триъгълен сутиен с връзка на врата и гърба. Долната част е проектирана с бикини с класическа кройка с украса отстрани.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Луксозни подсилени бикини в синьо – бански големи размери

Имате ли представа за бански костюм, който привлича погледите и същевременно осигурява комфорт? Който ще оформи хубаво деколте? Неподвластен на времето, в който можете да се наслаждавате на пребиваването край водата или във водата без никакви ограничения? Бански костюм, идеален за почивка, както и за наслаждаване на слънчевите бани в градината? Предпочитате ли качеството? Тогава това е очевидният избор.

Цена към момента на прегледа: 157,98 лв

Евтини дамски секси бански костюми Trendyol

Достъпните и елегантни дамски бански костюми Trendyol са отговорът на вашите молитви. Разполагащ с неукрепващи триъгълни чашки и сутиен с връзки на врата и гърба, този бански костюм е не само стилен, но и удобен. Неподсилените чашки позволяват по-естествен вид и усещане, а връзването на сутиена гарантира, че можете да персонализирате прилягането по свой вкус.

Цена към момента на прегледа: 35,69 лв

Евтини дамски розови триъгълни бикини с атрактивен дизайн

Лятото залага на свежи, сорбе цветове! Fibi е бански костюм от две части с подсилени чашки и подплънки, които поддържат добре бюста. Меко лъскава италианска качествена материя, украсена с мозаечен десен. Презрамки за връзване зад врата, закопчаване с катарама по периферията. Завършва с гладки бикини с коланче.

Цена към момента на прегледа: 45,04 лв

1 2 3 5