Бански костюм тип бандеро

Избирате ли бански и се интересувате от малко нетрадиционни кройки на сутиен за бански? Тогава бански костюми Bandeau определено ще ви харесат. Горната част обикновено се носи без презрамки и изглежда изключително секси. Ако обаче не искате да рискувате банският ви да падне, използвайте вратовръзка за врата. Този тип бански костюми са най-подходящи за жени и момичета, които имат по-малки гърди и търсят секси съблазнителен бански, който визуално ще повдигне гърдите им, а вие ще получите и красив тен в тях.

Банските костюми Bandeau са хит тази година. Освен това ще ви харесат променливите закачалки, защото можете да ги сътворите с тях, както пожелаете. Зад врата, кръстосано на гърба. Накратко, каквото ви хрумне. А ако искате да блестите, изберете бански с декориран сутиен, който изглежда наистина перфектно. Вдъхновете се. Тази година модата е наистина разнообразна.

Евтини бели дамски бански от две части със сутиен Bandeau

Погледнете, имам нещо за вас! Търсите ли отдавна, отдавна перфектен бански костюм, който не само да е евтин, но и да крещи “I’m a fashion icon”? Не търсете повече, приятелю, защото този бял дамски бански костюм от две части е отговорът на всичките ви молитви. Да започнем със сутиена тип “бандероли”, нали? Той не само е удобен и поддържащ, но и ви осигурява желания външен вид без линии на тен.

Цена към момента на прегледа: 29 лв

Син бански костюм от две части с шарки Astratex големи размери

Наблюдавате ли качествени неща? Предпочитате ли вечната мода? Искате ли да се сдобиете с привлекателен модел бански, без да се налага да се отказвате от комфорта? Нуждаете ли се от бански костюм, подходящ за по-пълни форми? Бански от две части Abstract е идеалният избор за дамите, които се гордеят с по-пълните си форми. Подходящ е за притежателките на по-пълен бюст.

Цена към момента на прегледа: 160,98 лв

Розов топ на бански без презрамки евтино

Достъпни розови бикини без презрамки? Ние имаме подходящия за вас. Този розов топ на бикини без презрамки е идеалното допълнение към куфара ви за почивка. Той е не само модерен, но и достъпен, което го прави чудесен избор за тези, които искат да изглеждат невероятно, без да се налага да бъркат дълбоко в джоба си. Този топ на бикини има основен модел, който е универсален и може да се съчетае с различни долни части, като къси панталони, поли или дори бикини.

Цена към момента на прегледа: 23 лв

Горнище на бикини Adidas в пастелно лилаво

Подкрепете себе си, като се сдобиете с тези красиви бикини. Любител ли сте на банските костюми от две части? Предпочитате ли доказани марки? Предпочитате ли атрактивни модели, без да се налага да се отказвате от комфорта? Тогава този бански костюм е наистина за вас. Бански от две части от известната колекция Adidas Performance е изработен от висококачествена, удобна, здрава и бързосъхнеща еластична плетка.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Модерни бански бикини Calvin Klein с декоративна украса

Дамският бански костюм от две части на Calvin Klein привлича погледите от пръв поглед с кройката си. Модерните бикини са изработени от много удобен материал, който се отличава със своето качество и издръжливост. Бързосъхнещ материал. Банският костюм от две части се състои от сутиен тип бандероли с тесни регулируеми презрамки.

Цена към момента на прегледа: 114 лв

Черен бански от две части с и метална закопчалка

Баскетболният костюм от две части Fiji Bandeau в атрактивна кройка бардо в класическо черно се отличава с цялостната си изработка. Бикините за жени са изработени от висококачествен, издръжлив и бързосъхнещ материал. Те са удобни за тялото. Те запазват формата си. Сутиенът има меко подсилени чашки, странични подплънки и благодарение на силиконовите ленти придържа перфектно, дори когато презрамките са свалени.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Батик бандана за бикини, изработена от висококачествен материал

Избирате ли бански костюм за почивката си? Искате горнище на бански, което ще ви накара да блеснете навсякъде край водата? Модел, който осигурява перфектен тен без бели петна по раменете? Тогава този шикозен топ на бански костюм ще ви допадне и ще изпълни фантазиите ви.

Цена към момента на прегледа: 11,99 лв

Дамски бански костюм от две части с черен сутиен и бели панталони

Със сутиена има изрязани чашки, които са леко подплатени с мека пяна. В долната част на чашките на сутиена има пришити подплънки, които помагат за поддържането на правилната форма на сутиена. Презрамките са тесни и с регулируема дължина. Подплънката се закопчава на гърба с метална закопчалка.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Червени дамски бикини в изискана кройка от висококачествена материя

Дами, направете лятото си по-красиво, независимо дали отивате на почивка, или не. Това няма никакво значение. Какво прави? За да се почувствате подобаващо привлекателни, комфортно и да се насладите на престоя си не само край водата, но и да се отдадете на бронзов риболов на терасата или балкона си.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Бански костюм от две части с атрактивен и удобен дизайн

Дамският бански костюм от две части с атрактивна кройка е изработен от висококачествен, удобен и бързосъхнещ материал. Банският костюм е с лек блясък и има удобна горна част с регулируеми презрамки. Бикините в класическа кройка са с изискано изрязване отпред.

Цена към момента на прегледа: 13,90 лв

Бански костюм от две части на Armani с впечатляващ дизайн

Бански от две части от колекцията EA7 на Emporio Armani. Моделът е изработен от еластичен материал. Бански костюм, изработен от висококачествен, издръжлив, бързосъхнещ материал, който запазва формата си и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 201 лв

Дамски бански костюм от две части с шарка и дантела

Привлекателните бикини с дантела привличат погледа от пръв поглед с цвета и кройката си. С регулируеми и подвижни каишки. Бикини с тясна кройка.

Цена към момента на прегледа: 22 лв