Бански от две части Phax

Как изглеждат и прилягат дамските бански на Phax? Абсолютно страхотно. Тази марка създава уникални до необичайни модели за жени от всички възрасти, които не искат да се слеят с тълпата и не се страхуват да покажат своите тайни оръжия. Банският от две части Phax е от работилницата на колумбийски производител, така че ухае на магически разстояния и екзотика, но все пак се предлага на много изгодни цени. Дами, бихте ли искали да сте кралицата на плажа и плувния басейн? Не се страхувайте от разнообразието от десени, цветове, дизайни, кройки и силуети!

Бански костюм Phax от две части ви гарантира младежка визия, високо качество, съвършенство и фини детайли на всеки сантиметър плат. Тийнейджърите трябва да избират модели от две части в многоцветен дизайн и мотиви, разбира се без презрамки. Младите момичета също ще оценят модерните парчета в дизайн на многоцветни райета! Вземете горнище за бански в стил потник, секси дизайн с пришит сутиен и можете да сте сигурни, че всичко ще си остане на мястото. Настройте се на весели цветове, орнаментални и асиметрични мотиви, дантела, полка точки и райета във въображаем дизайн!

Двуцветен дамски бански от две части с изискана кройка

Баскетболният костюм Camylle от две части е идеален за лятна почивка на море. Изисканият сутиен има чашки без подплънки, в които можете да поставите подплънки. Бразилските бикини са изключително ласкави за задните части.

Цена към момента на прегледа: 204 лв