Бански с цепи

Отново имаме нов сезон тук и вие не знаете кой бански да изберете, както всяка година? Изберете нещо различно тази година, което ще ви накара да изглеждате божествено както на морето, така и на басейна! Идваме с красиви бански от две части с цепки. Цепките могат да бъдат между чашките, но и в долната част на банския. Няма граници в идеите.

Бански с цепки изглежда нетрадиционно, уникално и секси. Можем да гарантираме, че никой няма да има този бански и ще се считате за пълен оригинал. Има няколко бански костюма с различни цветове, мотиви, дизайни и покрития, от които да избирате. Освен това банският е изработен от качествен материал, който всеки ще оцени. Така че изберете, ние вярваме, че дори и най-взискателната жена ще избере от толкова богата гама бански костюми с разрези!

Бански с 3D шарки и изискани ивици Relleciga

Обичате ли оригиналността? Харесвате ли атрактивни елементи в гардероба си? Искате ли да заслепите с уникален бански костюм? Тогава повярвайте, че със закупуването на тези бикини за бански ще бъдете незаменими. Бикините за бански Sahara на известната марка Relleciga ще ви очароват от пръв поглед. Със сигурност няма да избягате от вниманието не само на плажа, но и навсякъде край водата.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Евтини дамски секси бански костюми Trendyol

Достъпните и елегантни дамски бански костюми Trendyol са отговорът на вашите молитви. Разполагащ с неукрепващи триъгълни чашки и сутиен с връзки на врата и гърба, този бански костюм е не само стилен, но и удобен. Неподсилените чашки позволяват по-естествен вид и усещане, а връзването на сутиена гарантира, че можете да персонализирате прилягането по свой вкус.

Цена към момента на прегледа: 35,69 лв

Черен бански от две части Astratex с изрязани части

Баскетът от две части Ibadan ще привлече вниманието на околните. Нестандартно изрязаната горна част залага на ефектни изрязвания и фини златни компоненти, които придават минималистичен вид. С класически бикини.

Цена към момента на прегледа: 117,98 лв

Дамски бански костюм с флорални мотиви и ивици отстрани

RELLECIGA Флорален бански костюм с кръстосано кръстосване – долната част привлича погледа от пръв поглед с кройката си. Банският костюм е изработен от висококачествен, издръжлив и бързосъхнещ материал. Цветните слипове с модерен флорален десен са с подплата за максимален комфорт.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Флорални бански костюми с ефектни прорези отстрани

Долнището на бански с флорален десен и ефектни изрязани части отстрани ще оживи тоалета ви по бански. Осигурява комфорт при слънчеви бани и плуване. Долната част е с класическа кройка без ревери.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Атрактивен бански костюм от две части в удобна и непреходна кройка

Бикините Lotta в модерен, приличен, популярен син цвят ще ви направят най-добрата услуга навсякъде край водата, на почивка или у дома в градината, на балкона или на вилата. Перфектното облекло, с което можете да се наслаждавате на тропическото време, както и да плувате или да се забавлявате в обществения басейн през цялата година.

Цена към момента на прегледа: 70,11 лв

Модерен бански костюм от две части Axis с шарка и вратовръзка

Ддамски бански костюм от две части Axis Swimwear OKA MIX, изработен от стилна материя с принт. Както слиповете, така и обиколката на сутиена могат да се регулират, така че да регулирате прилягането според нуждите си.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Модерен бански костюм от две части със странични прорези

Баскетболният костюм от две части SINSAY с модерен дизайн е сигурен залог. Банският костюм е изработен от висококачествен, издръжлив и удобен материал. Горнището на банския костюм е с кръстосани презрамки на гърба. Високите модерни бикини имат секси изрязани части отстрани.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Черни бикини без подсилване с изискан разрез отпред

Необходимо ли е да подновите гардероба си с нов модел бански, тъй като настоящите са изчерпали възможностите си? Искате ли да си вземете бански от две части? Предпочитате ли комфорта? Но искате ли модел, който да привлича погледа от пръв поглед и определено да не е безвкусен?

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Дамски тъмносин бански костюм от две части в изискана кройка

Ддамски бикини St Barts с минималистичен дизайн. Неподсилените триъгълни чашки с подвижни подплънки са много удобни благодарение на дизайна без подплънки. Вниманието към деколтето се привлича от находчивата дантела между гърдите. Класическите бикини подхождат на всяка фигура. Изработен от устойчив и екологичен материал.

