Бански костюм с къдрички

Плисираните бански са голям хит през последните години и не е чудно. Воланите ще направят обикновените бански костюми напълно уникални. Бански с волани изглеждат секси, перфектни и най-важното уникални. Подходящи са за всички жени! Независимо дали за по-силни, по-тънки, по-възрастни дами или млади жени. Всеки от тях ще изглежда перфектно! Важно е да знаете къде и какви плисета да изберете, защото неподходящо подбраните бански с плисета могат да добавят оптически някой килограм.

Красиви са например воланите на гърдите, но и на дупето. Можете да избирате от неизчерпаем брой кройки, цветове, мотиви, но и дизайн. Можете да използвате бански от две части с плисета за слънчеви бани, плуване в басейна, но и в морето. Изработени са от качествен материал, така че не се разрушават само от морска вода или пряка слънчева светлина. Така че изберете и намерете своето, благодарение на което ще бъдете богиня.

Луксозни дамски бански Astratex с декоративни ленти отстрани

Бански от две части Natali е идеален за загоряла кожа. Подплатените чашки извайват красиво деколте, а благодарение на подвижните презрамки можете да се радвате и на безупречно загорели рамене. Класическите бикини са украсени с блестящи златни ленти отстрани.

Цена към момента на прегледа: 157,98 лв

Розов подплатен сутиен за бански с подвижни презрамки

Братовете за бански костюми Reserved са изработени от висококачествен материал. Предната част е с ефектно кръстосване и леко набраздяване. Той е с практични подвижни презрамки.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Евтини флорални бански Sinsay

Дамският триъгълен бански костюм от две части с модерен и непреходен модел ласкае и подхожда на всеки. Те са с типично за тях завързване на врата и гърба. Долната част също е проектирана с връзки отстрани.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Леко подсилени секси жълти бикини в модерен кариран модел

Имате нужда от нов бански? Искате ли да се зарадвате с хубав бански костюм? Харесвате ли вечната мода? Тогава този великолепен бански от две части е създаден за вас. Жълтият кариран дамски комплект от Trendyol ще привлече вниманието ви от пръв поглед, както и вие в него. Този бански костюм от две части с кариран десен в бяло-жълта цветова комбинация е модерен, непреходен и висококачествен.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Луксозни подсилени бикини в синьо – бански големи размери

Имате ли представа за бански костюм, който привлича погледите и същевременно осигурява комфорт? Който ще оформи хубаво деколте? Неподвластен на времето, в който можете да се наслаждавате на пребиваването край водата или във водата без никакви ограничения? Бански костюм, идеален за почивка, както и за наслаждаване на слънчевите бани в градината? Предпочитате ли качеството? Тогава това е очевидният избор.

Цена към момента на прегледа: 157,98 лв

Черен бански от две части с и метална закопчалка

Баскетболният костюм от две части Fiji Bandeau в атрактивна кройка бардо в класическо черно се отличава с цялостната си изработка. Бикините за жени са изработени от висококачествен, издръжлив и бързосъхнещ материал. Те са удобни за тялото. Те запазват формата си. Сутиенът има меко подсилени чашки, странични подплънки и благодарение на силиконовите ленти придържа перфектно, дори когато презрамките са свалени.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Бански костюм от две части Fiji II с обтекаема кройка, подходящ за пълни форми

Дженският бански костюм от две части Fiji II с класически дизайн е модерен, непреходен и удобен. Те се отличават с опростена кройка и качествени материали. Банският костюм в черно е изработен от висококачествена, удобна, издръжлива и бързосъхнеща материя. Така те са подходящи за плуване в морето и в басейна.

Цена към момента на прегледа: 89,98 лв

Вечен бански костюм от две части с триъгълна шарка Lorin

Ддамски бански костюм от две части L1130/2 Lorin. Силните страни са приятната материя на банския, която изсъхва бързо, удобният топ и бикините с класическа кройка.

Цена към момента на прегледа: 131 лв

Модерен сутиен за плуване Guess в розово

Плаващ сутиен от колекцията на Guess. Модел, изработен от едноцветен материал. Леко подсилени чашки. Модел с регулируеми връзки. Тънък, еластичен трикотаж.

Цена към момента на прегледа: 135 лв

Дамски бикини с push-up ефект в ярък цвят

В жълтия бански костюм Alice ще си спечелите възхитени погледи от околните. Сутиенът с кройка бардо ще се погрижи за красиво оформено деколте, чиято пълнота ще бъде поддържана от чашки с push-up ефект. Бразилските бикини ще изгладят дупето ви.

