Бански с вратовръзка

Пригответе се за новия сезон в красив бански с папийонка! Само тогава горещите мъжки погледи ще се обърнат зад вас. Младите и слаби момичета трябва да заложат на семпъл триъгълен бански. Сутиен без или леко подсилване, семпли бикини. Всички с папийонка. И забавлението на плажа може да започне! Голямото предизвикателство са цъфтящите модели с палми в нежни нюанси на морето. Пуш-ъп сутиен с тропически десен и супер разкроени бикини ще доминират в ума ви.

Белите бански от две части с бродирана шарка са нещо естествено. Веднага впечатлява със своята функционалност, качество и удобно носене. Декоративните елементи просто принадлежат към белите парчета. Наблегнете и на модела от две части с волан на сутиена. Бански костюми, вързани на лък в лилаво и черно, ще седят като ръкавица, когато ви се прииска да експериментирате. Със сигурност ще ви харесат секси модел, бикини прашки и интересно проектирана горна част на банския с цветчета. Всички модели ще ви спрат дъха!

Червен чувствен бански прашки с дантела отстрани

Червените стрингове на банския с гладка форма са проектирани да се връзват отстрани. Това улеснява регулирането на стягането според нуждите. Моделът е изработен от висококачествен и издръжлив материал.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Чувствен черен бански бразилиана Punta Negra – Obsessive

Бански бразилиана костюм от две части Punta Negra – Obsessive е проектиран с триъгълен сутиен с връзка на врата и гърба. Долната част се състои от бикини в класическа кройка.

Цена към момента на прегледа: 70 лв

Син и лилав бански от две части бразилиана с пуш-ъп ефект Etna Alice

Ах, радостта! Идва още един продукт, който ще промени живота на всички: синьо-лилавият бански костюм от две части Etna Alice. В края на краищата, кой не би искал тази абсолютно необходима част в летния си гардероб? Не че има хиляди други бански костюми, от които да избирате, или нещо подобно, но хей, този се казва “Алис” значи трябва да е специален! Но сериозно, какво да не харесваме в тях? Банските костюми “Бардо” магически оформят гърдите и създават илюзията за подходяща пълнота, защото всички знаем, че това е наистина важно на плажа.

Цена към момента на прегледа: 104,28 лв

Евтини неподсилени дъговидни триъгълни бански Gate

Здравейте, плажни красавици! Чували ли сте за най-новата модна тенденция? Това е евтин сутиен с триъгълна плочка без подплънки! Да, чухте правилно. Този бикини не е просто някакъв бански костюм. Той е врата към съвсем ново ниво на забавление и вълнение на плажа. С цветния си дизайн на дъгата, оранжевите презрамки и бежовите акценти този бикини със сигурност ще ви заслепи. И нека не забравяме, че те са с триъгълна кройка, което означава, че са идеални за всички или за по-малки бюстове.

Цена към момента на прегледа: 14,29 лв

Леко подсилени секси жълти бикини в модерен кариран модел

Имате нужда от нов бански? Искате ли да се зарадвате с хубав бански костюм? Харесвате ли вечната мода? Тогава този великолепен бански от две части е създаден за вас. Жълтият кариран дамски комплект от Trendyol ще привлече вниманието ви от пръв поглед, както и вие в него. Този бански костюм от две части с кариран десен в бяло-жълта цветова комбинация е модерен, непреходен и висококачествен.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Евтини дамски бански на райета с триъгълна горна част

Красиви бикини с удобна кройка, изработени от висококачествен, бързосъхнещ материал. Бикините на райета се състоят от триъгълен сутиен с връзка на врата и гърба. Долната част е проектирана с бикини с класическа кройка с украса отстрани.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Евтини дамски секси бански костюми Trendyol

Достъпните и елегантни дамски бански костюми Trendyol са отговорът на вашите молитви. Разполагащ с неукрепващи триъгълни чашки и сутиен с връзки на врата и гърба, този бански костюм е не само стилен, но и удобен. Неподсилените чашки позволяват по-естествен вид и усещане, а връзването на сутиена гарантира, че можете да персонализирате прилягането по свой вкус.

Цена към момента на прегледа: 35,69 лв

Чувствен черен бански прашка Relleciga с връзки отстрани

Привличате ли атрактивни фигури? Искате ли да заслепявате край водата? Предпочитате ли оригиналността? Предпочитате ли качествени и доказани марки? Отправете се към водата с този бански тип стрингове. Черният дантелен бански тип стрингове на известната марка Relleciga ще ви плени от пръв поглед, както и вас. Долнището на банския костюм в атрактивна кройка е изработено от гладък материал.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Модерен сутиен за плуване Guess в розово

Плаващ сутиен от колекцията на Guess. Модел, изработен от едноцветен материал. Леко подсилени чашки. Модел с регулируеми връзки. Тънък, еластичен трикотаж.

Цена към момента на прегледа: 135 лв

Дамски бикини с push-up ефект в ярък цвят

В жълтия бански костюм Alice ще си спечелите възхитени погледи от околните. Сутиенът с кройка бардо ще се погрижи за красиво оформено деколте, чиято пълнота ще бъде поддържана от чашки с push-up ефект. Бразилските бикини ще изгладят дупето ви.

