Бикини с плетене на една кука

Хвалиш ли се с характер като шушулка или искаш вниманието на мъжките очи? Заложете на плетени на една кука бикини! Уникалните летни парчета са подходящи за уверена и изключителна дама, която не е любопитна към обикновен модел! Само си представете как блестите в луксозен бански от две части в черно и бяло в универсален размер! Младежки плетени на една кука бикини телесния цвят принадлежи към гардероба на тийнейджърите. Съчетава се добре с нежната кожа на момичетата и изглежда естествено.

Бяло плетено на една кука бикини в по-див дух разкъсва окото на всеки мъж! Има класически бански костюми, триъгълна горна част, изискано деколте с остра декорация и необичайна изработка. Бикините за плетене на една кука са изработени от гъвкав и удобен материал. Те са по-подходящи за жени с по-малки гърди и определено не са прозрачни. Дамите ги харесаха и под по-свободни прозрачни тениски и туники.

Черен бански еластични шорти с по-висок ластик на талията и дантелена пола

Черни еластични къси панталони с по-висока еластична талия и дантелена пола. Да, чухте правилно! Това не е просто някакъв обикновен бански костюм. Този малък номер ще ви накара да правите ча-ча-ча, когато пристигнете на плажа, със своите зашеметяващо модерни интегрирани къси панталони, еластична талия и дантела. Представете си, че влизате във водата с грацията на лебед и увереността на модел от модния подиум. С тези черни еластични бански шорти ще предизвиквате вълни (буквално), където и да отидете.

Цена към момента на прегледа: 45 лв