Цена към момента на прегледа: 83 лв

Тъмно тюркоазен неукрепен бански от две части с изрязани части

Искате ли да разширите гардероба си с качествен и удобен бански костюм от две части? Но искате ли нещо повече от удобен бански костюм с вечна кройка? Тогава вярвайте, че те ще ви спечелят от пръв поглед. Те ще зарадват и вас, и портфейла ви. Луксозен модел на достъпна цена.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Евтини бански от две части с еластични ленти между чашките

Даренията с връзки на врата и гърба позволяват да регулирате сутиена за максимално персонализиране. Долната част се състои от контрастни тъмносиви бикини. Те имат връзки отстрани, което също създава декоративен елемент. Те не са нито ниски, нито високи, а само достатъчно, за да покриват това, което е необходимо, и да не ограничават движенията ви.

Цена към момента на прегледа: 39 лв

Дамски бански костюм от две части с контрастен дизайн и изрязване

Модерна и секси. Удобен и съблазнителен. Това е дамският бански костюм от две части Marko. Триъгълната горна част е завързана на врата и гърба. Предната част е със секси разрез, който допринася за оригиналността. Бикини за бански в класическа кройка и с връзки отстрани. Банският костюм е изработен от висококачествен, бързосъхнещ материал. Те са непреходни и определено допринасят за привлекателността.

Цена към момента на прегледа: 85 лв

Сини дамски бикини с атрактивна и удобна кройка

Дамският бански от две части във впечатляващо и прилично синьо се отличава с качеството на материала, кройката. Дамските бикини са изработени от висококачествен, удобен, издръжлив и бързосъхнещ материал. Те са много подходящи за вашето удоволствие от плуването в морето и басейна.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Луксозни бикини за жени в двуцветен дизайн с изрязване

Баскетболният костюм от две части Finesse Tripoli M-626 ще ви очарова от пръв поглед. Той има леко подсилени чашки и изискан разрез отпред. Тя е с връзки на врата и гърба. Бикините са с класическа кройка. Банският костюм е изработен от висококачествена, издръжлива и удобна материя.

Цена към момента на прегледа: 76,99 лв

Червени дамски бикини в изискана кройка от висококачествена материя

Дами, направете лятото си по-красиво, независимо дали отивате на почивка, или не. Това няма никакво значение. Какво прави? За да се почувствате подобаващо привлекателни, комфортно и да се насладите на престоя си не само край водата, но и да се отдадете на бронзов риболов на терасата или балкона си.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Бикини с пуш-ъп ефект в удобна кройка и вечен модел

Дамските бикини с пуш-ъп ефект впечатляват от пръв поглед със своя модел, цвят и кройка. Великолепен модел, който ще привлече вниманието ви, както и вие в него. Няма да избягате от вниманието в този атрактивен модел. В същото време ще се чувствате приятно, съблазнително, комфортно.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Великолепен бански костюм от две части Marko с изящни изрязани части

Необходим ли ви е хубав бански за почивката? Искате ли да си купите бански за лятото, с който да блеснете навсякъде край водата? Харесвате ли комфорта и оригиналността в едно? Тогава този бански костюм е ваш!

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Модерни бикини с връзки с шарка за жени от Brunotti

Ддамски бански костюми от Brunotti. Бикини Eva с хубав хавайски модел. Горна част с подплънки и регулируеми презрамки. Бански костюм от две части с декоративни връзки в горната и долната част. Долната част на банския костюм е с изискана кройка и декоративни връзки. Банският костюм е с подплата. Бикините са идеални за плажа, морето, водата и басейна.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Черен бански с висока талия и разкрояване отстрани

Дрехите, които дамите толкова много обичат, а мъжете не оставят незабелязани. Най-доброто облекло за горещи дни. За да се наслаждавате на времето си във водата и край нея, навсякъде и по всяко време, банският костюм ще ви свърши работа. Тук има дизайн, който ще се хареса на всички.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Луксозен дамски бански от две части с кръстосана предна част

Бояджийският костюм Christina Cubano-Saefoam Glow-Viridian M-348 ще ви очарова от пръв поглед, както и вас. Този луксозен дамски бикини е изработен от висококачествен материал. Горнището на банския костюм е с ефектно кръстосване отпред. Долната част се състои от класически изрязан чорапогащник с по-ниска талия и изрязани части.

Цена към момента на прегледа: 60 лв