Бански с кръстосани презрамки

Ако сте уморени от банския, който всеки има и е малко скучен, тогава имаме нещо по-добро и оригинално. Бански с кръстосани презрамки! Те са съблазнителни и толкова секси. Благодарение на кръстосаните презрамки, банският костюм придобива съвсем други размери! Те са ласкателни и пасват на абсолютно всяка жена.

С този бански изобщо няма значение дали сте стройни или по-силни. Възрастна дама или по-млада жена. Изглеждат перфектно на всеки! При избора е препоръчително да изберете такива, при които закачалките са разкопчани, тъй като навярно никоя жена не иска да има загорели закачалки. Можете да избирате от богата гама от цветове, дизайни, мотиви, дизайни. Така че изберете и намерете своето идеално парче, в което ще блеснете край морето през лятото, но и в местния басейн.

Тъмно сини дамски спортни бански Nike 2023

Бояджийско облекло, което да е в крак с активния ви начин на живот? Спортният бански костюм от две части Nike 2023 е гарантиран! Този спортен бански от две части е създаден за всички активни жени, за които почивката на море не означава само излежаване на шезлонг. Този комплект от две части е изработен от еластична материя и включва долнище и сутиен с леко подплатени чашки, за да ви предпази дори по време на най-интензивните дейности. А благодарение на подвижната вложка в чашките можете да персонализирате прилягането според нуждите си.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Луксозни дамски бански Astratex с декоративни ленти отстрани

Бански от две части Natali е идеален за загоряла кожа. Подплатените чашки извайват красиво деколте, а благодарение на подвижните презрамки можете да се радвате и на безупречно загорели рамене. Класическите бикини са украсени с блестящи златни ленти отстрани.

Цена към момента на прегледа: 157,98 лв

Дамски бикини Self в черно, украсени с лъскава лента

Басетофонът от две части Self е изработен от висококачествен микрофибър. Подсилен сутиен тип “балконет” с подплънки. Банският костюм е украсен с лъскава лента. Закопчаване на гърба със закопчалка за бански костюм. Ремъците са регулируеми и могат да се свалят. Долната част се състои от бикини в класическа кройка. Бански костюми с възможност за използване на push-up подложки.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Модерен бански костюм от две части със странични прорези

Баскетболният костюм от две части SINSAY с модерен дизайн е сигурен залог. Банският костюм е изработен от висококачествен, издръжлив и удобен материал. Горнището на банския костюм е с кръстосани презрамки на гърба. Високите модерни бикини имат секси изрязани части отстрани.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Сини бикини със спортен сутиен отгоре

Светлосиният бикини в спортен стил е допълнен от широки жабове с намек за етнически мотив. Стилът му ще се хареса най-вече на младите момичета и дамите, които търсят младежки стил на обличане.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Модерни дамски бикини O’Neill в спортна кройка

Дамските бикини O’Neill PW O’NEILL SPORTY BIKINI са със спортна кройка, така че ще са подходящи за водни спортове, но и за обикновено плуване. Благодарение на технологията за бързо сушене ще останете сухи през цялото време. Вземете този удобен модел и бъдете богиня във водата.

Цена към момента на прегледа: 112 лв

Дамски бански костюм от две части с шарка и дантела

Привлекателните бикини с дантела привличат погледа от пръв поглед с цвета и кройката си. С регулируеми и подвижни каишки. Бикини с тясна кройка.

Цена към момента на прегледа: 22 лв