Бански от две части без презрамки

Искате ли да получите секси деколте и все пак да получите красив тен без бели ивици от презрамките? След това изберете елегантен и изискан бански от две части без презрамки, в който просто няма да бъдете пренебрегнати. Не позволявайте на ремъците да се свиват. Обикновено банският има подвижни презрамки, които при необходимост можете да сложите. Не се притеснявайте, те държат прекрасно, осигуряват необходимата подкрепа на гърдите си и създават секси деколте. Следователно те изпълняват своята функция на 100%.

Избягвайте неизгорели бели ивици от закачалките, които не изглеждат никак приятно. Не се ограничавайте и предпочитайте простотата и преди всичко качество. Със сигурност ще изберете точно това, което търсите от нашето предложение.

Розов топ на бански без презрамки евтино

Достъпни розови бикини без презрамки? Ние имаме подходящия за вас. Този розов топ на бикини без презрамки е идеалното допълнение към куфара ви за почивка. Той е не само модерен, но и достъпен, което го прави чудесен избор за тези, които искат да изглеждат невероятно, без да се налага да бъркат дълбоко в джоба си. Този топ на бикини има основен модел, който е универсален и може да се съчетае с различни долни части, като къси панталони, поли или дори бикини.

Цена към момента на прегледа: 23 лв

Луксозни бански големи размери

Най-сетне луксозен дамски бански костюм от две части, създаден специално за жени с голям бюст. Не че сме чакали вечно за нещо подобно, нали? Ето го и банският костюм Fantasie Swim Aguada Beach, който е ПОДХОДЯЩ за жени с по-голям бюст. Уау, какво откритие! И сякаш вече нямаме достатъчно поводи за празнуване, чашките с подплънки са толкова щедро дълбоки, че осигуряват опора и твърдост на пищните ни гърди, дори когато се осмелим да разкопчаем презрамките. Подривно!

Цена към момента на прегледа: 188,98 лв

Евтин син бански от две части Sinsay със свалящи се презрамки

Синият бански от две части Sinsay е правилният избор за тези, които искат да се изявят на плажа или край басейна. Този бански костюм е практичен благодарение на подвижните презрамки и регулируемите презрамки, което улеснява намирането на идеалната форма за всяка ситуация. Сутиенът с подплънки и подплатените чашки осигуряват допълнителна опора и комфорт.

Цена към момента на прегледа: 24,90 лв

Батик бандана за бикини, изработена от висококачествен материал

Избирате ли бански костюм за почивката си? Искате горнище на бански, което ще ви накара да блеснете навсякъде край водата? Модел, който осигурява перфектен тен без бели петна по раменете? Тогава този шикозен топ на бански костюм ще ви допадне и ще изпълни фантазиите ви.

Цена към момента на прегледа: 11,99 лв

Дамски бикини Self в черно, украсени с лъскава лента

Басетофонът от две части Self е изработен от висококачествен микрофибър. Подсилен сутиен тип “балконет” с подплънки. Банският костюм е украсен с лъскава лента. Закопчаване на гърба със закопчалка за бански костюм. Ремъците са регулируеми и могат да се свалят. Долната част се състои от бикини в класическа кройка. Бански костюми с възможност за използване на push-up подложки.

Цена към момента на прегледа: 103 лв