Цена към момента на прегледа: 140,98 лв

Атрактивен бански костюм от две части в удобна и непреходна кройка

Бикините Lotta в модерен, приличен, популярен син цвят ще ви направят най-добрата услуга навсякъде край водата, на почивка или у дома в градината, на балкона или на вилата. Перфектното облекло, с което можете да се наслаждавате на тропическото време, както и да плувате или да се забавлявате в обществения басейн през цялата година.

Цена към момента на прегледа: 70,11 лв

Дамски бикини Self в черно, украсени с лъскава лента

Басетофонът от две части Self е изработен от висококачествен микрофибър. Подсилен сутиен тип “балконет” с подплънки. Банският костюм е украсен с лъскава лента. Закопчаване на гърба със закопчалка за бански костюм. Ремъците са регулируеми и могат да се свалят. Долната част се състои от бикини в класическа кройка. Бански костюми с възможност за използване на push-up подложки.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Секси дамски бански костюм от две части за самоуверените и смелите

Изключително ефективен и безкомпромисен дизайн от Me Seduce, това е идеалният избор за любителите на прогресивни, нестандартни и много смели модели. Мини бикините от две части на Ipanema са изработени от най-качествената еластична материя

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Макси бански с висока талия и ефективен колан отпред

Дъното на банския SF 13/8 в практичен черен дизайн го превръща в задължителна част. Той предлага редица предимства, заради които си заслужава да го придобиете и да го включите в гардероба си. Благодарение на кройката и материала, той осигурява комфорт и по никакъв начин не ограничава движенията във водата или на сушата.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Модерен бански костюм от две части Axis с шарка и вратовръзка

Ддамски бански костюм от две части Axis Swimwear OKA MIX, изработен от стилна материя с принт. Както слиповете, така и обиколката на сутиена могат да се регулират, така че да регулирате прилягането според нуждите си.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Сутиен за бански в лавандулово с малка флорална шарка

Привлича ли ви оригиналността? Не обичате да се сливате с тълпата, а напротив – обичате да се откроявате по приятен начин? Харесвате ли собствената си креативност? Залагате ли на удобни и почти безсмъртни модели, без да изключвате банските костюми?

Цена към момента на прегледа: 29 лв

Атрактивни сини бикини с дантела под гърдите

Баскетболният костюм от две части Sinsay привлича погледите от пръв поглед както с цвета си, така и с кройката си. Те са изтънчени, оригинални, но същевременно удобни. В тях няма да избягате от вниманието и в същото време ще се чувствате не само привлекателни, но и удобни.

Цена към момента на прегледа: 17,90 лв

Дамски топ с две части в модерен стил

Незаменим тоалет за лятото, на почивка, навсякъде край водата и за набавяне на витамин D. Как да направите летните си дни по-приятни? С покупката на този бански костюм от две части. Те ще ви зарадват. Ласкателно. Ласкае фигурата. Увеличава привлекателността.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Луксозен бански костюм в черно с пола с дантелена шарка

Падат ли ви оригинални произведения? Предпочитате ли качествени модели, които се отличават с удобна и ефективна кройка? Искате модел бански костюм, с който да можете да излезете да пийнете, когато излезете от водата? Тогава този великолепен модел бански костюм от две части е за вас.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Calvin Klein триъгълен леко подплатен сутиен за плуване

Избор на бански костюм? Харесвате ли оригиналността? Залагате ли на доказани марки? Предпочитате ли качеството? Предпочитате ли вечната мода? Тогава се сдобийте с този красив сутиен за плуване от известна марка.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Stella McCartney Бельо с висока талия

Привличате ли се от модерните елементи? Предпочитате ли качеството пред количеството? Предпочитате ли вечните дрехи, включително бански костюми? Тогава този шикозен бански костюм е за вас. Завладява от пръв поглед. Той ще ви спечели с ефекта си.

Цена към момента на прегледа: 168 лв

Модерен дамски бански от две части с подсилени чашки

Баскетболен костюм от две части Lorin L2328/1 Lorin впечатлява от пръв поглед със своя дизайн. Силната страна е приятният материал на банските, който съхне бързо. Сутиенът е с подсилени чашки. Закопчаване на гърба. Класически бански костюм. Еластични крачоли и талия.

Цена към момента на прегледа: 157 лв

Удобен бански костюм от две части в модерен животински десен

Атрактивните бикини с леопардов принт са изработени от удобен, висококачествен и бързосъхнещ материал. Триъгълният сутиен е със закопчалка. Бикините с висока талия са съживени с мрежеста вложка.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Сини дамски бикини с атрактивна и удобна кройка

Дамският бански от две части във впечатляващо и прилично синьо се отличава с качеството на материала, кройката. Дамските бикини са изработени от висококачествен, удобен, издръжлив и бързосъхнещ материал. Те са много подходящи за вашето удоволствие от плуването в морето и басейна.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

1 2