Бански от две части за възрастни хора

Днешните търговци на дребно предлагат модели за тънки момичета като клонки и тийнейджъри, както и бански костюми от две части за възрастни хора. Възрастта на жената не е пречка, но тя заслужава известно уважение. Силуетът и кожата на жените се променят с възрастта. Дамите вече не смеят да правят секси модели и предпочитат горнище на бански с подсилване и твърди презрамки. По-добре е да вземете бикини с висока талия, те перфектно ще прикрият неприятните недостатъци. В много случаи бикините могат да имат и отслабващ ефект.

В момента банските бикини са едноцветни, а горната част е по-цветна. Бикини с кости и табличка на талията изглеждат абсолютно невероятно. Бански шорти с контрастни подгъви и удължена част от банския в духа на сутиена са фантастични. Страхотен съвет е бански от две части за възрастни хора с по-големи чаши в заоблена кройка. По-високите панталони по бански оптически стягат и оформят силуета. Както вече беше казано, днес възрастта е просто число.

Зелен бански от две части за по-голям бюст

Лятото най-накрая е тук и е време да отидете на плажа! Какъв по-добър начин да покажете извивките си от прекрасен зелен бански от две части? Този невероятен бански костюм е създаден от Self – марка, известна с високото си качество на бански костюми. Банският костюм е с подсилени чашки, push-up ефект и сутиен с подплънки, така че е предназначен за жени с по-голям бюст.

Цена към момента на прегледа: 114 лв

Цветни бански макси бикини с ефект на плосък корем

Наслаждавайте се на блясъка на летния сезон с тези зашеметяващи макси долнища на бански костюми с цветя, внимателно проектирани да ви осигурят ефект на плосък корем. Представете си как се излежавате край басейна или се плискате във вълните, докато изглеждате абсолютно най-добре. Нашите макси гащета за плуване Pylea са нещо повече от просто бански костюм – те са изявление. Тропическият десен е почит към дългите летни дни, топлината на слънцето и освежаващите плисъци на морето.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Дамски бански танкини с висока талия

Открийте извивките си и излъчвайте увереност в дамски бански костюм танкини, който е специално разработен за жени с размер плюс. Този ласкателен бански костюм включва слипове с висока талия, които подчертават талията ви и осигуряват необходимия комфорт. По-високо изрязаните танкини Mokolo са идеални за жени с по-пълни фигури, като възхваляват естествената им красота и насърчават позитивното отношение към тялото.

Цена към момента на прегледа: 49,20 лв

Черен бански еластични шорти с по-висок ластик на талията и дантелена пола

Черни еластични къси панталони с по-висока еластична талия и дантелена пола. Да, чухте правилно! Това не е просто някакъв обикновен бански костюм. Този малък номер ще ви накара да правите ча-ча-ча, когато пристигнете на плажа, със своите зашеметяващо модерни интегрирани къси панталони, еластична талия и дантела. Представете си, че влизате във водата с грацията на лебед и увереността на модел от модния подиум. С тези черни еластични бански шорти ще предизвиквате вълни (буквално), където и да отидете.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Син бански костюм от две части с шарки Astratex големи размери

Наблюдавате ли качествени неща? Предпочитате ли вечната мода? Искате ли да се сдобиете с привлекателен модел бански, без да се налага да се отказвате от комфорта? Нуждаете ли се от бански костюм, подходящ за по-пълни форми? Бански от две части Abstract е идеалният избор за дамите, които се гордеят с по-пълните си форми. Подходящ е за притежателките на по-пълен бюст.

