Бански от две части Lorin

Погледнете горещите лъчи на слънцето в бански Lorin от две части! Със сигурност ще бъдете развълнувани, че са много малко налични. Изберете красиви модели в много размери, които ще зарадват тънки силуети и по-пълна фигура. Напоследък стройните жени харесват бански Lorin от две части – танкини. Класически бикини и сутиен за бански в удължен дух са истински орехи. Ако имате по-голям бюст, определено ще оцените контейнери с леко подсилени чашки. Само тогава всичко ще си остане на мястото!

Бански от две части Lorin стои перфектно и е изработен от висококачествени и бързосъхнещи материали. Подвластни са на модните тенденции, затова са желани. Ще ви харесат още сьомга, жълто, черно, тюркоазено, розово и лилаво в луксозни комбинации. Най-популярни са банските в класически стил на сутиени и бикини, тъй като горната част перфектно оформя гърдите, долната е удобна. Метални шарки, блясък, кръпки, волани, лъскави камъчета и дантела приятно ще разкрасят всеки модел. Жените с буйни гърди ще оценят елегантния сутиен с кости, меки чашки и по-широки презрамки. Бикините несъмнено са по-високи и разрошени.

Вечен бански костюм от две части с триъгълна шарка Lorin

Ддамски бански костюм от две части L1130/2 Lorin. Силните страни са приятната материя на банския, която изсъхва бързо, удобният топ и бикините с класическа кройка.

Цена към момента на прегледа: 131 лв

Дамски бански костюм от две части с черен сутиен и бели панталони

Със сутиена има изрязани чашки, които са леко подплатени с мека пяна. В долната част на чашките на сутиена има пришити подплънки, които помагат за поддържането на правилната форма на сутиена. Презрамките са тесни и с регулируема дължина. Подплънката се закопчава на гърба с метална закопчалка.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Бански костюм от две части с подплънки и фина украса

Искате ли да си купите нов бански костюм? Липсва ли ви качествен бански от две части в гардероба? Искате ли бикини, с които да плувате и да придобиете страхотен тен? Ако трябва да изберете само един бански костюм, то това определено е този. Защо? Те се отличават с качество и избор на цветове.

Цена към момента на прегледа: 105 лв

Светлосини бански бикини Lorin L2171/8

Ддамският бански костюм от две части Lorin L2171/8 в забележителна комбинация от синьо, напомнящо за кристално чиста вода, и контрастно черно, е изработен от висококачествен, бързосъхнещ и издръжлив материал. Горната част е бански сутиени с презрамки, украсен с лента с презрамки.

Цена към момента на прегледа: 75 лв

Черни бикини без подсилване с изискан разрез отпред

Необходимо ли е да подновите гардероба си с нов модел бански, тъй като настоящите са изчерпали възможностите си? Искате ли да си вземете бански от две части? Предпочитате ли комфорта? Но искате ли модел, който да привлича погледа от пръв поглед и определено да не е безвкусен?

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Тъмно тюркоазен неукрепен бански от две части с изрязани части

Искате ли да разширите гардероба си с качествен и удобен бански костюм от две части? Но искате ли нещо повече от удобен бански костюм с вечна кройка? Тогава вярвайте, че те ще ви спечелят от пръв поглед. Те ще зарадват и вас, и портфейла ви. Луксозен модел на достъпна цена.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Модерен дамски бански от две части с подсилени чашки

Баскетболен костюм от две части Lorin L2328/1 Lorin впечатлява от пръв поглед със своя дизайн. Силната страна е приятният материал на банските, който съхне бързо. Сутиенът е с подсилени чашки. Закопчаване на гърба. Класически бански костюм. Еластични крачоли и талия.

Цена към момента на прегледа: 157 лв

Черни бикини с вложка от тюл с деликатна флорална шарка

Искате ли бански костюм от две части, който да впечатлява с дизайна си? Които не са класически, но просто пленяват от пръв поглед? Тогава този модел е отговорът. Тя ще се хареса на всички. Това ще увеличи привлекателността ви.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Модерен бански костюм от две части с леопардов принт

Бикини Lorin Tara с леопардови подплънки и бикини с бразилска кройка.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Дамски бански костюм от две части Lorin в изискана кройка

Избрахте ли бански костюм от две части в плътен цвят и избирате ли модел с атрактивна кройка? Нуждаете се от нов бански костюм или искате да получите празничен модел с оригинален дизайн? Тогава този бански ви очаква.

Цена към момента на прегледа: 86 лв

Стилни триъгълни бикини за жени

Наслаждавате ли се на безсмъртни класики? Искате ли качествени бански костюми, които да ви служат през много сезони? Търсите ли подходящ модел за плуване и слънчеви бани? Предпочитате ли удобни модели? Тогава този бански костюм ви очаква.

Цена към момента на прегледа: 124 лв