Цена към момента на прегледа: 140,98 лв

Дамски бански костюм с триъгълен сутиен с леки push-up подплънки

Горната част на бикините Paloma е изключителна по своя стил на декорация. Триъгълните чаши са украсени с необичаен ефект, съставен от два различни по цвят плата, които се наслагват един върху друг. Благодарение на това и на лекия push-up пълнеж в долната и страничната част на чашките, деколтето се уголемява много ласкаво в кръгла форма.

Цена към момента на прегледа: 161 лв

Атрактивен бански костюм от две части в удобна и непреходна кройка

Бикините Lotta в модерен, приличен, популярен син цвят ще ви направят най-добрата услуга навсякъде край водата, на почивка или у дома в градината, на балкона или на вилата. Перфектното облекло, с което можете да се наслаждавате на тропическото време, както и да плувате или да се забавлявате в обществения басейн през цялата година.

Цена към момента на прегледа: 70,11 лв

Секси дамски бански костюм от две части за самоуверените и смелите

Изключително ефективен и безкомпромисен дизайн от Me Seduce, това е идеалният избор за любителите на прогресивни, нестандартни и много смели модели. Мини бикините от две части на Ipanema са изработени от най-качествената еластична материя

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Модерни триъгълни бикини за жени с удобна кройка

Удобни триъгълни бикини в коралово и черно, идеални за прекарване на времето на плажа или край басейна. Изработен е от удобен и висококачествен материал, който запазва формата си.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Модерен бански костюм от две части Axis с шарка и вратовръзка

Ддамски бански костюм от две части Axis Swimwear OKA MIX, изработен от стилна материя с принт. Както слиповете, така и обиколката на сутиена могат да се регулират, така че да регулирате прилягането според нуждите си.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Сутиен за бански в лавандулово с малка флорална шарка

Привлича ли ви оригиналността? Не обичате да се сливате с тълпата, а напротив – обичате да се откроявате по приятен начин? Харесвате ли собствената си креативност? Залагате ли на удобни и почти безсмъртни модели, без да изключвате банските костюми?

Цена към момента на прегледа: 29 лв

Син долнище на бански с връзки отстрани

Дами, знаем, че никога няма да имате достатъчно бански костюми. И определено винаги е подходящ момент да се поглезите с нова дреха. Да не говорим за такъв, който ще зарадва вас и портфейла ви! Ако обичате оригиналността. Тогава няма за какво да се колебаете. Тези бански са задължителна част от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 8,49 лв

Дамски бикини с връзки отстрани

Долнището на дамския бански O’Neill PW BONDEY MIX BOTTOM с неутрален и модерен дизайн ще реши всичките ви проблеми, за да можете да започнете да очаквате с нетърпение лятото, прекарано край водата. Банският има средна кройка, удобни странични връзки и е изработен от бързосъхнещ материал HyperDry, така че дори след дълго плуване ще бъдете сухи и удобни.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Дамски бански костюм от две части в модерен деним стил

Бодилниците от две части Loto ANNIE в модерен деним стил. Сутиенът има закопчаване на каишката на врата и връзки на гърба. Този бански ще ви накара да заблестите край водата или в аквацентъра.

Цена към момента на прегледа: 14,90 лв

Атрактивни сини бикини с дантела под гърдите

Баскетболният костюм от две части Sinsay привлича погледите от пръв поглед както с цвета си, така и с кройката си. Те са изтънчени, оригинални, но същевременно удобни. В тях няма да избягате от вниманието и в същото време ще се чувствате не само привлекателни, но и удобни.

Цена към момента на прегледа: 17,90 лв

Дамски бикини за бански в модерен десен на мандала

Фантастични бански костюми от новата колекция Mandala2. Този модел в десен мандала е с много ниска бразилска кройка и черна връзка отстрани. Този бански костюм може свободно да се комбинира с долна и горна част в реда на посочените размери на отделните части.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Дамски топ с две части в модерен стил

Незаменим тоалет за лятото, на почивка, навсякъде край водата и за набавяне на витамин D. Как да направите летните си дни по-приятни? С покупката на този бански костюм от две части. Те ще ви зарадват. Ласкателно. Ласкае фигурата. Увеличава привлекателността.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Calvin Klein триъгълен леко подплатен сутиен за плуване

Избор на бански костюм? Харесвате ли оригиналността? Залагате ли на доказани марки? Предпочитате ли качеството? Предпочитате ли вечната мода? Тогава се сдобийте с този красив сутиен за плуване от известна марка.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Евтини бански от две части с еластични ленти между чашките

Даренията с връзки на врата и гърба позволяват да регулирате сутиена за максимално персонализиране. Долната част се състои от контрастни тъмносиви бикини. Те имат връзки отстрани, което също създава декоративен елемент. Те не са нито ниски, нито високи, а само достатъчно, за да покриват това, което е необходимо, и да не ограничават движенията ви.

Цена към момента на прегледа: 39 лв

1 2