Цена към момента на прегледа: 160,98 лв

Сини дамски бански боксерки за отслабване на корема и задните части

Колеги, уморени ли сте да се срамувате от бански костюм, който не ласкае фигурата ви? Бях поласкана, когато намерих този син дамски бански със стягане на корема и дупето. Кажете сбогом на притеснението от нелицеприятни издутини със специално проектираната зона на корема, която ще ви накара да изглеждате по-слаби и слаби. Да не говорим за функцията за стягане на дупето, която ще подчертае извивките ви и ще обърне внимание на плажа.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

XXL дамски бански от две части с боксерки

Откриването на перфектния бански костюм, който ласкае извивките ви, може да се окаже трудна задача. Но не се притеснявайте повече, защото дамският бански костюм от две части XXL с боксерки е тук, за да спаси положението. Тези удобни дамски бански костюми са специално разработени за жени с пълни форми, така че са създадени за по-големи гърди и дупета. Една от отличителните характеристики на този бански костюм са боксерките.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Луксозни бански големи размери

Най-сетне луксозен дамски бански костюм от две части, създаден специално за жени с голям бюст. Не че сме чакали вечно за нещо подобно, нали? Ето го и банският костюм Fantasie Swim Aguada Beach, който е ПОДХОДЯЩ за жени с по-голям бюст. Уау, какво откритие! И сякаш вече нямаме достатъчно поводи за празнуване, чашките с подплънки са толкова щедро дълбоки, че осигуряват опора и твърдост на пищните ни гърди, дори когато се осмелим да разкопчаем презрамките. Подривно!

Цена към момента на прегледа: 188,98 лв

Розов дамски бански от две части Astratex големи размери

Розов бански костюм от две части от Астратекс за жени плюс размер! Този бански костюм от две части Tamia е абсолютно зашеметяващ в наситено розов нюанс, който ще ви направи незабележими на плажа или край басейна. Големите подплатени чашки могат лесно да поберат дори и перхидролените гърди. По-високата централна подплънка държи гърдите по-близо една до друга и създава ласкаво деколте.

Цена към момента на прегледа: 178 лв

Модерен бански от две части със сутиен, подходящ за по-голям бюст

Избирате ли бански за почивката си? Искате ли да си вземете бикини с привлекателна и удобна кройка? Търсите ли подходящ бански костюм за по-пълни форми? Тогава повярвайте, че те са уникален избор. Подходящи са за всички, независимо от възрастта и типа на тялото. Бикините Brassiere са удобни, модерни, с високо качество.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Дамски черен стягащи бански с висока талия и волан на крачолите

Дамският изтъняващ черен бански с висока талия и къдрички на крачолите, който блести под жаркото слънце, е абсолютен скъпоценен камък. Бикини макси долнището е изработено от рециклиран полиамид, което гарантира устойчивост и екологосъобразност. Красивите бикини с волани в краищата са изработени от устойчива материя за бански костюми, което ги прави удоволствие без чувство за вина. Тези бикини bpc selection се отличават с изискана кройка и ласкаят фигурата по невъобразим начин.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Луксозни големи размери бански две части Volin Millie

Бански за жени плюс размер извървя дълъг път през последните години и сега дизайнерите и производителите предлагат редица стилни и ласкателни варианти за жени плюс размер. Един такъв вариант е луксозният дамски бански костюм от две части Volin Millie. Този зашеметяващ бански костюм се отличава с комбинация от земни тонове и необичаен животински принт, което го прави уникален и привличащ вниманието избор за всяка жена.

Цена към момента на прегледа: 177,98 лв

Големи размери бански от две части с удобни широки презрамки

Лятото е тук и е време да отидете на плажа! За жените с размер плюс, които искат да се чувстват удобно и уверено в банския костюм, банският костюм от две части с удобни широки презрамки е идеалният избор. Те са не само удобни, но и атрактивни благодарение на смелия десен, който не пести цветове. Мекият сутиен с подплънки осигурява достатъчна опора, а чашките са украсени с красив флорален принт, който придава нотка женственост. Презрамките не могат да се свалят, но широчината им и възможността за регулиране гарантират, че ще останат на мястото си, без да се впиват в кожата.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Красиви спортни бански с обръщаем топ с флорален десен

Модерните бикини с двустранно закопчаване са изработени от висококачествена и удобна материя. Горнището е без подсилване и подплънки. Освен това предлага максимален комфорт благодарение на премахването на катарамите. Долната част се състои от бикини в класическа кройка.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Големи размери бански танкини с банели

Бански танкини с подплънки е чудесен избор за жени с големи размери, които искат да се чувстват удобно и уверено, докато плуват. Танкини Lucy с ретро десен на точки е идеален за тези, които искат да добавят стил към банския си, без да разкриват прекалено много кожа. Оформените чашки осигуряват достатъчна опора на бюста. Кройката на банския костюм е проектирана така, че визуално да изтънява и прикрива коремната област, което ви позволява да се наслаждавате на времето си във водата, без да се притеснявате за външния си вид.

