Бански от две части Ekskluzywna

Планирате ли почивка на морето или искате луксозен бански до водата? В такъв случай ще харесате бански от две части Ekskluzywna. Прилягат като плажни рокли, шалове и мрежести трикове. Ако смятате, че в простотата има красота, тези парчета ще ви спрат дъха. Определено няма гарнитури, лъкове, волани, кръпки и въображаемо съчетание на цветове и форми. Връзки за врата, класически модели или модели без презрамки ще ви заредят с приятно настроение и ще зарадват любопитните погледи на мъжете.

Възнаградете се със закупуване на бански костюми Ekskluzywna в пастелни, цветни и едноцветни нюанси. Забравете за известно време за чисто черните модели, въпреки че можете да се поглезите и с тях с тази марка. Весели цветове принадлежат на лятото! Оранжево, тюркоазено, червено, розово, но също и райета, полка точки и цветя ще ви обезоръжат в перфектна обработка. Имате ли излишни килограми? Предпочитайте моделите от две части с удължен горнище на бански. Жените, които обичат комфорта, също ще се забавляват. Благодарение на банските бикини с по-широка разрошена талия фигурата ви ще е като шушулка!

Чувствен дамски мини бански – микро бикини за смели жени

Имате ли смела жена, която обича да показва извивките си и да се изявява? Ако е така, тогава мини бикините в две части Costa Brava от Me Seduce са подходящи за вас. Този зловещ дамски мини бански костюм е създаден, за да подчертае предимствата ви и да накара всички да се обърнат към вас. Микро бикините са изработени от висококачествени, еластични материали, които осигуряват комфорт, а смелият и съблазнителен дизайн със сигурност ще ви накара да се чувствате уверени и съблазнителни.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Дамски бикини Self в черно, украсени с лъскава лента

Басетофонът от две части Self е изработен от висококачествен микрофибър. Подсилен сутиен тип “балконет” с подплънки. Банският костюм е украсен с лъскава лента. Закопчаване на гърба със закопчалка за бански костюм. Ремъците са регулируеми и могат да се свалят. Долната част се състои от бикини в класическа кройка. Бански костюми с възможност за използване на push-up подложки.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Луксозен бански костюм в черно с пола с дантелена шарка

Падат ли ви оригинални произведения? Предпочитате ли качествени модели, които се отличават с удобна и ефективна кройка? Искате модел бански костюм, с който да можете да излезете да пийнете, когато излезете от водата? Тогава този великолепен модел бански костюм от две части е за вас.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Великолепен бански костюм от две части Marko с изящни изрязани части

Необходим ли ви е хубав бански за почивката? Искате ли да си купите бански за лятото, с който да блеснете навсякъде край водата? Харесвате ли комфорта и оригиналността в едно? Тогава този бански костюм е ваш!

Цена към момента на прегледа: 68 лв