Бански с твърда чашка

Малко жени се осмеляват да носят бикини без подсилване. Това, което тълкуваме, няма да бъде разкрито почти всичко! Това със сигурност работи за млади момичета, но банските от две части с подплата имат повече предимства. Подсилването покрива, защитава и оформя бюста. Това е като увеличаване на размера им, което не трябва да навреди! Нищо чудно, че тези модели се влюбиха в момичета с по-малки гърди или дами, които вече не могат да се похвалят с толкова стегнат бюст. Комбинирайте цветове, мотиви, кройки и декоративни елементи!

Сутиен с по-широки презрамки или шнур, това са най-популярните варианти. Дизайнерските парчета без презрамки са обичани от тийнейджърките. Бикините могат да бъдат класически, ханш, по-високи с вратовръзка, вталени или отслабващи. Под светлините на прожекторите се държи сутиен push-up с плисирана материя и вратовръзка около врата. Струва си да споменем модерния подсилен бански от две части с ресни, полка точки, райета, метални елементи и многоцветни модели. Самата глава е танкин. Удължен подсилен сутиен с ханш или класически бикини. Пазарувайте бански костюми през цялата година, за да имате страхотни запаси за лятото!

Зелен бански от две части за по-голям бюст

Лятото най-накрая е тук и е време да отидете на плажа! Какъв по-добър начин да покажете извивките си от прекрасен зелен бански от две части? Този невероятен бански костюм е създаден от Self – марка, известна с високото си качество на бански костюми. Банският костюм е с подсилени чашки, push-up ефект и сутиен с подплънки, така че е предназначен за жени с по-голям бюст.

Цена към момента на прегледа: 114 лв

Зелени италиански push-up бикини Marko Anastacia Granny

Зелените италиански push-up бикини Marko Anastacia Granny са перфектната идея за плаж за всички жени, които се интересуват от мода. Тези бикини са проектирани с удобен и същевременно секси сутиен тип балконет. Хоризонталната линия на изрязване позволява да се постигне чувствен вид и съвършена елегантност. Подплатените чашки, обогатени с подплънки (хоризонтално и вертикално), допълнени от торбички за включените в комплекта push-up подплънки (налични в размери S, M, L, XL) – поставете ги в сутиена и гърдите ви ще бъдат визуално подчертани.

Цена към момента на прегледа: 51,99 лв

Тъмно сини дамски спортни бански Nike 2023

Бояджийско облекло, което да е в крак с активния ви начин на живот? Спортният бански костюм от две части Nike 2023 е гарантиран! Този спортен бански от две части е създаден за всички активни жени, за които почивката на море не означава само излежаване на шезлонг. Този комплект от две части е изработен от еластична материя и включва долнище и сутиен с леко подплатени чашки, за да ви предпази дори по време на най-интензивните дейности. А благодарение на подвижната вложка в чашките можете да персонализирате прилягането според нуждите си.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Луксозни дамски бански Astratex с декоративни ленти отстрани

Бански от две части Natali е идеален за загоряла кожа. Подплатените чашки извайват красиво деколте, а благодарение на подвижните презрамки можете да се радвате и на безупречно загорели рамене. Класическите бикини са украсени с блестящи златни ленти отстрани.

Цена към момента на прегледа: 157,98 лв

Черен триъгълен топ на бански Calvin Klein

Искате перфектния черен триъгълник за следващия ден на плажа? Разгледайте триъгълния топ на Calvin Klein в черен цвят. Този марков топ за бикини има елегантен и семпъл черен дизайн с отпечатано лого, което добавя стил. Триъгълната форма ласкае широк спектър от типове тела и е идеална за съчетаване с други горнища на бикини, не само с черни.

Цена към момента на прегледа: 90,94 лв

Кремав дамски бански от две части, подходящ за по-голям бюст

Искате ли бански костюм, който да ви накара да изглеждате страхотно и да се чувствате чудесно? Имате късмет! Имаме точно това нещо за вас. Този бански костюм от две части е идеален за жени, които искат да се уверят, че коремчето им изглежда по най-добрия начин. С този бански костюм ще можете да стегнете долната част на корема си и да се чувствате уверени в силуета си.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Червен дамски супер push-up бански Продажба

Дами, пригответе се да предизвикате вълнение на плажа с този червен дамски супер push-up бански! Банският костюм от две части Mango II в яркочервено е просто незаменима част от летния ви гардероб. С подсилени чашки и подвижни Push-Up подплънки можете да добавите точното количество обем към бюста си за по-ласкав и съблазнителен вид.