Цена към момента на прегледа: 161,98 лв

Луксозни подсилени бикини в синьо – бански големи размери

Имате ли представа за бански костюм, който привлича погледите и същевременно осигурява комфорт? Който ще оформи хубаво деколте? Неподвластен на времето, в който можете да се наслаждавате на пребиваването край водата или във водата без никакви ограничения? Бански костюм, идеален за почивка, както и за наслаждаване на слънчевите бани в градината? Предпочитате ли качеството? Тогава това е очевидният избор.

Цена към момента на прегледа: 157,98 лв

Черен бански от две части Astratex с изрязани части

Баскетът от две части Ibadan ще привлече вниманието на околните. Нестандартно изрязаната горна част залага на ефектни изрязвания и фини златни компоненти, които придават минималистичен вид. С класически бикини.

Цена към момента на прегледа: 117,98 лв

Cтягащ оформящ бански големи размери с висока талия

Макси банските с висока талия са предназначени за жени с големи размери, които искат да се чувстват уверени и комфортно на плажа или край басейна. Този стилен бански костюм от две части е с висока талия, която ласкае фигурата и осигурява достатъчно покритие за тези, които предпочитат по-скромен вид. Черният цвят е непреходен и универсален, а жабката и коланът с пикота придават елегантност на цялостния дизайн.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Червен стягащи бански костюм

Едноцветните бикини за бански с висока талия лесно се справят с несъвършенствата на тялото. Монохромната колекция Solaro, която е лесна за комбиниране и съчетаване. Висока талия с отслабващ ефект. Отпред с подплата от тюл за ефект на плосък корем. Изрязани крачоли. Талия и крачоли с двойни шевове.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Дамски бикини с къси панталони

Топ на бикини със спортен гръб, широк еластичен колан и подплата в областта на гърдите. Плувните шорти са с вградени бикини гащички и еластична талия.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Чешки сутиен за бански Fantasy за по-голям бюст

Фантастични бански костюми от новата колекция на Andy. Горнище на дамски бански в ярък летен цвят с атрактивен десен, с неподплатени чашки с подплънки. Освен това сутиенът е с подплатена обиколка и по-широк гръб за по-добра опора на бюста. Ремъците не могат да се свалят, твърди са и могат да се местят. Има по-широко закопчаване на гърба.

Цена към момента на прегледа: 117 лв

Черен бански от две части с и метална закопчалка

Баскетболният костюм от две части Fiji Bandeau в атрактивна кройка бардо в класическо черно се отличава с цялостната си изработка. Бикините за жени са изработени от висококачествен, издръжлив и бързосъхнещ материал. Те са удобни за тялото. Те запазват формата си. Сутиенът има меко подсилени чашки, странични подплънки и благодарение на силиконовите ленти придържа перфектно, дори когато презрамките са свалени.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Бански костюм от две части Fiji II с обтекаема кройка, подходящ за пълни форми

Дженският бански костюм от две части Fiji II с класически дизайн е модерен, непреходен и удобен. Те се отличават с опростена кройка и качествени материали. Банският костюм в черно е изработен от висококачествена, удобна, издръжлива и бързосъхнеща материя. Така те са подходящи за плуване в морето и в басейна.

Цена към момента на прегледа: 89,98 лв

Вечен бански костюм от две части с триъгълна шарка Lorin

Ддамски бански костюм от две части L1130/2 Lorin. Силните страни са приятната материя на банския, която изсъхва бързо, удобният топ и бикините с класическа кройка.

Цена към момента на прегледа: 131 лв

1 2 3