Бански костюм Sinsay

Очарователен и секси? Точно това представляват дамските бански на Sinsay, които ще ви хванат окото от пръв поглед. Sinsay е стилна марка, предназначена за мъже и жени, които обичат по-смелите модни парчета и не се страхуват да се развържат. Банските обикновено са много отличителни с различни кройки и декорации. Въпреки това, това е немска марка, която се отличава с високо качество. Така че не е нужно да се притеснявате, че вашият бански ще ви издържи само един сезон. Освен това всички модели са вечни и много оригинални.

Бански никога не е достатъчен. Освен това сезонът на банските изисква повече парчета, които да се редуват. Ще ходите на море или само до чешкото езерце? Без бански не може. Не забравяйте, че едно, две или три не са достатъчни. Големият хит са армейските бикини, които изглеждат невероятно секси и женствени. Вдъхновете се и изберете парче, което ще ви очарова.

Зелени смели дамски бански с ремъци Cropp

Излезте уверено и се изявете с дамския бански костюм с ремъци Green Bold Cropp. Това привличащо погледа долнище на бански е предназначено за съвременни, еманципирани жени, които не се страхуват да покажат извивките си и да прегърнат своята женственост. Сексапилната кройка на ремъците предлага минимално покритие, което ги прави идеални за слънчевите дни на плажа, когато искате да поработите върху тена си без нежелани линии.

Цена към момента на прегледа: 19 лв