Цена към момента на прегледа: 54,99 лв

Черно-бял бански бразилиана с висока талия Astratex Tenley I

Погледнете олицетворението на елегантността и изтънчеността в банските костюми: черно-белия бразилски бански с висока талия Astratex Tenley. Великолепно творение, което ще издигне плажния ви стил до неподозирани висоти. Със своя поразителен дизайн и неоспорим блясък ще бъдете видение за блясък и красота, докато се наслаждавате на златните лъчи. Шедьовър на модното инженерство, дамският бански костюм от две части Tenley I е с подсилени чашки във вечната кройка бардо, която очарователно обрамчва деколтето ви.

Цена към момента на прегледа: 135,98 лв

Розов подплатен сутиен за бански с подвижни презрамки

Братовете за бански костюми Reserved са изработени от висококачествен материал. Предната част е с ефектно кръстосване и леко набраздяване. Той е с практични подвижни презрамки.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Син и лилав бански от две части бразилиана с пуш-ъп ефект Etna Alice

Ах, радостта! Идва още един продукт, който ще промени живота на всички: синьо-лилавият бански костюм от две части Etna Alice. В края на краищата, кой не би искал тази абсолютно необходима част в летния си гардероб? Не че има хиляди други бански костюми, от които да избирате, или нещо подобно, но хей, този се казва “Алис” значи трябва да е специален! Но сериозно, какво да не харесваме в тях? Банските костюми “Бардо” магически оформят гърдите и създават илюзията за подходяща пълнота, защото всички знаем, че това е наистина важно на плажа.

Цена към момента на прегледа: 104,28 лв

Луксозни бански големи размери

Най-сетне луксозен дамски бански костюм от две части, създаден специално за жени с голям бюст. Не че сме чакали вечно за нещо подобно, нали? Ето го и банският костюм Fantasie Swim Aguada Beach, който е ПОДХОДЯЩ за жени с по-голям бюст. Уау, какво откритие! И сякаш вече нямаме достатъчно поводи за празнуване, чашките с подплънки са толкова щедро дълбоки, че осигуряват опора и твърдост на пищните ни гърди, дори когато се осмелим да разкопчаем презрамките. Подривно!

Цена към момента на прегледа: 188,98 лв

Розов дамски бански от две части Astratex големи размери

Розов бански костюм от две части от Астратекс за жени плюс размер! Този бански костюм от две части Tamia е абсолютно зашеметяващ в наситено розов нюанс, който ще ви направи незабележими на плажа или край басейна. Големите подплатени чашки могат лесно да поберат дори и перхидролените гърди. По-високата централна подплънка държи гърдите по-близо една до друга и създава ласкаво деколте.

Цена към момента на прегледа: 178 лв

Модерен бански от две части със сутиен, подходящ за по-голям бюст

Избирате ли бански за почивката си? Искате ли да си вземете бикини с привлекателна и удобна кройка? Търсите ли подходящ бански костюм за по-пълни форми? Тогава повярвайте, че те са уникален избор. Подходящи са за всички, независимо от възрастта и типа на тялото. Бикините Brassiere са удобни, модерни, с високо качество.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Евтин син бански от две части Sinsay със свалящи се презрамки

Синият бански от две части Sinsay е правилният избор за тези, които искат да се изявят на плажа или край басейна. Този бански костюм е практичен благодарение на подвижните презрамки и регулируемите презрамки, което улеснява намирането на идеалната форма за всяка ситуация. Сутиенът с подплънки и подплатените чашки осигуряват допълнителна опора и комфорт.

