Бански от две части Etna

Чисто женски модели на бански Etna от две части ще се харесат на по-млади жени и дами на години, които обичат да се гордеят със своята супер фигура. Искате ли модерни парчета със закачалки или дори без тях? Харесвате едноцветни модели или бански Etna от две части с модерен десен? И в двата случая имате зелена светлина! Определено ще бъдете развълнувани от цветовете, като розово, тюркоазено, ментолово, черно, бяло зелено. Ивици, геометрични фигури и полка точки в приятни комбинации веднага ще ви удивят. Предлагат се по-малки и по-големи размери, S – XXL!

Атрактивен бански от две части Etna в лотариен или зелен цвят с цветя от полиамид и еластан ще пасне като миди на дамите, които искат да се впишат в ритъма на модерното време. Бързосъхнещият материал има своите качества. Просто поседнете на слънце за малко и се отпуснете! Моделът без презрамки улавя повече от един мъжки поглед. Не си ли толкова смел? Заложете на бански с двойни презрамки и подсилен сутиен. Комфортът се осигурява чрез връзване зад врата и закопчаване на гърба. С този бански ще се превърнете в плажна принцеса!

Луксозни дамски бански Astratex с декоративни ленти отстрани

Бански от две части Natali е идеален за загоряла кожа. Подплатените чашки извайват красиво деколте, а благодарение на подвижните презрамки можете да се радвате и на безупречно загорели рамене. Класическите бикини са украсени с блестящи златни ленти отстрани.

Цена към момента на прегледа: 157,98 лв

Син и лилав бански от две части бразилиана с пуш-ъп ефект Etna Alice

Ах, радостта! Идва още един продукт, който ще промени живота на всички: синьо-лилавият бански костюм от две части Etna Alice. В края на краищата, кой не би искал тази абсолютно необходима част в летния си гардероб? Не че има хиляди други бански костюми, от които да избирате, или нещо подобно, но хей, този се казва “Алис” значи трябва да е специален! Но сериозно, какво да не харесваме в тях? Банските костюми “Бардо” магически оформят гърдите и създават илюзията за подходяща пълнота, защото всички знаем, че това е наистина важно на плажа.

Цена към момента на прегледа: 104,28 лв

Кафяви push-up бикини с лъскаво покритие

Кафявите бикини с push-up ефект за жени с блестящ дизайн ще ви очароват от пръв поглед.Красивите бикини с оригинален дизайн са проектирани с горна част с push-up ефект, с подплънки и подсилване за правилна поддръжка на бюста и оформяне на секси деколте. Центърът е украсен с фино метално закопчаване. Долната част се състои от бикини с класическа кройка.

Цена към момента на прегледа: 65 лв