Дамски бански боксерки

Че боксерките са само за мъже? Не! Представяме ви дамски боксови бански, които внасят много комфорт и интересен дизайн. Всъщност това е просто формата на бикини с класически мъжки боксерки. Имат по-висока талия и бикини. Това ще осигури максимален комфорт. Бикините прилягат прекрасно, оформят дупето, изглеждат спортно и най-важното – не режат. Така че това е интересна кройка, в която вашата женственост ще изпъкне красиво.

След като опитате бикините с форма на болеро, няма да искате друг. Определено ще ви харесат. Идеален за плажни спортове или басейн. Все пак имайте предвид, че няма да ви позволи да почернеете дупето. Това обаче може би е единственият им недостатък. Запознайте се с различни кройки и видове дамски бански. Защо да се ограничавате до класиката, когато менюто е толкова разнообразно.

Черен бански еластични шорти с по-висок ластик на талията и дантелена пола

Черни еластични къси панталони с по-висока еластична талия и дантелена пола. Да, чухте правилно! Това не е просто някакъв обикновен бански костюм. Този малък номер ще ви накара да правите ча-ча-ча, когато пристигнете на плажа, със своите зашеметяващо модерни интегрирани къси панталони, еластична талия и дантела. Представете си, че влизате във водата с грацията на лебед и увереността на модел от модния подиум. С тези черни еластични бански шорти ще предизвиквате вълни (буквално), където и да отидете.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Шарени дамски бански боксерки за голям размер с отслабващ ефект

Как да се наслаждавате на летните дни по бански без срам? Не желаете да влизате в бикини, защото не можете да се наслаждавате на пребиваването във водата и на сушата, без да се налага постоянно да прибирате корема си? Искате ли да излезете от водата и да се отправите към крайбрежната алея в перфектното облекло по бански? Тогава повярвайте, че тези бански са задължителни. Любовта на целия живот.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Сини дамски бански боксерки за отслабване на корема и задните части

Колеги, уморени ли сте да се срамувате от бански костюм, който не ласкае фигурата ви? Бях поласкана, когато намерих този син дамски бански със стягане на корема и дупето. Кажете сбогом на притеснението от нелицеприятни издутини със специално проектираната зона на корема, която ще ви накара да изглеждате по-слаби и слаби. Да не говорим за функцията за стягане на дупето, която ще подчертае извивките ви и ще обърне внимание на плажа.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

XXL дамски бански от две части с боксерки

Откриването на перфектния бански костюм, който ласкае извивките ви, може да се окаже трудна задача. Но не се притеснявайте повече, защото дамският бански костюм от две части XXL с боксерки е тук, за да спаси положението. Тези удобни дамски бански костюми са специално разработени за жени с пълни форми, така че са създадени за по-големи гърди и дупета. Една от отличителните характеристики на този бански костюм са боксерките.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Бански боксерки за отслабване на корема

Боксерките по бански, с ефект на плосък корем, ще ви спечелят с кройка, материал и цвят. Боксерки, които пасват идеално, извайват хубави задни части, отпред са проектирани с ефективен стягащ тюл, така че няма нужда да дърпате корема и да се справяте с всякакви недостатъци, а да се наслаждавате максимално на престоя във водата и на сушата.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Отслабващи макси бикини за бански с цветна еластична лента

Обичам колекцията бански костюми на Perea! Ласкателна висока талия. Подплата с шнур за ефект на плосък корем. Широк колан с щампа. Завършва с двойни шевове на талията и крачолите. Стандарт 100 според Oeko-Tex (CQ 12163).

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Черни бански с ефект на плосък корем

Наслаждавате ли се на удобни неща? Смятате ли, че удобните дрехи не могат да бъдат достатъчно привлекателни? Искате ли да се наслаждавате на престоя във водата и на сушата, без да се налага да придърпвате стомаха си? Просто се сдобийте с тези красиви, стилни и непреходни боксерки.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Оформящи бански боксерки с ефект за отслабване на корема

Защо да изберете боксерки за бански? Защото ви дават усещане за комфорт и свобода на движенията. Кройката тип “боксер” оформя женските извивки. Подсилване с тюл отпред за ефект на плосък корем. Колан с тропическа шарка, която оформя фигурата. Стандарт 100 според Oeko-Tex (№ CQ 1216/3).

Цена към момента на прегледа: 39 лв