Цена към момента на прегледа: 24,90 лв

Големи размери бански от две части с удобни широки презрамки

Лятото е тук и е време да отидете на плажа! За жените с размер плюс, които искат да се чувстват удобно и уверено в банския костюм, банският костюм от две части с удобни широки презрамки е идеалният избор. Те са не само удобни, но и атрактивни благодарение на смелия десен, който не пести цветове. Мекият сутиен с подплънки осигурява достатъчна опора, а чашките са украсени с красив флорален принт, който придава нотка женственост. Презрамките не могат да се свалят, но широчината им и възможността за регулиране гарантират, че ще останат на мястото си, без да се впиват в кожата.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Големи размери бански танкини с банели

Бански танкини с подплънки е чудесен избор за жени с големи размери, които искат да се чувстват удобно и уверено, докато плуват. Танкини Lucy с ретро десен на точки е идеален за тези, които искат да добавят стил към банския си, без да разкриват прекалено много кожа. Оформените чашки осигуряват достатъчна опора на бюста. Кройката на банския костюм е проектирана така, че визуално да изтънява и прикрива коремната област, което ви позволява да се наслаждавате на времето си във водата, без да се притеснявате за външния си вид.

Цена към момента на прегледа: 161,98 лв

Леко подсилени секси жълти бикини в модерен кариран модел

Имате нужда от нов бански? Искате ли да се зарадвате с хубав бански костюм? Харесвате ли вечната мода? Тогава този великолепен бански от две части е създаден за вас. Жълтият кариран дамски комплект от Trendyol ще привлече вниманието ви от пръв поглед, както и вие в него. Този бански костюм от две части с кариран десен в бяло-жълта цветова комбинация е модерен, непреходен и висококачествен.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Горнище на бикини Adidas в пастелно лилаво

Подкрепете себе си, като се сдобиете с тези красиви бикини. Любител ли сте на банските костюми от две части? Предпочитате ли доказани марки? Предпочитате ли атрактивни модели, без да се налага да се отказвате от комфорта? Тогава този бански костюм е наистина за вас. Бански от две части от известната колекция Adidas Performance е изработен от висококачествена, удобна, здрава и бързосъхнеща еластична плетка.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Луксозни подсилени бикини в синьо – бански големи размери

Имате ли представа за бански костюм, който привлича погледите и същевременно осигурява комфорт? Който ще оформи хубаво деколте? Неподвластен на времето, в който можете да се наслаждавате на пребиваването край водата или във водата без никакви ограничения? Бански костюм, идеален за почивка, както и за наслаждаване на слънчевите бани в градината? Предпочитате ли качеството? Тогава това е очевидният избор.

Цена към момента на прегледа: 157,98 лв

Евтини дамски розови триъгълни бикини с атрактивен дизайн

Лятото залага на свежи, сорбе цветове! Fibi е бански костюм от две части с подсилени чашки и подплънки, които поддържат добре бюста. Меко лъскава италианска качествена материя, украсена с мозаечен десен. Презрамки за връзване зад врата, закопчаване с катарама по периферията. Завършва с гладки бикини с коланче.

Цена към момента на прегледа: 45,04 лв

Дамски бански тип бразилиана с push-up сутиен Madora Ezer II

Бразилският бански костюм от две части Madora Ezer II е задължителен за жените, които обичат да показват извивките си със стил. Този бански костюм е създаден за тропически ваканции, където можете да се печете на слънце и да се наслаждавате на времето си на плажа.

Цена към момента на прегледа: 160,98 лв

Модерни бански бикини Calvin Klein с декоративна украса

Дамският бански костюм от две части на Calvin Klein привлича погледите от пръв поглед с кройката си. Модерните бикини са изработени от много удобен материал, който се отличава със своето качество и издръжливост. Бързосъхнещ материал. Банският костюм от две части се състои от сутиен тип бандероли с тесни регулируеми презрамки.

Цена към момента на прегледа: 114 лв

Бански костюм от две части Fiji II с обтекаема кройка, подходящ за пълни форми

Дженският бански костюм от две части Fiji II с класически дизайн е модерен, непреходен и удобен. Те се отличават с опростена кройка и качествени материали. Банският костюм в черно е изработен от висококачествена, удобна, издръжлива и бързосъхнеща материя. Така те са подходящи за плуване в морето и в басейна.

Цена към момента на прегледа: 89,98 лв

Модерен сутиен за плуване Guess в розово

Плаващ сутиен от колекцията на Guess. Модел, изработен от едноцветен материал. Леко подсилени чашки. Модел с регулируеми връзки. Тънък, еластичен трикотаж.

Цена към момента на прегледа: 135 лв

1 2 3