Бански костюм Adidas от две части

Имате ли вкус и обичате само дизайнерски дрехи? В такъв случай не можете да устоите на бански костюм Adidas от две части. Можете да се насладите на части от едно парче по време на състезание по плуване, но също така трябва да блестите като звезда на плажа и басейна. Бански костюм Adidas от две части има привкус, стил и в същото време е изключително секси. Можете да ги използвате сто процента в свободното си време или по време на спортни дейности. Зависи само кое изрязване и обработка ще изберете.

Можете да използвате бански костюм Adidas от две части за спортни моменти, слънчеви бани и плуване. Бикини в триъгълна кройка с пролетен принт ще привлече вниманието на тийнейджърите. Тъмносините бански костюми в спортен стил са изработени от издръжлив материал и могат да се похвалят с дълъг живот. Бързосъхнещ материал, атрактивен дизайн, това са моделите от колекцията Performance. Цветният комплект, от който бликат весели летни цветове, комфорт и стил, ще Ви удиви с оригиналната си кройка. Логото на марката е нещо естествено за всички бански костюми Adidas от две части.

Горнище на бикини Adidas в пастелно лилаво

Подкрепете себе си, като се сдобиете с тези красиви бикини. Любител ли сте на банските костюми от две части? Предпочитате ли доказани марки? Предпочитате ли атрактивни модели, без да се налага да се отказвате от комфорта? Тогава този бански костюм е наистина за вас. Бански от две части от известната колекция Adidas Performance е изработен от висококачествена, удобна, здрава и бързосъхнеща еластична плетка.

Цена към момента на прегледа: 90 лв